Апарати и изделия

Апарати и изделия

Табличен изглед:
Бърз преглед

BERRY / БЕРИ ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
50.29 лв.

Измерване пулса и нивото на кислород в кръвта...

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ВИБРИРАЩ ПЛЕЙ ПРЪСТЕН

(0)
11.69 лв.

ДЮРЕКС/DUREX ВИБРИРАЩ ПЛЕЙ ПРЪСТЕНDurex Play Vibrations гарантира до 20 минути разтърсващо удоволствие и на двама ви.Лесен за включване, изключване и поставяне, вибриращият пръстен ще ви разкрие нови, невероятни начини на забавление.Може да се използва с и без презерватив.Внимание:Продукт само за възрастни.Не е контрацептивно средство.Приложената б..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН АЛМЕД МАСКИ FFP2 - 3 БРОЯ

(0)
6.29 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН АЛМЕД МАСКИ FFP2 - 3 БРОЯ Начин на употребаЗа еднократна употреба при всякакви хирургически интервенции, както и в конкретни отделения на болниците - интензивното и родилно отделение, отделенията за недоносени и новородени бебета. Характеристики: с две меки еластични примки за фиксиране зад ушите; подходящи за хора с нормал..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН МАСКИ С ЛАСТИК Х 50

(0)
7.99 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН МАСКИ С ЛАСТИК Х 50 Хирургическите маски на Хартман се изработват и предлагат от различни материали, за да отговорят на индивидуалните изисквания на клиентите. Начин на употребаЗа еднократна употреба при всякакви хирургически интервенции, както и в конкретни отделения на болниците - интензивното и родилно отделение, отделенията ..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ВЕРОВАЛ АДАПТОР

(0)
14.69 лв.

АДАПТОР ВЕРОВАЛ / VEROVAL AC/DC адаптер Veroval е съвместим със следните устройства: Veroval duo control апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътяVeroval апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя..

Бърз преглед

LAICA ANE052 НАЗАЛЕН ДУШ ЗА НОС

(0)
29.00 лв.

LAICA ANE052 НАЗАЛЕН ДУШ ЗА НОС  Назален душ е предназначен за всички членове на семейството за бързо и ефективно лечение на горните дихателни пътища като алергичен и неалергичен ринит, синузит и други. Назален душ може да се използва с физиологичен разтвор. Вдишаният аерозол овлажнява лигавицата на носа, освобождава и разтваря секрета и у..

Бърз преглед

LAICA BM2604 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

(0)
89.00 лв.

Апарат за кръвно налягане Laica BM2604 Апарат за кръвно налягане Laica BM2604 е автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя. Laica Апарат за кръвно налягане BM2604 – лесен за употреба и иновативен апарат за кръвно. Технология Advanced technology за по-бързо и точно измерване. Оборудван със среден размер маншет (М)  за ..

Бърз преглед

LAICA BM2605 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

(0)
119.00 лв.

Апарат за кръвно налягане Laica BM2605 Апарат за кръвно налягане Laica BM2605 е автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя  и пулс. Технология Advanced technology за по-бързо и точно измерване Оборудван със маншет  за ръка с обиколка на бицепс в отпуснато състояние: 22 cm до 42 cm Захранване от батерии, ниска ко..

Бърз преглед

LAICA BM7002 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ С МАНШОН С BLUETOOTH

(0)
149.00 лв.

LAICA BM7002 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ С МАНШОН С BLUETOOTH С напълно автоматичният апарат за кръвно налягане Laica BM7002 ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с удобен маншон за ръка, голям и лесен за четене LCD дисплей и удобен бутон ON/OFF за включване и изключване. Апарата за кръвно налягане р..

Бърз преглед

LAICA BM7003 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА С BLUETOOTH

(0)
99.00 лв.

LAICA BM7003 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА С BLUETOOTHАвтоматичен апарат за кръвно налягане за китка Laica BM7003 с Bluetooth ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с голям и лесен за четене LCD дисплей и удобен бутон ON/OFF за включване и изключване. Апарата за кръвно налягане разполага с ..

Бърз преглед

LAICA EA1007 ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
79.00 лв.

Laica EA1007 Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс – пулсоксиметър Laica Уред за измерване на кислорода в кръвта и сърдечния пулс EA1007 е специализиран уред за измерване на параметри свързани със здравния статус. С този уред ще може да измерваш насищането на кислород в кръвта и състоянието на сърдечния ритъм. Важни харак..

Бърз преглед

LAICA HI3012 УЛТРАЗВУКОВ ОВЛАЖНИТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ

(0)
109.00 лв.

Laica HI3012 – ултразвуков овлажнител за въздух – част от гамата Laica Baby Line Ниското ниво на влажност може да повлияе на дихателните пътища, причинявайки здравословни проблеми и дискомфорт, особено за децата. Ултразвуковият овлажнител за въздух Laica HI3012 е проектиран специално за осигуряване на оптимално ниво на влажност, което улеснява диш..

Бърз преглед

LAICA MD6026 АЕРОЗОЛЕН УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

(0)
139.00 лв.

LAICA MD6026 АЕРОЗОЛЕН УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР Ултразвуков инхалатор Laica MD6026 за деца и възрастни. Уредът Laica MD6026 е подходящ за деца, които обикновено се плашат от силен шум, и за тези, които имат динамично ежедневие, нуждаейки се от уред готов за употреба във всеки момент – вкъщи, в офиса или по време на пътуване. Благодарение на компактни..

Бърз преглед

LAICA NE1005 ПРЕНОСИМ УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

(0)
159.00 лв.

Преносим ултразвуков инхалатор Laica NE1005 Преносим ултразвуков инхалатор Laica NE1005 за деца и възрастни  – безшумност и класически италиански дизайн. Уредът е подходящ за деца, които обикновено се плашат от силен шум, и за тези, които имат динамично ежедневие, нуждаейки се от уред готов за употреба във всеки момент – вкъщи, в офиса или по..

Бърз преглед

LAICA NE2003 АЕРОЗОЛЕН ИНХАЛАТОР С КОМПРЕСОР

(0)
99.00 лв.

Аерозолен инхалатор Laica NE2003 Аерозолният инхалатор Laica NE2003 с компресор е идеален за лечение на бронхит, синузит, настинки и алергии. Той трансформира медикаментите от течно състояние в пара. Това улеснява вдишването им както от възрастни, така и от деца. Подходящ за всички видове лекарства. Компакетен и удобен продукт, който позволява кач..

Показани 1 от 15 | 77 (6 Страници)