Бои за коса

Бои за коса

Табличен изглед:
Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 1, НАТУРАЛНО ЧЕРНО

(0)
6.85 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 1, натурално черноGarnier Color Naturals Creme 1 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота ..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 10, МНОГО, МНОГО СВЕТЛО РУС

(0)
6.57 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 10, Много, много светло русGarnier Color Naturals Creme 10 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава коприне..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 110

(0)
6.10 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 110Garnier Color Naturals Creme 110 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен блясъ..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 2.10, СИНЬО ЧЕРЕН

(0)
6.57 лв.

ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 2.10, Синьо черенGarnier Color Naturals Creme 2.10 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен блясък..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 3, ТЪМНО КЕСТЕНЯВ

(0)
6.57 лв.

ГГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 3, Тъмно кестенявGarnier Color Naturals Creme 3 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота ..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 3.6, ТЪМНО ЧЕРВЕН КЕСТЕНЯВ

(0)
6.57 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 3.6, Тъмно червен кестенявGarnier Color Naturals Creme 3.6 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава коприне..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 4, КЕСТЕНЯВ

(0)
6.57 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 4, КестенявGarnier Color Naturals Creme 4 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 4.3, ЗЛАТИСТО КЕСТЕНЯВ

(0)
6.57 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 4.3, Златисто кестенявGarnier Color Naturals Creme 4.3 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена м..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 4.32

(0)
5.25 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 4.32Garnier Color Naturals представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен блясък. Икономи..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 4.62

(0)
6.10 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 4.62Garnier Color Naturals Creme 4.62 е подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, и ги дарява с дълготраен, интензивен и блестящ цвят. Гарниер Колор Нейчърълс Боя за коса 4.62, е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен блясък. Включе..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 5, СВЕТЛО КЕСТЕНЯВ

(0)
6.85 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 5, Светло кестенявGarnier Color Naturals Creme 5 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота ..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 5.1/2

(0)
6.57 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 5.1/2Garnier Color Naturals Creme 5 1/2 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сия..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 5.15

(0)
6.57 лв.

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 5.15Garnier Color Naturals Creme 5.15 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен бляс..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 5.3, ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВ

(0)
6.57 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 5.3, Златисто светло кестенявGarnier Color Naturals Creme 5.3 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копр..

Бърз преглед

GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 6, ТЪМНО РУС

(0)
6.57 лв.

ГАРНИЕР/GARNIER БОЯ COLOR NATURALS 6, Тъмно русGarnier Color Naturals Creme 6 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на ГАРНИЕР/GARNIER е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияе..

Показани 1 от 15 | 163 (11 Страници)