Бирена мая

Бирена мая

Табличен изглед:
Бърз преглед

BIOTRADE ACNE OUT / БИОТРЕЙД АКНЕ АУТ ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 60 + 30 КАПСУЛИ

(0)
37.21 лв.

BIOTRADE ACNE OUT / БИОТРЕЙД АКНЕ АУТ ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 60 + 30 КАПСУЛИПредназначение:Хранителна добавка за всеки тип кожа, особено мазна и акнеична.Действие:Хранителна добавка за мазна и проблемна кожа, която съдържа бирена мая, витамини А, Е и D, магнезий, цинк и селен. Комбинацията от витамини и минерали допринася за поддържането на кожата здра..

Бърз преглед

БИРЕНА МАЯ АСЕ ТАБЛЕТКИ Х 125 СОМА

(0)
7.13 лв.

БИРЕНА МАЯ АСЕ ТАБЛЕТКИ Х 125 СОМАБирената мая се използва за укрепване на имунната система и съпротивителните сили, при недостиг на витамините А, С и Е и на тези от групата “В”. Субстанцията действа общо укрепващо и оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата гладка и еластична, а косата лъскава и мека. Заздр..

Бърз преглед

БИРЕНА МАЯ ТАБЛЕТКИ Х 125 АРОМАНИЯ

(0)
7.79 лв.

БИРЕНА МАЯ ТАБЛЕТКИ Х 125 АРОМАНИЯ Бирената мая се използва за укрепване на имунната система и съпротивителните сили, при недостиг на витамините А, С и Е и на тези от групата “В”. Субстанцията действа общо укрепващо и оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата гладка и еластична, а косата лъскава и мека. Заз..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БИРЕНА МАЯ ТАБЛЕТКИ Х 60 СОМА

(0)
3.98 лв.

БИРЕНА МАЯ ТАБЛЕТКИ Х 60 СОМА Бирената мая се употребява при недостиг на витамините А, С и Е и на всички витамини от група В, ценни аминокиселини, минерали и микроелементи. Съдейства за укрепването на имунната система и съпротивителните сили, действа общо укрепващо, оказва благоприятно влияние при някои кожни проблеми (например акне), прави кожата..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)