Бирена мая

Бирена мая

Табличен изглед:
Бърз преглед

БИРЕНА МАЯ АСЕ ТАБЛЕТКИ Х 125 СОМА

(0)
7.39 лв.

БИРЕНА МАЯ АСЕ ТАБЛ. Х 125 СОМАБирената мая се използва за укрепване на имунната система и съпротивителните сили, при недостиг на витамините А, С и Е и на тези от групата “В”. Субстанцията действа общо укрепващо и оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата гладка и еластична, а косата лъскава и мека. Заздрав..

Бърз преглед

БИРЕНА МАЯ ТАБЛЕТКИ Х 125 АРОМАНИЯ

(0)
8.09 лв.

БИРЕНА МАЯ ТАБЛ. Х 125 АРОМАНИЯ Бирената мая се използва за укрепване на имунната система и съпротивителните сили, при недостиг на витамините А, С и Е и на тези от групата “В”. Субстанцията действа общо укрепващо и оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата гладка и еластична, а косата лъскава и мека. Заздра..

Бърз преглед

БИРЕНА МАЯ ТАБЛЕТКИ Х 60 СОМА

(0)
4.09 лв.

БИРЕНА МАЯ ТАБЛ. Х 60 СОМА Бирената мая се употребява при недостиг на витамините А, С и Е и на всички витамини от група В, ценни аминокиселини, минерали и микроелементи. Съдейства за укрепването на имунната система и съпротивителните сили, действа общо укрепващо, оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата ..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)