Бременност и раждане

Бременност и раждане

Табличен изглед:
Бърз преглед

WEBBER NATURALS/ Желязо (железен бисглицинат с витамин С, В12 и фолиева киселина)/ 150 V капсули

(0)
35.98 лв.

Желязо (железен бисглицинат с витамин С, В12 и фолиева киселина)Gentle Iron Ferrous Bisglycinate with Vitamin C, B12 and Folic AcidХранителна добавка, 150 капсули Желязо (железен бисглицинат с витамин С, В12 и фолиева киселина) на канадската компания Webber Naturals e естествен продукт за поддържане на когнитивните функции и образуването н..

Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ ФЕМИН Х30 КАПСУЛИ

(0)
25.46 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ ФЕМИН Х30 КАПСУЛИAboPharma Imunohealth Femine За имунна защита и баланс на вагиналната микрофлора при жените 30 капсули е висококачествена хранителна добавка, разработена специално за жени. АбоФарма Имунохелф Фемин За имунна защита и баланс на вагиналната микрофлора при жените 30 капсули се отличава със своята ..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60

(0)
15.78 лв.

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60 • Teĸcтypaтa във вид нa пчeлнa питa, изĸлючитeлнo тънĸaтa aбcopбиpaщa cъpцeвинa и дишaщaтa и нeпpoтичaщa ĸoнcтpyĸция ви ĸapaт дa yceщaтe cyxoтa и ĸoмфopт пpeз дeня и нoщтa;..

Бърз преглед

БЕБО ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ И АКСЕСОАРИ 400МЛ

(0)
5.35 лв.

БЕБО ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ И АКСЕСОАРИ 400МЛ Препаратът на Бебо е безвреден и ефективен за почистване на бутилки и аксесоари за бебета. С лекота отстранява остатъците от мляко и храна от бебешките съдове и принадлежности (биберони, залъгалки, ..

Бърз преглед

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕР НОВА МАМА Х 56 ТАБЛЕТКИ

(0)
29.79 лв.

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕР НОВА МАМА Х 56 ТАБЛЕТКИ  Прегнакеър Нова Мама е пълноценна подкрепа за периода след бременността. Пълноценната формула е внимателно балансирана от микронутриенти, които подпомагат възстановяването нивата на витамините и минералите в организма на родилата жена. Със съдържание на Витамин В12 и желязо, които ..

Бърз преглед

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30

(0)
38.81 лв.

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30 ELEVIT®  е формула от мултивитамини и минерали, специално разработена за подготовка за зачеване и периода на бременност. Спомага за покриване на повишените нужди от хранителни вещества както на майката, така и на бебето. Осигурява необходимата хранителна подкрепа за силен организъм, който да поддържа здравословнот..

Бърз преглед

FOLIC ACID 400 MCG 90 ТАБЛЕТКИ, 90 ДОЗИ

(0)
12.95 лв.

FOLIC ACID 400 MCG 90 ТАБЛЕТКИ, 90 ДОЗИOstroVit Folic Acid (Фолиева Киселина) е водноразтворим витамин от B комплекса, който подпомага изграждането на здрави клеткиВодно разтворим означава, че Витамин B-9 не се задържа дълго време в тялото и трябва да се приема ежедневно, за да се поддържат необходимите нива.Витамин B-9 е един от витамините, при ко..

Бърз преглед

Natural Factors/HemoFactors 20 mg/60 таблетки

(0)
34.82 лв.

HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на  желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за  хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефиц..

Бърз преглед

Natural Factors/IRON FACTORS/35 mg/90 таблетки

(0)
28.06 лв.

Комбиниран продукт, съчетаващ желязо, витамин C, фолиева киселина, манган и витамин B12. Подпомага образуването и оптималната функция на червените кръвни телца, както и за превенция на анемия с дефицит на желязо. -          Витамините и минералите притежават синергично действие за насърчаване функции..

Бърз преглед

Natural Factors/Iron Sense/WomenSense/668mg/60капсули

(0)
50.19 лв.

Natural Factors/Iron Sense/WomenSense/668mg/60капсулиIronSense® комбинира железен бисглицинат с биоактивни витамини В, фолиева киселина, мед и витамин С за оптимална абсорбция и бионаличност. Съдържа метил-кабаламиновата форма на В12, пиридоксал-5-фосфат (P5P) В6 и висококачествен Quatrefolic® фолат. IronSense не дразни стомаха и идеален за под..

Бърз преглед

Natural Factors/Methylfolate+B12 BioCoenzymated™/ Метилфолат (Фолиева киселина)+Витамин В12 50 mcg/60 таблетки

(0)
48.78 лв.

Хранителна добавка, 60 сублингвални таблеткиФолиева киселина (метилфолат) 1000 mcg + витамин В12 на канадската компания Natural Factors е естествен продукт в подкрепа на нормалното функциониране на организма. Фолиевата киселина е в най-биологично активна форма (6S)-5-метилтетрахидрофолат/ метилфолат, патентована с наименованието Quat..

Бърз преглед

Natural Factors/PCOS Care Polycystic ovarian syndrome/129 g пудра

(0)
93.77 лв.

PCOS Care осигурява двете естествени и допълващи се форми на инозитол, които клинично доказано подобряват както яйчниковата, така и метаболитната функция при жени със синдром на поликистозните яйчници (PCOS). Много клинични проучвания с мио-инозитол показат положителен ефект върху спонтанната овулация и върху мейотичното съзряване и качество на ..

Бърз преглед

Natural Factors/PCOS Sense/Polycystic ovary syndrome formula/129g пудра

(0)
85.17 лв.

Natural Factors/PCOS  Sense/Polycystic ovary syndrome formula/129g пудраPCOSense е цялостна,  естествена и здравословно подкрепа за жени със синдром на поликистозните яйчници (PCOS). Това е една от първите формули, които комбинират мио-инозитол и D-хиро-инозитол в съотношение 40: 1, плюс фолат и витамин В12. Тази формула поддържа норма..

Бърз преглед

Natural Factors/Super Multi Iron Free/90 таблетки

(0)
39.56 лв.

Super Multi® Iron Free на Natural Factors са мултивитамини в подкрепа на имунитета, енергията и издръжливостта.Основни ползи:·       Допринася за нормалното функциониране на организма.·       Подпомага имунната система и увеличава енергията. ·       Оказ..

Бърз преглед

Natural Factors/Витамин B6/100 милиграма/90 таблетки

(0)
17.48 лв.

Витамин B6 на Natural Factors подпомага развитието поддържането на костите, хрущялите, зъбите и венците. Подпомага  тялото да метаболизира мазнините, протеините и въглехидратите и насърчава образуването на тъкани. Идеален за тези, които водят забързан и стресов начин на живот.-          П..

Показани 1 от 15 | 20 (2 Страници)