Тестове

Тестове

Табличен изглед:
Бърз преглед

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ВАГИНАЛНО pH

(0)
26.40 лв.

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ВАГИНАЛНО pHВагиналното рН оценява киселинността на вагиналната среда. Абнормалните нива на pH могат да показват инфекции, като бактериална вагиноза или гъбични инфекции. Нормалното рН обикновено е кисело, вариращо от 3,8 до 4,5.Тази леко кисела среда се поддържа от полезните бактерии, предимно лактобацили, които играят основна роля в ..

Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЛЕНТА ЗА МАРИХУАНА

(0)
4.12 лв.

CLEAR ТЕСТ ЛЕНТА ЗА МАРИХУАНАИмунахроматографски едностъпков ин витро тест за THC на марката Клиър. Тестът е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина. Може да бъде определено наличието на 11-nor-Δ9-THC-9-COOH в човешката урина над граничното ниво от 50 ng/ml. Този тест не е оценяван..

Бърз преглед

БЪРЗ ТЕСТ ЗА СТРЕПТОКОКИ (СКАРЛАТИНА) ГРУПА А

(0)
13.06 лв.

БЪРЗ ТЕСТ ЗА СТРЕПТОКОКИ (СКАРЛАТИНА) ГРУПА АБърз тест за стрептококи (Скарлатина) група А, х 1 брой, RapidFor Strep A е имунохроматографски бърз тест за качествено, предполагаемо откриване на антигени на Streptococcus от група А в проби от гърлото, осигуряващ резултати в рамките на 15 минути. Комплектът за бърз тест RapidFor Strep A използва антит..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)