Бъбреци и уринарен тракт

Бъбреци и уринарен тракт

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA УРОЦИСТ / UROCIST Х 15 ТАБЛЕТКИ

(0)
17.19 лв.

АБО ФАРМА / ABO PHARMA УРОЦИСТ / UROCIST Х 15 ТАБЛEТКИ Уроцист e продукт на производителя Абофарма, който се препоръчва както за предотвратяване на началото на цистит, така и като адювант в терапевтичното лечение. Високото съдържание на РАС-А (proanthocyanidins-A) в екстракта от червена боровинка, развива бариерен ефект срещу контакт на бактериите..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК УРИНАЛ НЕФРО Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
25.59 лв.

УРИНАЛ НЕФРО ТАБЛ. Х 30 WУринал Нефро е изключително богата формула, комбинираща традиционни билки и допълващи хранителни вещества. Грижи се за уринарния тракт и бъбреците, като ги снабдява с ценни съставки, благоприятстващи нормалното функциониране и здравето на цялата отделителна система. Създадена е на базата на натурални компоненти. Добавката ..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК УРИНАЛ СИРОП 150 МЛ.

(0)
17.89 лв.

УРИНАЛ / URINALСИРОП 150МЛ. ВАЛМАРК УРИНАЛ СИРОП на чешката фирма Валмарк съдържа патентованата субстанция NutriCran, получена от изсушен концентриран сок от американска червена боровинка, която има благоприятно въздействие върху здравето на уринарния тракт. Благодарение на активните си съставки, УРИНАЛ СИРОП не дава възможност на бактериите - Еш..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК УРИНАЛ Х 60 КАПСУЛИ

(0)
22.19 лв.

УРИНАЛ/URINAL КАПСУЛИ Х 60 ВАЛМАРК/WALMARK/WALMARKУринал е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на уринарния тракт, благодарение на обогатения си състав: комбинация от субстанции на основата на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) - изсушен сок и висококонцентриран екстракт Exocyan, Solidago virgaurea (Златн..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК УРИНАЛ ХОТ ДРИНК Х 12 САШЕТА

(0)
15.69 лв.

УРИНАЛ ХОТ ДРИНК САШЕ Х 12 ВАЛМАРК/WALMARKГорещата напитка Уринал Хот Дринк е висококачествен продукт за поддържане здравословното състояние на уринарния тракт. Осигурява ефективна и качествена подкрепа при проблеми с пикочните пътища. Изключително предимство на продукта е отличният вкус и приятен аромат. Течната форма е особено подходяща за хора,..

Бърз преглед

АЛКАЛУРИН / ALKALURIN ГРАНУЛИ 150 ГР.

(0)
6.93 лв.

АЛКАЛУРИН ГРАНУЛИ 150 ГР.Продуктът АЛКАЛУРИН е предназначен за алкализиране на урината.Целта на алкализирането е да се повиши разтворимостта на бъбречните камъни, както и за профилактика срещу образуване на бъбречни камъни.АЛКАЛУРИН е особено ефективен за разтваряне на уратни камъни и при смесени уратно-оксалатни камъни, когато оксалатните са под 2..

Бърз преглед

БЛАТЕН ТЪЖНИК СТРЪК 50ГР. ТАЛОД

(0)
1.49 лв.

БЛАТЕН ТЪЖНИК ЖАЛ-КАР СТРЪК 50ГР. ТАЛОД" В1.30лв. БЛАТЕН ТЪЖНИК СТРЪК 50гр. 1.30лв. БОБОВИ ШУШУЛКИ 50гр. 1.40лв. БОБОВИ ШУШУЛКИ 50гр. 1.40лв. БОРОВИ ВРЪХЧЕТА 40гр...

Бърз преглед

КАНЕФРОН / KANEFRON Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
17.99 лв.

КАНЕФРОН / KANEFRON ТАБЛ. Х 60 КАНЕФРОН ТБ 18МГ Х 60 БИОНОРИКА | BIONORICA..

Бърз преглед

НЕОРЕНАЛ / NEORENAL Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
13.89 лв.

НЕОРЕНАЛ / NEORENAL ТАБЛ. Х 30Неоренал на фармацевтичната компания Неофарм е препарат на растителна основа, който се препоръчва за лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза)лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит)лечение и профилактика на подагра. Neorenal подкр..

Бърз преглед

НЕОРЕНАЛ СР / NEORENAL SR 600 МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
35.99 лв.

NEORENAL SR ТАБЛЕТКИ 500 МГ. Х 60Neorenal SR представлява специална хранителна добавка от Neopharm, създадена на базата на Neorenal, но по нова фармацевтична технология и с по-богат и мощен състав, предназначена за хора с бъбречнокаменна болест, подагра, цистити, уретрити и други възпалителни заболявания на пикочо-половата система. Неоренал СР възп..

Бърз преглед

НЕОРЕНАЛ СР / NEORENAL SR KIDS ЗА ДЕЦА 150МГ. Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
11.09 лв.

НЕОРЕНАЛ / NEORENALSR KIDS ТАБЛ. 150МГ. Х 30 Neorenal SR представлява специална хранителна добавка от Neopharm, предназначена за деца с бъбречнокаменна болест, подагра, цистити, уретрити и други възпалителни заболявания на пикочо-половата система. Неоренал СР за деца съдържа мощен комплекс от стандартизиран екстракт от брезови листа, в комбинация ..

Бърз преглед

НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ / NEORENAL FORTE 650МГ X 60 ТАБЛЕТИ

(0)
36.39 лв.

НЕОРЕНАЛ / NEOREALФОРТЕ ТБ 650МГ x 60 НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ има положителен ефект върху функциите на отделителната система и бъбреците; повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от инфекции и образуване на камъни в бъбреците и помага за отделянето на пикочна киселина...

Бърз преглед

НЕФРОЛЕСП / NEPHROLESP Х 30 КАПСУЛИ

(0)
23.89 лв.

НЕФРОЛЕСП / NEPHROLESPКАПС. Х 30Нефролесп е иновативен продукт за максимална грижа за бъбреците и отделителната система.Действие:Допринася за нормалната функция на бъбреците.Стимулира нормалното уриниране.Подпомага отделянето на урея.Действие на активната съставка:Екстрактът от растението Леспедеза капитата (Lespedeza Capitata) е богат на алкалоиди..

Бърз преглед

РЕНАЛИТ / RENALIT ЕКОФАРМ СОЛ. 50МЛ.

(0)
21.07 лв.

РЕНАЛИТ ЕКОФАРМ СОЛ. 50МЛ. Хранителната добавка Реналит Екофарм се прилага за профилактика и лечение на бъбречно-каменна болест (нефролитиаза). Представлява натурален и напълно безвреден за човешкия организъм продукт, който спомага за разтваряне на камъни в бъбреците и за естественото им изхвърляне с урината, като също така предотвратява повторна..

Бърз преглед

РИНОХЕЛП / RHINOHELP 600МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
30.59 лв.

РЕНОХЕЛП- М / RHINOHELP ТАБЛ. 600МГ. Х 60 Ренохелп М / Renohelp M - 60 таблетки х600 мг на компанията DOYCH Ltd е продукт с комплексно действие, който се препоръчва при хронични бъбречни заболявания като пиелонефрити, гломерулонефрити, при метаболитни заболявания (подагра, диабетна нефропатия), при хронична бъбречна недостатъчност( в начален и нап..

Показани 1 от 15 | 47 (4 Страници)