Коса, кожа и нокти

Коса, кожа и нокти

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA SELENIUM / СЕЛЕН 50МГ. Х 30 КАПСУЛИ

(0)
4.89 лв.

АБО ФАРМА SELENIUM CAPSULES/ СЕЛЕН КАПС. 50МГ. Х 30 Селенът допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалната фунция на щитовидната жлеза и имунната система. Той допринася и за нормалната сперматогенеза и поддържане нормалното състояние на коса и нокти...

Quickview

ABO PHARMA ЦИНК + БИОТИН Х 30 КАПСУЛИ

(0)
7.49 лв.

АБО ФАРМА ЦИНК + БИОТИН КАПС. Х 30 Цинк + Биотин на Абофарма е добавка към храната, която поддържа здравето на косата, кожата и ноктите. Цинкът е минерал, който играе изключително важна роля при обмяната на веществата. Осигурява грижа и защита за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, очите . Също така активно подпомага и подсилва имунна..

Quickview

BIOTRADE ACNE OUT / АКНЕ АУТ ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Х 30 КАПСУЛИ

(0)
15.19 лв.

АКНЕ АУТ / ACNE OUT ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Х 30 КАПС. Акне Аут на българския производител Biotrade e специална хранителна добавка, която е предназначена за мазна и склонна към акне кожа. Добавката съдържа бирена мая, витамини А, Е и Д, магнезий, цинк и селен. Комбинацията им спомага за поддържането на здрава, чиста и свежа кожа, както и за нормалната..

Quickview

DUCRAY / ДЮКРЕ DENSIAGE ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
34.29 лв.

ДЮКРЕ / DUCREДЕНСИАЖ ХРАН. ДОБАВКА 30 ТАБЛ. ДЮКРЕ ДЕНСИЕЙДЖ представлява хранителна добавка при стареене на косата, която спомага за поддържане гъстотата на косата и защитава от прояви на стареене...

Quickview

DUCRAY АНАКАПС ПРОГРЕСИВ 30 КАПСУЛИ

(0)
38.80 лв.

АНАКАПС ПРОГРЕСИВ 30 КАПСКосата е съставена от един основен протеин - кератин, с конститутивна аминокиселина цистеин.Хроничните фактори (хормонални или съдови) могат да нарушат цикъла на възобновяване на космите, причинявайки прогресивни или повтарящи се периоди на косопад.Предназначение:Оригиналната формула на ANACAPS PROGRESSIV доставя на космена..

Quickview

ВИТАГОЛД / VITAGOLD КОЛАГЕН КОМПЛЕКС МАКС ЗА СТАВИ, КОСТИ, КОСА, КОЖА И НОКТИ 60+15 ТАБЛЕТКИ

(0)
31.99 лв.

ВИТАГОЛД / VITAGOLDКОЛАГЕН КОМПЛЕКС МАКС ЗА СТАВИ,КОСТИ,КОСА,КОЖА И НОКТИ ТАБЛ. 60+15 Collagen complex max на водещата компания на българския пазар за добавки Vitagold е специална хранителна добавка за стави, кости, коса, кожа и нокти. Предлага се в удобна опаковка от 30 таблетки...

Quickview

ГЕРИТАМИН / GERITAMIN НЕО Х 20 КАПСУЛИ

(0)
4.79 лв.

ГЕРИТАМИН/GERITAMIN НЕО капсули Х 20Събуди красотата в себе сиОригиналът на АктависВитамин А:Поддържа структурите и функциите на епителните тъкани в организма (кожата, роговицата на очите, лигавиците на устата, венците, стомашно-чревния тракт, стените на кръвоносните съдове, на дихателните и пикочните пътища);Участва в синтезата на фоторецепторния ..

Quickview

МЕРЦ / MERZ СПЕЦИАЛ ДРАЖЕ Х 60

(0)
17.49 лв.

МЕРЦ / MERZСПЕЦИАЛ ДРАЖЕ Х 60Специалната формула за коса, кожа и нокти на марката Merz, прави кожата еластична, гладка и със свеж вид, подпомага регенерацията и здравината на косата, изгражда красиви и здрави нокти, подкрепя естествената хидратация на кожата. Той притежава активни съставки - соев протеин, витамини, минерали, фолиева киселина, биот..

Quickview

НЕВЕН М КАПСУЛИ Х 50 РФ

(0)
9.99 лв.

НЕВЕН М КАПС. Х 50 РФ Невен + М е природен продукт, в състава на който влизат безвредни природни вещества - хамазулен и апигенин от Лайката и каротеноиди от Невена. Невен + М, добавен към ежедневната храна, действа благоприятно върху функциите на стомашно-чревния тракт.Прилага се като хранителна добавка с благоприятно действие върху лигавицата на..

Quickview

НЕОПСОРАЛ / NEOPSORAL Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
14.09 лв.

НЕОПСОРАЛ / NEOPSORALТАБЛ. Х 30 Неопсорал съдейства за поддържането на здрава кожа. Използва се при екзема, псориазис и атопичен дерматит някои от тези вещества са в недостатъчни количества, което води до възпаление, сухота, лющене и зачервяване на кожата. Предлага се в опаковка от 30 таблетки...

Quickview
Quickview

ФИТОВАЛ / FITOVAL Х 60 КАПСУЛИ

(0)
12.59 лв.

ФИТОВАЛ / PHYTOVAL КАПС. Х 60Фитовал капсули на словенската фармацевтична компания KRKA е добавка към храната, която се препоръчва за прием от хора, които държат да имат здрава и красива коса. Капсулите Фитовал осигуряват биологично подхранване на тънката, слаба, суха и увредена коса! Чрез кръвообращението капсулите доставят на корените на косата а..

Showing 1 to 15 of 19 (2 Pages)