Стрес и безсъние

Стрес и безсъние

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИ

(0)
10.19 лв.

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИКапсули за подобряване на съня и за успокоение на нервната система. Предназначение:АБОФАРМА АБО РУЕ съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Тази комбинация влияе положително върху централната нервна система, като понижава възбудимостта й, допринася..

Бърз преглед

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН 5 Х 30 КАПСУЛИ

(0)
11.39 лв.

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН 5 х 30 капсули Хранителна добавка Седатон-5 от Fortex е хранителна добавка при стрес и безпокойство. Комбинацията от 5-хидрокситриптофан, витамин В12 и витамин В6 е с изразено седативно действие върху нервната система. Ползи от прием: Подпомага нормалното функциониране на нервната система при раздразнителност, безпоко..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS 5-ХИДРОКСИ ТРИПТОФАН 100МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
21.49 лв.

TRIPTOFAN /5 - ХИДРОКСИТРИПТОФАН 100МГ. Х 60ТБ.NF 5-Хидрокситриптофан на марката Natural factors е продукт, който допринася за нормалната функция на нервната система и съня, облекчава симптомите на фибромиалгия. 5-Хидрокситриптофан е естествено вещество, образуващо се в организма от незаменимата аминокиселина триптофан, която се внася в тялото чре..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 10МГ X 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.99 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 10мг x 90тб. NF Безопасна и ефективна алтернатива за постигане на спокоен сън от марката Natural Factors. Мелатонин допринася за правилната дейност на нервната система, благоприятства нормалните процеси на съня и регулира вътрешния биологичен часовник...

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 3МГ*90 КАПСУЛИ

(0)
8.99 лв.

МЕЛАТОНИН 3МГ*90 NF Приемът на продукта като хранителна добавка нормализира синтеза на мелатонин и следователно благоприятства спокойния, качествен сън през нощта. Препоръчва се за по-възрастните хора, за често пътуващите хора, както и при подложените на силен стрес и работещите на смени. Функцията на мелатонина се изразя..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.99 лв.

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ С напредване на възрастта или под действие на различни други фактори /чести пътувания, стрес/, синтезът на мелатонин намалява. В резултат на нова нивата на стрес се покачват, имунитетът отслабва, активират се процесите на стареене и качеството на съня се влошава.Човек става раздразнителен, чувства по..

Бърз преглед
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МЕЛАТОНИН PLUS 3МГ.X30 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.27 лв.

МЕЛАТОНИН PLUS тбл.3мг.x30 WALMARKХранителната добавка "Мелатонин плюс" се препоръчва за хора, които пътуват често, работят на смени, подложени са на стрес или умствено напрежение. Продуктът релаксира нервната система, намалява времето, необходимо за заспиване, и контролира биоритъма на циклите на сън и бодърстване. Съдържа мелатонин и е подходящ з..

Бърз преглед

АЛОРА / ALORA СИРОП 100 МЛ.

(0)
5.29 лв.

АЛОРА СИРОП 100 МЛ.ALORA 694,444mg/5ml syrupАЛОРА 694,444mg/5ml сироптечен екстракт от пасифлора (passiflorae extractum fluidum)Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Вие трябва да потърсите ..

Бърз преглед

АЛОРА / ALORA Х 20 ТАБЛЕТКИ

(0)
6.69 лв.

АЛОРА ТАБЛЕТКИ Х 20Природен продукт за един по-спокоен денХранителна добавкаВсяка филмирана таблетка АЛОРА съдържа 100 mg Passiflora (Пасифлора) стандартизиран сух екстракт, съдържащ 3,5% флавоноиди като витексин.КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЛОРА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?АЛОРА е природен продукт, който съдържа стандартизиран сух екстракт от Passiflora, получе..

Бърз преглед

БЕНОСЕН / BENOSEN ТАБЛЕТКИ Х 30

(0)
15.19 лв.

BENOSEN / БЕНОСЕН ТАБЛ. Х 30 WВисококачествен естествен продукт, съдържащ екстракти от хмел и валериана, в комбинация с аминокиселинатаL-теанин- съставки,традиционно използвани за подобряване на съня и релаксация на организма. Хранителната добавка е подходяща за хора, които страдат от безпокойство, променливо настроение и раздразнителност. Препоръч..

Бърз преглед

БЛАНД/BLAND ТБЛ.Х30

(0)
7.29 лв.

БЛАНД / BANDтбл.х30 Бланд комбинира благотворното действие на билките маточина и лавандула върху нервната система и сърцето в състояние на стрес и безпокойство. Добавеният ечемичен зародиш съдържа важни витамини и микроелементи, които се изчерпват бързо при наличие на стресови фактори. Бланд помага на организма да се справи със стреса по здравосл..

Бърз преглед

ВАЛЕРИАНА / VALERIANA ТАБЛЕТКИ Х 100 ПАНАЦЕЯ

(0)
1.43 лв.

ВАЛЕРИАНА / VALERIANAТАБЛ. Х 100 ПАНАЦЕЯ" ВValeriana е хранителна добавка от Панацея 2001, съдържаша гъст екстракт от корени на валериана, която спомага за нормалната функция на нервната система при състояния на безпокойство и безсъние и помага при нервна възбуда и трудно заспиване. Екстрактът от Валериана има леко сънотворно действие, и спомага з..

Бърз преглед

ВАЛЕРИАНА ТАБЛЕТКИ 30МГ Х 100 СОФАРМА

(0)
3.02 лв.

ВАЛЕРИАНА ТАБЛ. 30МГ Х 100 СОФАРМАВалериана на Софарма представлява лекарствен продукт под формата на таблетки, което се прилага за премахване на стреса и напрежението, за успокояване на превъзбудената нервна система и за улесняване на заспиването при нарушения на съня. Валериана е лекарство от групата на седативните и сънотворни лекарства, което..

Показани 1 от 15 | 56 (4 Страници)