Апарати и изделия

Апарати и изделия

Табличен изглед:
Бърз преглед

HIV 1/2 КРЪВЕН ТЕСТ

(0)
50.00 лв.

HIV 1/2 КРЪВЕН ТЕСТKръвният тест за ХИВ е средство за ранно откриване на вируса на човешкия имунодефицитен вирус (ХИВ), причинител на синдрома на придобитата имунна недостатъчност (СПИН).Ранното откриване на ХИВ е от първостепенно значение поради прогресивния характер на вируса. Навременното откриване позволява ранна медицинска намеса, която дава в..

Бърз преглед

АНТИГЕН НА ПРОСТАТА (PSA)

(0)
29.99 лв.

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТПростатата произвежда простатно-специфичен антиген (PSA) – протеин, който подпомага втечняването на спермата. Макар че е нормално в кръвта да се съдържа малко количество PSA, повишените му нива могат да показват скрити проблеми с простатата.Мъжете, особено тези над 50-годишна възраст или тези с рискови фактори, като например..

Бърз преглед

БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ

(0)
36.00 лв.

БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИИзпитвате ли парещи болки в корема? Тествайте се за стомашна язва.Бързият ни тест за хеликобактер пилори е проектиран за откриването на наличие на бактерията H.pylori, често отговорна за стомашни язви и гастрит.Стомашните язви, са отворени рани, които се развиват върху лигавицата на стомаха. До 90% от случа..

Бърз преглед

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ВАГИНАЛНО pH

(0)
26.40 лв.

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ВАГИНАЛНО pHВагиналното рН оценява киселинността на вагиналната среда. Абнормалните нива на pH могат да показват инфекции, като бактериална вагиноза или гъбични инфекции. Нормалното рН обикновено е кисело, вариращо от 3,8 до 4,5.Тази леко кисела среда се поддържа от полезните бактерии, предимно лактобацили, които играят основна роля в ..

Бърз преглед

МНОГОПРОФИЛЕН ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ

(0)
25.00 лв.

МНОГОПРОФИЛЕН ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИПредлаганият oт нас тест е цялостен инструмент за скрининг, предназначен за откриване на наличието на често срещани наркотици като марихуана, амфетамин и кокаин чрез проби от урина. Той е особено подходящ за тези, които имат съмнения за скорошна употреба на наркотици или трябва да наблюдават провежданото лечение и рех..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА C-РЕАКТИВЕН ПРОТЕИН (CRP)

(0)
29.99 лв.

ТЕСТ ЗА C-РЕАКТИВЕН ПРОТЕИН (CRP)C-реактивния протеин (CRP) е жизненоважен маркер на възпаление в тялото. Повишените нива на CRP са показатели за възпаление, инфекция или тъканно увреждане. Предлаганият от нас тест помага да се оцени наличието и интензивността на различни възпалителни състояния, като например артрит. Нормалните нива на CRP обикнове..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА ВИТАМИН D

(0)
29.99 лв.

ТЕСТ ЗА ВИТАМИН DТози тест е важен диагностичен инструмент за хората, които искат да оценят нивата си на витамин D – основен мастноразтворим витамин, който играе роля в различни физиологични процеси. Известен най-вече с жизненоважния си принос за здравето на костите чрез улесняване на абсорбцията на калций, витамин D е също толкова необходим за фун..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА МЕНОПАУЗА

(0)
26.40 лв.

МЕНОПАУЗАТестовете за менопауза измерват нивата на фоликулостимулиращ хормон (FSH), за да посочат прехода към менопаузата. През този период тялото претърпява значителни хормонални промени, особено спад в производството на естроген и прогестерон. FSH е ключов хормон, произвеждан от хипофизната жлеза, и неговите нива обикновено се повишават, докато ..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА НЕДОСТИГ НА ЖЕЛЯЗО (ФЕРИТИН)

(0)
35.00 лв.

ТЕСТ ЗА НЕДОСТИГ НА ЖЕЛЯЗО (ФЕРИТИН)Бързият тест за дефицит на желязо, или тестът за феритин, е имунохроматографско устройство, проектирано за изследване на нивата на феритин,желязосъдържащ белтък, в организма. Желязото играе ключова роля в различни физиологични процеси, като основната му функция е образуването на хемоглобина – кислородния компонен..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА ОВУЛАЦИЯ

(0)
20.40 лв.

МЕНОПАУЗАТестовете за овулация откриват възходите на лутеинизиращ хормон (LH), който показва плодородния период на жените, които се опитват да заченат. Положителните резултати предполагат оптимални условия за бременност. Точността на теста за овулация е особено полезна за хора с нередовен менструален цикъл или за тези, които искат да подобрят разби..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА ОКУЛТЕН КРЪВОИЗЛИВ / BOWEL FOB

(0)
29.99 лв.

ТЕСТ ЗА ОКУЛТЕН КРЪВОИЗЛИВ / BOWEL FOBНашият тест е  предназначен да открие наличието на окултна (скрита) кръв в изпражненията, която може да е показателна за кървене от стомашно-чревния тракт или колоректални заболявания.Ранното откриване на стомашно-чревно кървене е от съществено значение по няколко причини. Първо, колоректалният рак е едно ..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ

(0)
14.99 лв.

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТТестът за ранна бременност, предлаган от Space Health, е изключително чувствителен и надежден диагностичен инструмент, предназначен за откриване на присъствието на човешкият хорион гонадотропин (hCG) в урината. Производството на този хормон започва в началните фази на бременността, когато оплодената яйцеклетка се движи от фа..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА СТРЕПТОКОКИ А

(0)
25.00 лв.

ТЕСТ ЗА СТРЕПТОКОКИ АТестът за Стрептококи А открива наличието на бактерии Streptococcus pyogenes. Стрептококите от група А са патогенни бактерии, отговорни за различни инфекции, включително стрептокок в гърлото,ангина, менингит, пневмония, ендокардит и други.Индивиди, изпитващи симптоми на възпалено гърло, особено придружено от треска и затруднено..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА ЦЕЛИАКИЯ

(0)
29.99 лв.

ТЕСТ ЗА ЦЕЛИАКИЯНашият тест за целиакия помага при диагностициране чрез откриване на специфични антитела. Целиакията е автоимунно заболяване, предизвикано от консумацията на глутен – протеин, който се съдържа в пшеницата, ечемика и ръжта. Важността на теста за целиакия лежи в способността му да диагностицира състояние, което, ако не се лекува, може..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504

(0)
142.87 лв.

HARTMANN VEROVAL DUOCONTROL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504Апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя- Hartmann Veroval duo control M. Уникалната DUO SENSOR технология комбинира два професионални метода на измерване: Осцилометричен и този на Коротков. Докато повечето автоматични апар..

Показани 1 от 15 | 152 (11 Страници)