Бременност и раждане

Бременност и раждане

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ ФЕМИН Х30 КАПСУЛИ

(0)
24.82 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ ФЕМИН Х30 КАПСУЛИAboPharma Imunohealth Femine За имунна защита и баланс на вагиналната микрофлора при жените 30 капсули е висококачествена хранителна добавка, разработена специално за жени. АбоФарма Имунохелф Фемин За имунна защита и баланс на вагиналната микрофлора при жените 30 капсули се отличава със своята ..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60

(0)
14.68 лв.

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60 • Teĸcтypaтa във вид нa пчeлнa питa, изĸлючитeлнo тънĸaтa aбcopбиpaщa cъpцeвинa и дишaщaтa и нeпpoтичaщa ĸoнcтpyĸция ви ĸapaт дa yceщaтe cyxoтa и ĸoмфopт пpeз дeня и нoщтa;..

Бърз преглед

БЕБО ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ И АКСЕСОАРИ 400МЛ

(0)
5.29 лв.

БЕБО ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ И АКСЕСОАРИ 400МЛ Препаратът на Бебо е безвреден и ефективен за почистване на бутилки и аксесоари за бебета. С лекота отстранява остатъците от мляко и храна от бебешките съдове и принадлежности (биберони, залъгалки, ..

Бърз преглед

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30

(0)
34.96 лв.

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30 ELEVIT®  е формула от мултивитамини и минерали, специално разработена за подготовка за зачеване и периода на бременност. Спомага за покриване на повишените нужди от хранителни вещества както на майката, така и на бебето. Осигурява необходимата хранителна подкрепа за силен организъм, който да поддържа здравословнот..

Бърз преглед

FOLIC ACID 400 MCG 90 ТАБЛЕТКИ, 90 ДОЗИ

(0)
12.95 лв.

FOLIC ACID 400 MCG 90 ТАБЛЕТКИ, 90 ДОЗИOstroVit Folic Acid (Фолиева Киселина) е водноразтворим витамин от B комплекса, който подпомага изграждането на здрави клеткиВодно разтворим означава, че Витамин B-9 не се задържа дълго време в тялото и трябва да се приема ежедневно, за да се поддържат необходимите нива.Витамин B-9 е един от витамините, при ко..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ABO PHARMA VITAMAM / ВИТАМАМ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
10.18 лв.

АБОФАРМА ВИТАМАМ таблетки * 30 Хранителна добавка Предназначение: VITAMAM e специално създадена формула за бременни жени от витамини, минерали и микроелементи. Допринасят за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на умора и отпадналост, за защитата на кл..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CHICCO / ЧИКО МАМА СЛЕДРОДИЛНИ ГАЩИ ЕДНОКРАТНИ УНИВЕРСАЛНИ 4 БРОЯ

(0)
12.05 лв.

CHICCO / ЧИКО МАМА СЛЕДРОДИЛНИ ГАЩИ ЕДНОКРАТНИ УНИВЕРСАЛНИ 4 БРОЯChicco Еднократни следродилни гащи са изключително практични за следродилния период прекаран в болницата и са специално направени за употреба с дамски превръзки. Гащите са удобни и хигиенични, изработени от еластична материя, специално създадени за употреба по време на първите няколко..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕР НОВА МАМА Х 56 ТАБЛЕТКИ

(0)
29.39 лв.

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕР НОВА МАМА Х 56 ТАБЛЕТКИ  Прегнакеър Нова Мама е пълноценна подкрепа за периода след бременността. Пълноценната формула е внимателно балансирана от микронутриенти, които подпомагат възстановяването нивата на витамините и минералите в организма на родилата жена. Със съдържание на Витамин В12 и желязо, които ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ФЕРОФОЛГИН / FERROFOLGYN Х 20 САШЕТА

(0)
27.91 лв.

ФЕРОФОЛГИН сашета Х 20Хранителна добавка с подсладител.Ферофолгин е комбинирана формула, съдържаща желязо, фолиева киселина и витамини D, В6, В12 и С. Специално създадена е да помага на организма по време на бременност и кърмене, при менорагия, намалена чревна абсорбция и хронични кръвотечения. Ферофолгин се отличава с висока бионаличност на желязо..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)