Апарати и изделия

Апарати и изделия

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН АЛМЕД МАСКИ FFP2 - 3 БРОЯ

(0)
6.29 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН АЛМЕД МАСКИ FFP2 - 3 БРОЯ Начин на употребаТази филтрираща респираторна маска принадлежи към категория III на Регламент (ЕС) 2016/425 на ЕС.Това е маска за еднократна употреба, която осигурява защита на потребителите при всякакви хирургически интервенции, както и в конкретни отделения на болниците - интензивното и родилно отделе..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН МАСКИ С ЛАСТИК Х 50

(0)
7.99 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН МАСКИ С ЛАСТИК Х 50 Хирургическите маски на Хартман се изработват и предлагат от различни материали, за да отговорят на индивидуалните изисквания на клиентите. Начин на употребаЗа еднократна употреба при всякакви хирургически интервенции, както и в конкретни отделения на болниците - интензивното и родилно отделение, отделенията ..

-25%
Бърз преглед

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
59.00 лв. 79.00 лв.

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1000 измерва температурата на тялото, повърхности, течности и др. от разстояние. При повишена температура над нормата за измерваният обект, термометърът алармира чрез звуков и анимиран сигнал (емотикона ).   Уредът измерва стойността на..

Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС

(0)
7.29 лв.

БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС / COVID-19 (ТАМПОН) x 1 REALY TECH Бърз антиген тест-касета (тампон) за коронавирус (SARS-Cov-2) Опаковката съдържа: Бърз тест за коронавирусен антиген при назофаренгиален и орофаренгеален секрет. Предназначение Тестът за антиген на коронавирус (SARS-Cov-2) (тампон) е диагностичен, с цел откриване на коронави..

Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС ТИП БЛИЗАЛКА / LOLLIPOP TEST V-CHECK

(0)
12.99 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС ТИП БЛИЗАЛКА / LOLLIPOP TEST V-CHECK Инструкция за употребаLollipop Test* (тест близалка) е сертифициран по CE, BASG и BfArM. Едноетапният метод (без буферен разтвор) го прави особено лесен за използване за деца и хора с физически увреждания. Може да се извършва бързо извън медицински лаборатории, също и по ..

Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС СПЕСЕРА С ОРАЛНА ТЕЧНОСТ

(0)
5.99 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС СПЕСЕРА  С ОРАЛНА ТЕЧНОСТ Spesera AndLucky Covid-19 antigen dedication kit (Oral fluid) е комплект за имунохроматографски анализ за качествено откриване на SARS-CoV-2 антиген в храчка и задна орофарингеална слюнка от човек. ..

Бърз преглед

ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС И ГРИП A+B

(0)
15.00 лв.

ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС И ГРИП  A+B   Комбинираният бърз антигенен тест за COVID-19 и грип A+B от „Търговска Лига – Глобален Аптечен Център“ АД е бърз комбиниран имунохроматографски метод за качествено определяне на антигени на вирусите на SARS-CoV-2, грип A и грип B в проби, взети чрез назофарингеален (носен) секрет. За гарантирано запазв..

Бърз преглед

BERRY / БЕРИ ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
17.79 лв.

Измерване пулса и нивото на кислород в кръвта...

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ВИБРИРАЩ ПЛЕЙ ПРЪСТЕН

(0)
11.69 лв.

ДЮРЕКС/DUREX ВИБРИРАЩ ПЛЕЙ ПРЪСТЕНDurex Play Vibrations гарантира до 20 минути разтърсващо удоволствие и на двама ви.Лесен за включване, изключване и поставяне, вибриращият пръстен ще ви разкрие нови, невероятни начини на забавление.Може да се използва с и без презерватив.Внимание:Продукт само за възрастни.Не е контрацептивно средство.Приложената б..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ВЕРОВАЛ АДАПТОР

(0)
14.69 лв.

АДАПТОР ВЕРОВАЛ / VEROVAL AC/DC адаптер Veroval е съвместим със следните устройства: Veroval duo control апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътяVeroval апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя..

Бърз преглед

LAICA ANE052 НАЗАЛЕН ДУШ ЗА НОС

(0)
29.00 лв.

LAICA ANE052 НАЗАЛЕН ДУШ ЗА НОС  Назален душ е предназначен за всички членове на семейството за бързо и ефективно лечение на горните дихателни пътища като алергичен и неалергичен ринит, синузит и други. Назален душ може да се използва с физиологичен разтвор. Вдишаният аерозол овлажнява лигавицата на носа, освобождава и разтваря секрета и у..

Бърз преглед

LAICA BM2604 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

(0)
89.00 лв.

Апарат за кръвно налягане Laica BM2604 Апарат за кръвно налягане Laica BM2604 е автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя. Laica Апарат за кръвно налягане BM2604 – лесен за употреба и иновативен апарат за кръвно. Технология Advanced technology за по-бързо и точно измерване. Оборудван със среден размер маншет (М)  за ..

-25%
Бърз преглед

LAICA BM2605 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

(0)
89.00 лв. 119.00 лв.

Апарат за кръвно налягане Laica BM2605 Апарат за кръвно налягане Laica BM2605 е автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя  и пулс. Технология Advanced technology за по-бързо и точно измерване Оборудван със маншет  за ръка с обиколка на бицепс в отпуснато състояние: 22 cm до 42 cm Захранване от батерии, ниска ко..

-20%
Бърз преглед

LAICA BM7002 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ С МАНШОН С BLUETOOTH

(0)
119.00 лв. 149.00 лв.

LAICA BM7002 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ С МАНШОН С BLUETOOTH С напълно автоматичният апарат за кръвно налягане Laica BM7002 ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с удобен маншон за ръка, голям и лесен за четене LCD дисплей и удобен бутон ON/OFF за включване и изключване. Апарата за кръвно налягане р..

-20%
Бърз преглед

LAICA BM7003 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА С BLUETOOTH

(0)
79.00 лв. 99.00 лв.

LAICA BM7003 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА С BLUETOOTHАвтоматичен апарат за кръвно налягане за китка Laica BM7003 с Bluetooth ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с голям и лесен за четене LCD дисплей и удобен бутон ON/OFF за включване и изключване. Апарата за кръвно налягане разполага с ..

Показани 1 от 15 | 86 (6 Страници)