Средства за отслабване

Средства за отслабване

Табличен изглед:
-11%
Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco10 Plantis/Билкова тинктура за контрол на теглото/50 ml

(0)
24.34 лв. 27.49 лв.

Контролира теглото и извежда течностите от организма.Хранителната добавка AromaxEco10 Plantis контролира теглото, неутрализира натрупаните мазнини и съдейства са ефикасното извеждане на течностите от организма. Улеснява храносмилането и се грижи за правилното функциониране на черния дроб.Свойствата на хранителната добавка се дължат на растени..

-11%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Citric slim/60 капсули

(0)
41.62 лв. 46.99 лв.

Забързва метаболизма и регулира кръвната захар.Хранителната добавка Linda ren diet Citric slim е идеално средство, подпомагащо бързото и ефективно отслабване. Ефектът е по-бърз, ако капсулите се приемат по време на диета и физическа активност. Трайното намаляване на теглото при употреба на продукта се дължи на съставките й - екстракт от грейпфру..

-11%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet CLA-Tonalin/Тоналин КЛА/90 софтгел капсули

(0)
28.39 лв. 32.06 лв.

Бързо топи мазнините и увеличава мускулната маса.Формулата на хранителната добавка Linda ren diet CLA-Tonalin/ Тоналин КЛА я прави идеална за хората, които искат бързо да стопят нежеланите мазнини и да увеличат мускулната си маса.  Това се дължи на активната й съставка конюгирана линолова киселина (КЛА).В миналото е било известно само, че т..

-15%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Flash Plan 15 dias Linda ren/15 дневна програма за отслабване/15 капсули

(0)
12.09 лв. 14.22 лв.

Потиска апетита и забързва метаболизма.Linda ren diet Flash Plan 15 dias на испанската компания  Artesania Agricola, която е сред водещите лидери при хранителните добавки, е продукт за здравословно отслабване. Приемът му е свързан с 15-дневна програма, като всеки ден се гълта по 1 капсула, а крайният резултат е  трайна загуба на тегл..

-15%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet green coffee shot/12 ампули за пиене

(0)
35.68 лв. 41.98 лв.

Извежда излишните течности от организма, има отслабващ ефект.Хранителната добавка Linda ren diet green coffee shot на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който ефективно спомага за изгаряне на излишните мазнини и извеждането на течностите и токсините от организма. В допълнение потиска апетита и стимулира мозъчната дейност. Полезн..

-11%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Lindil Complex/60 капсули

(0)
18.98 лв. 21.44 лв.

Забързва изгарянето на мазнините и поддържа нормалното тегло.Linda ren diet Lindil Complex  на испанската компания  Artesania Agricola е хранителна добавка за здравословно отслабване. Идеално подбраните в състава й растителни съставки намаляват чувството за глад, ускоряват процеса на изгаряне на мазнините, подобряват храносмилането и ..

-15%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Lipoplus/15 ампули за пиене

(0)
66.69 лв. 78.46 лв.

Детоксикира организма и понижава теглото.Linda ren diet Lipoplus е хранителна добавка на испанската компания Artesania Agricola, която подпомага поддържането на нормално телесно тегло и горенето на мазнини. Благоприятно повлиява и върху холестерола и черния дроб.Полезните й качества се дължат на перфектно подбраните съставки в продукта. В него ..

-15%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Piracuri guaraná Plantis/Гуарана/60 капсули

(0)
17.27 лв. 20.32 лв.

Намалява теглото и забързва метаболизма.Хранителната добавка Piracuri guaraná Plantis съдейства за намаляване на мазнините в организма, регулиране на теглото и забързване на метаболизма. Съдейства на организма да разполага с допълнителна енергия и подобрява настроението. Понижава телесната темпeратура и така предотвратява появата на топлинен у..

-12%
Бърз преглед

Artesania Agricola/Rumex10/Билкова смес за наднормено тегло

(0)
14.76 лв. 16.68 лв.

Редуцира теглото и подобрява храносмилането.Хранителната добавка Rumex 10 е билкова смес, която осигурява подкрепа при отслабване и е подходяща за прием при различни хранителни режими. Те премахва натрупаните излишни мазнини плавно, но трайно.Основните й съставки -фукус, сарсапарила, полски хвощ, босилек, мента са тези, които помагат за проце..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL BELLAFORM APPETITZÜGLER MIT JOHANNISBROTKERNMEHL UND GLUCOMANNAN BELLAFORM 80 КАПСУЛИ

(0)
102.05 лв.

Bellaform Appetitzügler mit Johannisbrotkernmehl und Glucomannan на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен продукт с екстракт от рожков, който контролира апетита по естествен начин.Напълно натуралният състав на Bellaform Appetitzügler mit Johannisbrotkernmehl und Glucomannan подпомага здравословния контрол над теглото, без негативн..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL BELLAFORM BUNTNESSEL AKTIV FETTVERBRENNER BELLAFORM FAT BURNER 120 ТАБЛЕТКИ

(0)
48.27 лв.

„Оформя силуета” Bellaform Buntnessel aktiv Fettverbrenner на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен продукт за намаляване на телесните мазнини в проблемните зони.Напълно натуралният продукт Bellaform Buntnessel aktiv Fettverbrenner стимулира изгарянето на натрупаните мазнини в областта на корема, талията и другите критичн..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL BELLAFORM STOFFWECHSEL EXPRESS BELLAFORM METABOLISM EXPRESS 86 ТАБЛЕТКИ

(0)
32.03 лв.

Bellaform Stoffwechsel Express на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен продукт, който подпомага нормализирането на теглото по напълно естествен начин.Натуралната формула на Bellaform Stoffwechsel Express съдейства за активиране на метаболитните процеси и намаляване на излишните килограми. Съдържа специална комбинация от прир..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL BELLAFORM БОДЛИВА КРУША 120 КАПСУЛИ

(0)
98.22 лв.

Bellaform Fettbinder mit Feigenkaktus на немската компания Bärbel Drexel е натурален продукт с положителен ефект върху затлъстяването и наднорменото тегло.Екстрактът от бодлива круша в Bellaform Fettbinder mit Feigenkaktus намалява абсорбцията на мазнините в организма. Освен това подобрява метаболизма и улеснява постигането на здравословно т..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL BELLAFORM КАРТОФЕНО-ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА 300Г

(0)
50.93 лв.

Bellaform Figur Balance Suppe на немската компания Barbel Drexel е супа от градински зеленчуци, билки и подправки, за активиране на метаболизма и контрол на апетита и теглото.Основни ползи: ·       Благодарение на богатия си на фибри и протеини състав, осигурява дълготрайно усещане за ситост. ·  &nb..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL BELLAFORM ПРОТЕИНОВ ШЕЙК С ВКУС НА ЯГОДА 450Г

(0)
86.97 лв.

„Притъпява чувството за глад“ Bellaform Eiweiss-Shake Erdbeere  Bellafrom Protein Shake Strawberry на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен продукт, спомагащ за контрол на теглото и апетита. Протеиновият шейк Bellaform с натурални съставки е много подходящ при нискокалорична диета и за вегани. Има приятен ягодов аромат ..

Показани 1 от 15 | 76 (6 Страници)