Термометри

Термометри

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465

(0)
67.54 лв.

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465Hartmann Veroval 2 in 1 представлява инфрачервен термометър за измерване на телесната температура в ухото и на челото. Термометърът на Хартман Веровал 2 в 1 е изключително лесен за ползване и е подходящ за цялото семейство. Измерването на температурата в ухото става за..

Бърз преглед

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
79.00 лв.

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1000 измерва температурата на тялото, повърхности, течности и др. от разстояние. При повишена температура над нормата за измерваният обект, термометърът алармира чрез звуков и анимиран сигнал (емотикона ).   Уредът измерва стойността на..

Бърз преглед

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12

(0)
3.98 лв.

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12Despic T12 е дигитален термометър за бързо и точно измерване на температурата на тялото при възрастни и деца. Показва стойностите на LCD дисплея след подаване на звуков сигнал. Запаметява последното направено измерване. Разработен е за отчитане на оралната или аксиларна (под мишницата) температура при малки деца и възра..

-9%
Бърз преглед

HARTMAN THERMOVAL / ХАРТМАН БЕЗКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ BABY SENSE 925093

(0)
86.99 лв. 95.99 лв.

HARTMAN THERMOVAL / ХАРТМАН БЕЗКОНТАКТЕН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ BABY SENSE 925093 Електронен термометър с инфрачервен сензор – изключително удобен, практичен и лесен за употреба. Той съчетава в себе си три приложения – измерва телесна температура, температура на помещения и течности. За целта работи в 2 режима:1. Измерване на тел..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ СТАНДАРТ 925024

(0)
10.06 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ СТАНДАРТ 925024 Електронен термометър с максимално показание и голям дисплей; звуков сигнал за започване и приключване на измерването; функция за запаметяване на последната измерена температура; автоматично изключване, водоустойчив. Този термометър е за домашна употреба.  УказанияНатиснете бут..

Бърз преглед

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА

(0)
1.42 лв.

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА Термометъра е специално изработен за вода. Измерва от 0 до +50 градуса по Целзий. Без Живак. Материал - пластмаса...

Бърз преглед

MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР MT550

(0)
17.47 лв.

MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР MT550 Дигитален термометър, който измерва точно и вярно телесната температура до 10 секунди.Голям светещ дисплей, който има светлинна индикация за висока температура.С гъвкав накрайник за по - удобно измерване по 3-те познати начина - орално, ректално и аксиално. Важни инструкции за безопасност• Инструментът трябва..

Бърз преглед

MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МТ 50

(0)
5.88 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ/MICROLIFE МТ 50ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕРМОМЕТЪРА:Изберете предпочитания от Вас метод за измерване. Когато измервате температурата, текущата температура непрекъснато е изведена на дисплея и символа "С" мига. Ако "С" вече не мига, това означава, че измереното увеличение на температурата е по-малко от 0,1°С за 16 секунди и че в..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ТЕРМОМЕТЪР ЕКО ТЕМП БЕЙСИК

(0)
11.77 лв.

OMRON / ОМРОН ТЕРМОМЕТЪР ЕКО ТЕМП БЕЙСИК Дигиталният термометър Omron Eco-Temp Basic предлага безопасно, точно и бързо измерване на температурата. Тя може да се измери през ануса (ректално), в устата (орално) или под мишницата (аксиларно). Термометърът отстранява всякакви неприятности, свързани с опасности от счупено стъкло или живак. Водоустойчив..

Бърз преглед

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720

(0)
120.36 лв.

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720 Инфрачервеният термометър за чело Omron Gentle Temp 720 е медицинско изделие за измерване на температурата. Термометърът отчита инфрачервеното излъчване на кожата на челото в точката на измерване, и калкулира стойността на оралният й еквивалент чрез уникален алгоритъм, базиран на данни от изследвания на действите..

Бърз преглед

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН

(0)
13.99 лв.

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕНПредимства:Бърз- FMSтмтехнология за измерване.Гъвкав- изработен от еластичен полимер.Хипоалергичен- всички използвани материали са хипоалергенни.STRICTтмсистема- за гарантирано точно измерване.Доживотна гаранция.Големи цифри.Омекотени материали- подходящи за деца.Индикатор за изтощена батерия.Позлатен връх.Водоусто..

Бърз преглед

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
1.23 лв.

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР  ТЕРМОМЕТЪР СТАЕН ДЪРВЕН отчита бързо и точно температурата в помещенията...

Бърз преглед

СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР КИТАЙ

(0)
1.04 лв.

СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР  КИТАЙТЕРМОМЕТЪР СТАЕН КИТАЙ..

Бърз преглед

ТЕРМАКС / TERMAX КЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК

(0)
6.26 лв.

ТЕРМАКС / TERMAXКЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК Termax Classic e класически галиев термометър без живак за измерване на телесната температура. С време за отчитане от 2 до 5 минути, с точността +/- 0,1°C. Предназначен е да измерва телесна температура в дизапазона от 35°С до 42.0°С. Термометърът е практичен и лесен за употреба...

Бърз преглед

LAICA TH1004 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
89.00 лв.

LAICA TH1004 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Термометърът ви позволява да измервате температурата както на тялото, така и на повърхността на различните материали или околната среда. Той има алармена функция с фоново осветяване в различни цветове, когато измерената температура е извън нормата. Устройството се нуждае само от 1 секундa, за да изм..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)