Бременност и раждане

Бременност и раждане

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA VITAMAM / ВИТАМАМ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
10.49 лв.

АБО ФАРМА / ABO PHARMAВИТАМАМ ТАБЛ. Х 30 Витамам e продукт на Абофарма, съдържащ комплекс специално за бременни жени - витамини, минерали и микроелементи. Неговите съставки допринасят за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Също така, помага за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на умора и..

Quickview

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60

(0)
13.29 лв.

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60 • Teĸcтypaтa във вид нa пчeлнa питa, изĸлючитeлнo тънĸaтa aбcopбиpaщa cъpцeвинa и дишaщaтa и нeпpoтичaщa ĸoнcтpyĸция ви ĸapaт дa yceщaтe cyxoтa и ĸoмфopт пpeз дeня и нoщтa;..

Quickview

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕР НОВА МАМА Х 56 ТАБЛЕТКИ

(0)
29.59 лв.

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICSПРЕГНАКЕР НОВА МАМА ТАБЛ. Х 56 Прегнакеър Нова Мама е пълноценна подкрепа за периода след бременността. Пълноценната формула е внимателно балансирана от микронутриенти, които подпомагат възстановяването нивата на витамините и минералите в организма на родилата жена. Със съдържание на Витамин В12 и желязо, които намалява..

Quickview

ФЕРОФОЛГИН / FERROFOLGYN Х 20 САШЕТА

(0)
27.89 лв.

ФЕРОФОЛГИН сашета Х 20Хранителна добавка с подсладител.Ферофолгин е комбинирана формула, съдържаща желязо, фолиева киселина и витамини D, В6, В12 и С. Специално създадена е да помага на организма по време на бременност и кърмене, при менорагия, намалена чревна абсорбция и хронични кръвотечения. Ферофолгин се отличава с висока бионаличност на желязо..

Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)