Детоксикация

Детоксикация

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax 5 Plantis/Тинктура за детоксикация/50 ml

(0)
21.95 лв.

Пречиства организма от токсините и редуцира теглото.Aromax 5 Plantis е добавка, разработена на билкова основа, която спомага организмът да не задържа ненужните токсини, които се превръщат в телесна маса. В допълнение – неутрализира последиците от тютюнопушенето, алкохола и заседналия начин на живот. Уникалното му свойство се дължи на съставкит..

Бърз преглед

Artesania Agricola/DETOX Digestinzims Plantis/Детокс/60 капсули

(0)
68.76 лв.

Подобрява храносмилането и извежда токсините от тялото.Хранителната добавка DETOX Digestinzims Plantis подпомага процеса на отслабване като подобрява храносмилането и извежда натрупаните токсини и вредни вещества от организма. Освен това се грижи за правилното разграждане и усвояване на протеини, въглехидрати и мазнини.Полезните й свойства се..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Detox Plantis/Детокс/60 капсули

(0)
40.71 лв.

Намаля теглото и детоксикира организма.Хранителната добавка DETOX  Plantis пречиства организма от натрупаните в него токсин, като оптимизира работата на черния дроб и спомага за здравословното отслабване. Грижи се за добрата стомашно-чревна флора и дава енергия на организма.Полезните й свойства се дължат на екстрактите от нар, семена от ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Hepur Eco Detox Plantis/Сок от Артишок/20 ампули за пиене

(0)
35.68 лв.

Детоксикира организма и редуцира телесната маса.Хранителната добавка Hepur Eco Detox Plantis подкрепя работата на жлъчката и черния дроб, благодарение на което действа детоксикиращо върху организма, забързва процеса на изгаряне на мазнини и значително редуцира теглото. Предотвратява появата на камъни в жлъчката и редуцира възможностите за появ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Rumex5/Пречистваща билкова смес

(0)
14.23 лв.

Детоксикира организма и пoдобрява състоянието на черния дроб.Хранителната добавка Rumex 5 притежава детоксикиращо свойство и значително подобрява функциите на черния дроб. Освен това насърчава здравословното отслабване на организма. Неутрализира последиците от стресаТова се дължи на билките, които са в състава на продукта - листа от бреза, реп..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Билкови екстракти за отслабване/250 ml

(0)
28.30 лв.

Извежда токсините от организма и подпомага здравословното отслабване.Хранителната добавка Linda ren diet depurativo de orgien ecológico, която е разработена на растителна основа, подпомага процеса на отслабване по здравословен начин. Детоксикиращият й ефект помага за успешното изчистване на голяма част от токсините, попаднали в човешкото тяло.Л..

Временно изчерпан
Бърз преглед

Double Wood/DHM 1000 /Dihydromyricetin + Electrolytes/Дихидромирицетин + Електролити/30 таблетки

(0)
70.26 лв.

Dihydromyricetin + Electrolytes на американската компания Double Wood Supplements подпомага регулирането на електролитния баланс и се грижи за нормалното функциониране на черния дроб.Дихидромирицетин (DHM) е флаванонол - вид растителен флавоноид, който има много здравословни ползи включително антиоксидантни, антимикробни, противовъзпалителни, ..

Бърз преглед

Double Wood/DHM 300 /Dihydromyricetin/Дихидромирицетин 300 mg/30 капсули

(0)
51.02 лв.

DHM e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.DHM e химично съединение, което регулира метаболизма чрез повишаване на нивата на иризин, подобрява инсулиновата чувствителност и засилва липидн..

Бърз преглед

Double Wood/L-CITRULINE/Л- ЦИТРУЛИН/210 капсули

(0)
91.20 лв.

L-CITRULINE / L-ЦИТРУЛИН на американската компания Double Wood Supplements допринася за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи.L-ЦИТРУЛИН е неесенциална (заменима) аминокиселина, която се произвежда естествено в тялото и се намира в голям брой от храните, които консумираме. Химичното съединение играе важна роля в орга..

Бърз преглед

FAMILLE MARY MINCIMEL КОМПЛЕКС ЗА ОТСЛАБВАНЕ ДЕН И НОЩ 60 КАПСУЛИ

(0)
23.67 лв.

Complexe Mincimel® jour & nuit/ Day and night slimming complex е хранителна добавка на френската медоносна къща Famille Mary. Продуктът съдържа комбинация от растителни екстракти със синергично действие върху организма. Той помага на тялото да се избави от излишните килограми като ускорява метаболизма, дренира тялото и потиска апетита. Пре..

Бърз преглед

Famille Mary/INFUSION BIO DETOX/ЧАЙ ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ/20 филтърни пакетчета

(0)
11.55 лв.

Infusion Bio Detox / Чай за детоксикация e органичен продукт на френската медоносна къща Famille Mary. Инфузията за детоксикация е произведена от органични растения, отгледани в най-екологично чистите френски региони. Чаят на Famille Mary ви помага естествено да насърчите елиминирането на токсините от организма и по този начин да пречистите и ..

Бърз преглед

Famille Mary/Programme BIO Fortifant123/30 дневна БИО програма за детоксикация и подсилване на организма/30 бр ампули за пиене x 10 ml

(0)
93.00 лв.

Programme BIO Fortifant / 30-дневна БИО програма за детоксикация и подсилване на организма на френската компания Famille Mary е хрнителна добавка под формата на ампули за пиене. Формулата на продукта включва растителни екстракти и пчелни продукти, които подпомагат организма в 3 направления: детокс, тонус и имунитет. Открийте живителните сили н..

Бърз преглед

Famille MaryÉlixir détox/Детоксикиращ елексир/250 ml

(0)
44.00 лв.

Élixir détox на френската компания Famille Mary е детоксикиращ еликсир, който пречиства тялото по напълно естествен начин. Той е разработен без съдържание на алкохол, а формулата му включва 5 естествени активни съставки, които имат пречистващо и дрениращо действие. Сокът от бреза е известен със своята диуретична сила, благоприятстваща извеждан..

Бърз преглед

LILY OF THE DESERT Алое Вера гел за пиене 3.78 L

(0)
107.76 лв.

АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ  3.78 л.Organic сертификатAloe Vera Gel 128 fl oz.Хранителна добавка В състава Алое вера гел се съдържат около 200 биологично активни компонента като витамини, ензими, аминокиселини и полизахариди, които естествено се срещат в Алое вера и предлагат комплексни ползи за здравето. Тези включват: поддържане на здравословно ..

Бърз преглед

LILY OF THE DESERT АЛОЕ DETOX FORMULA 960 МЛ

(0)
71.06 лв.

АЛОЕ DETOX FORMULA 960 mlAloe Herbal Detox FormulaХранителна добавка, 960 ml  Aloe Herbal Detox Formula на американската компания Lily of the Desert е течна билкова формула спомагаща за изчистване на токсините от организма и по-доброто усвояване на хранителни вещества. Основни ползи:Подпомага нормалното изхождане и изх..

Показани 1 от 15 | 91 (7 Страници)