Стрес и безсъние

Стрес и безсъние

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/Dormiligo Plantis/капки/100 ml

(0)
32.90 лв.

Подобрява качеството на съня.Хранителната добавка Dormiligo Plantis способства за нормалното функциониране на нервната система и по този начин подобрява качеството на съня. Подобрява състоянието на депресия и намалява усещането за умора. Освен това спомага за по-доброто функциониране на мозъка.Полезните свойства на продукта се дължат на минер..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Rumex11/Билкова смес за нервната система

(0)
16.36 лв.

Има успокояващо действие, помага при депресия и паник атаки.Хранителната добавка Rumex 11 е подходяща за хора, страдащи от проблеми с нервната система. Тя притежава силно успокояващо действие, поради което помага ефективно при депресия, паник атаки, безсъние и умора. Помага на организма да произвежда повече енергия и подкрепя функциите на сърц..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Trangoligo Oligoelementos Plantis Solanum Tuberosum, Manganeso, Cobre/20 ампули за пиене

(0)
41.78 лв.

Подкрепя нервната система.Хранителната добавка Trangoligo Oligoelementos Plantis помага за правилното функциониране на нервната система. Подпомага регулирането на кръвното налягане, подобрява мозъчната дейност, намалява усещането за умора. Подобрява храносмилателната система. Това се дължи на съдържащите се в нея екстракт от  картоф, койт..

Бърз преглед

Doctor’s Formulas/Liposomal Formulation B12/30 ml спрей

(0)
14.98 лв.

Витамин В12 е особено полезен за човешкото тяло. Тялото може да го синтезира самo чрез някои бактерии, намиращи се в червата, но абсорбцията му е ниска. Затова е от изключително значение този витамин да се набавя от хранителни добавки-          Допринася за синтеза на ДНК-    &nbs..

Бърз преглед

Doctor’s Formulas/ЛИПОЗОМЕН ВИТАМИН В-КОМПЛЕКС/150 ml

(0)
32.53 лв.

B-COMPLEX е хранителна добавка, съдържаща витамини от B-комплекс.-          Действа в подкрепа на нервната система-          Дава енергия и тонус-          Подпомага метаболитния процес в организма-  &..

Бърз преглед

DOUBLE WOOD / SAFFRON EXTRACT / ЕКСТРАКТ ОТ ШАФРАН / 210 КАПСУЛИ

(0)
91.08 лв.

SAFFRON EXTRACT / ЕКСТРАКТ ОТ ШАФРАН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, подпомагаща нормалното функциониране на нервната система.Шафранът е древна билка, която съдържа ценни антиоксидантни съединения, които имат много ползи за здравето. Той се добива от стигмата на изсушен шафранов минзухар (Crocus sativus)...

Бърз преглед

Double Wood/5-HTP/50 mg/5-Хидрокси Триптофан/59.2 ml/60 дози

(0)
73.34 лв.

5-HTP / 5-хидрокситриптофан e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.5-HTP обикновено се използва като хранителна добавка, която помага за поддържането на здравословни нива на серотонин в о..

Бърз преглед

Double Wood/CDP CHOLINE/CITICOLINE/ЦИТИКОЛИН/60 капсули

(0)
73.62 лв.

CDP CHOLINE (CITICOLINE) / ЦИТИКОЛИН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която поддържа нормалното когнитивно здраве.Цитиколин е съединение, което се среща естествено в човешкото тяло. CDP-холинът се дисоциира в холин и цитидин, като след това цитидинът се превръща в уридин. Цитиколинът е градивен елемент на ..

Бърз преглед

Double Wood/DHEA/180 капсули

(0)
83.42 лв.

DHEA 100 mg e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.DHEA е едновременно естествен хормон и популярна добавка, която може да повлияе на нивата на други хормони в човешкото тяло. Има потенци..

Бърз преглед

Double Wood/L-Theanine/Л-Теанин/120 капсули

(0)
66.78 лв.

L-Theanine / L-теанин e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ. L-теанинът е химично съединение, което се среща в естествена форма в зеления и черния чай, а също така се предлага и под ..

Бърз преглед

Double Wood/Lion’s Mane Mushroom/Лъвска грива/120 капсули

(0)
64.94 лв.

Lion’s Mane Mushroom / Гъба Лъвска грива e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Гъбите лъвска грива притежават висока хранителна стойност и са богати на витамини като тиамин, рибофлавин и ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

Double Wood/Magnesium Citrate/Магнезий/цитратp/180 капсули

(0)
60.80 лв.

Magnesium Citrate / Магнезий (цитрат), 180 капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Магнезият е четвъртият най-разпространен минерал в тялото и се съхранява най-вече в костите. Хра..

Бърз преглед

Double Wood/PHOSPHATIDYLCHOLINE/ФОСФАТИДИЛХОЛИН/1200 mg/210 капсули

(0)
84.66 лв.

PHOSPHATIDYLCHOLINE / ФОСФАТИДИЛХОЛИН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която предлага ежедневна грижа за поддържането на когнитивното здраве.С оглед на своята химическа структура, фосфатидилхолинът представлява фосфолипид, прикрепен към холинова частица. Фосфолипидите съдържат мастни киселини, глицерол и ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

Double Wood/Rhodiola Rosea Extract/500 mg/Златен корен екстракт/120 капсули

(0)
63.00 лв.

Rhodiola Rosea Extract / Златен корен екстракт 500 mg e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ. Растението Родиола (Rhodiola Rosea) расте в студени райони и на голяма надморска височина..

Бърз преглед

Double Wood/URIDINE/УРИДИН МОНОФОСФАТ/60 капсули

(0)
65.50 лв.

URIDINE / УРИДИН МОНОФОСФАТ на американската компания Double Wood Supplements поддържа здравето на централната и периферната нервна система.УРИДИН МОНОФОСФАТ е пиримидинов нуклеозид, който се намира в клетките на почти всички живи организми, включително бактериите. Това химичното съединение е градивен елемент на РНК. След като се абсорбира в т..

Показани 1 от 15 | 179 (12 Страници)