Средства за отслабване

Средства за отслабване

Табличен изглед:
Бърз преглед

PALADIN PHARMA/ Drenax ® Forte Plus Mirtillo Uva/ Дренакс Форте+ Боровинка и Гроздово семе (против задържане на течности) x 750 ml

(0)
29.38 лв.

Drenax ®Forte Plus Mirtillo & Uva - Дренакс Форте+ Боровина и Гроздово семе (против задържане на течности) Хранителна добавка в подкрепа нормалното състояние на черния дроб, отделителната система и нормалния баланс на течности в организма. Подпомага поддържането на нормално телесно тегло Хранителна добавка с подсладител, 750 мл.&nb..

Бърз преглед

PALADIN PHARMA/ Drenax® Forte Bustine Ananas/ Дренакс Форте Ананас (против задържане на течности)/ 15 сашета с течност х 15 ml

(0)
19.88 лв.

Drenax ® Forte Bustine Ananas - Дренакс Форте Ананас (против задържане на течности) Хранителна добавка в подкрепа поддържането на нормално състояние на  черния дроб, отделителната система и баланс на течности в организма. Подпомага поддържането на нормално телесно тегло. Хранителна добавка с подсладител, 15 сашета с течност х 15 мл.&..

Бърз преглед

PALADIN PHARMA/ Drenax® Forte Compresse Drenaggio/ Дренакс Форте (против задържане на течности) с Боровинка и Черен бъз x 60 таблетки

(0)
22.28 лв.

Drenax® Forte Paladin Pharma е натурална формула против задържане на течности, базирана на екстракти от леспедеза, черен бъз, гроздово семе, ортосифон и синя боровинка. Допълнително обогатеният комплекс с рутин и витамин B6 подпомага поддържането на здравословно телесно тегло и нормалния обем на течности в организма.   Водещи ефе..

Бърз преглед

PALADIN PHARMA/ Drenax® Forte Pancia Piatta/ Дренакс Форте (плосък корем) х 30 таблетки

(0)
16.25 лв.

Drenax® Forte Pancia Piatta - Дренакс Форте (плосък корем) Хранителна добавка в подкрепа на стомашно-чревното здраве, доброто храносмилане и поддържането на нормално телесно тегло Хранителна добавка, 30 таблетки Drenax® Forte Pancia Piatta - Дренакс Форте (плосък корем) е хранителна добавка, която съдържа в състава си пробиотични б..

Бърз преглед

PALADIN PHARMA/ Drenax® Forte Slim Dimagrante/ Дренакс Форте Дъвки за отслабване Slim Gum (9 броя)

(0)
4.69 лв.

Drenax® Forte Slim Dimagrante - Дренакс Форте Дъвки за отслабване Slim Gum Дъвки без захар с растителни екстракти и кофеин в подкрепа поддържането на нормално телесно тегло Хранителна добавка, дъвки, 9 броя Drenax® Forte Slim Dimagrante - Дренакс Форте Дъвки за отслабване Slim Gum са дъвки без захар и глутен, които подпомагат поддъ..

Бърз преглед

PALADIN PHARMA/ Sanavita Melatonina/ Мелатонин 1 mg + Витамин В6 х 100 таблетки

(0)
10.00 лв.

Sanavita Melatonina Paladin Pharma е високоефективен продукт, който съдържа комбинация от мелатонин и витамин В6. Допринася за съкращаване времето за заспиване и помага за подобряване на качеството и продължителността на съня. Формулата насърчава нормалната работа на нервната система, подкрепя сърдечната функция, хормоналния баланс, метаболизм..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco10 Plantis/Билкова тинктура за контрол на теглото/50 ml

(0)
27.49 лв.

Контролира теглото и извежда течностите от организма.Хранителната добавка AromaxEco10 Plantis контролира теглото, неутрализира натрупаните мазнини и съдейства са ефикасното извеждане на течностите от организма. Улеснява храносмилането и се грижи за правилното функциониране на черния дроб.Свойствата на хранителната добавка се дължат на растени..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lidnaren diet Fucoxan (algas marrones)/Фукус (кафяви морски водорасли)/30 капсули

(0)
21.46 лв.

Редуцира теглото. Linda ren diet Fucoxan (algas marrones) е продукт, който спомага за трайната загуба на тегло. Ефектът му е още по-голям, ако е съчетан с упражнения и добра диета.  Слабителните свойства на капсулите са породени от съдържащият се в тях екстракт от кафяви водорасли.  Те се дължат на витамините, минералите, проте..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina/250 ml

(0)
35.14 лв.

Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina е многокомпонентна хранителна добавка, която съдържа течни екстракти от растения с доказан принос в борбата с целулита: ананас, червен портокал, грейпфрут, гуарана, полски хвощ, бодлив залист, папая и зелен чай. Тя ускорява метаболизма в клетките, съдейства за изгарянето на ма..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet café verde/Зелено кафе/60 капсули

(0)
24.81 лв.

Намалява апетита и помага за изгарянето на натрупаните мазнини. Капсулите Linda ren diet Зелено кафе на испанската компания Artesania Agricola помагат за намаляване на апетита и бързото изгаряне на натрупаните излишни мазнини в организма.  Това се дължи на екстракта от зелено кафе, който улеснява здравословното отслабване. Полезните ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Carbon active Vientre plano Lidna ren diet/Активен въглен/Плосък корем/60 капсули

(0)
21.86 лв.

Детоксикира организма и намалява теглото. Lidna ren diet Carbon Activo Vientre plano Активен въглен (Плосък корем)  е хранителна добавка, подкрепяща храносмилателната система и съдействаща за отслабване.  Положителните й свойства се дължат на активирания растителен въглен, който абсорбира свободните газове и разлагащите се орга..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Chumpal Complex/Нопал кактус, картинин, хром и гуарана/250 ml

(0)
56.33 лв.

Забързва метаболизма и редуцира теглото. Формулата на хранителната добавка Linda ren diet Chumpal Complex е перфектно подбрана, така че да забърза метаболизма и чрез изгарянето на мазнини да редуцира теглото. Тя събира в себе си екстракти от растенията нопал кактус и гуарана, както и хром и Л-карнитин. Всички те съдействат за ефективното о..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Citric slim/60 капсули

(0)
46.99 лв.

Забързва метаболизма и регулира кръвната захар.Хранителната добавка Linda ren diet Citric slim е идеално средство, подпомагащо бързото и ефективно отслабване. Ефектът е по-бърз, ако капсулите се приемат по време на диета и физическа активност. Трайното намаляване на теглото при употреба на продукта се дължи на съставките й - екстракт от грейпфру..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet CLA-Tonalin/Тоналин КЛА/90 софтгел капсули

(0)
32.06 лв.

Бързо топи мазнините и увеличава мускулната маса.Формулата на хранителната добавка Linda ren diet CLA-Tonalin/ Тоналин КЛА я прави идеална за хората, които искат бързо да стопят нежеланите мазнини и да увеличат мускулната си маса.  Това се дължи на активната й съставка конюгирана линолова киселина (КЛА).В миналото е било известно само, че т..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante/250 ml

(0)
33.06 лв.

Спомага за намаляване на теглото и премахване на целулита. Linda ren diet с растителни екстракти на испанската компания Artesania Agricola се притича на помощ при нарушен баланс на течностите в организма. Тя съдейства и за изхвърлянето на токсините от тъканите и органите. Хранителната добавка е богата на фруктоолигозахариди. Формулата..

Показани 1 от 15 | 126 (9 Страници)