Глюкомери и тест ленти инсулинови писалки и игли

Глюкомери и тест ленти инсулинови писалки и игли

Табличен изглед:
Бърз преглед

АКУ ЧЕК / ACCU CHECK АКТИВ ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
20.11 лв.

АКУ ЧЕК / ACCU CHECKАКТИВ ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Тест-лентите Accu-Chek Active на немската фирма Roche са предназначени за глюкомер Accu-Chek Active. Предлагат бързо и лесно накапване на кръвта, като има предупреждение за изтичане срока на годност на тест-лентата. Под-дозова детекция позволява откриване на по-малко от необходимото количество кръв за те..

Бърз преглед

АКУ ЧЕК / ACCU CHECK ПЕРФОРМА ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
20.95 лв.

АКУ ЧЕК / ACCU CHECKПЕРФОРМА ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Тест ленти Аку Чек Перформа представляват инструмент за самоконтрол и проследяване на точен резултат за измерване на кръвна захар. Тест лентите са част от системата, която притежава механизъм за контрол Глюкомер Аку Чек Перформа. Тест лентите работят с 6 златни електрода, които са толкова бързи, че дор..

Бърз преглед

ГЛЮКОМЕР КОНТУР ПЛЮС ЕЛИТ

(0)
22.27 лв.

АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР КОНТУР ПЛЮС ЕЛИТ Глюкомерът КОНТУР ПЛЮС ЕЛИТ е лесен за употреба и разполага с функцията smart LIGHT - цветова светлинна индикация, за разчитане на резултатите, като помага за бързо тълкуване на стойностите на кръвната захар. Технологията "Втори шанс" дава допълнителни 60 секунди, в които може да се добави ..

Продукт от брошурата
Бърз преглед

КОНТУР ПЛЮС / CONTOUR ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
19.29 лв.

КОНТУР ПЛЮС ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Тест-ленти Contour plus са предназначени за самостоятелно тестване, проследяване и контролиране на кръвната захар и са създадени за съвместно използване с глюкомер Контур плюс на Bayer, като са изключително лесни за употреба, осигуряват висока прецизност и са готови за извършване на тест веднага след изваждане от опаков..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BIONIME GM 100 ГЛЮКОМЕР

(0)
36.79 лв.

BIONIME GM 100 ГЛЮКОМЕР  Най-нови разработки - няма кодировка; Тест - лента с електрод от благородни метали; Клинично одобрена; Удобно: широката и твърда тест-лента не се огъва и не се чупи; Лесно: тест-лентата сама взима необходимото количество кръв - само 1.4 мкл.; Безопасно: отсъства директен контакт с кръвта; Бързо: точен резултат..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CARESENS N ЕСО ГЛЮКОМЕР

(0)
14.34 лв.

CARESENS N ЕСО ГЛЮКОМЕР Апаратът CareSens  се употребява за количествено измерване нивото на глюкоза в капилярна кръв. Той е помощно средство за справяне с диабета в домашни условия или в клинична среда. Използва се само за самотестване извън тялото (in vitro). Местата за извършване на тестове включват обичайното вземане на проба от върха на п..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CODE FREE ГЛЮКОМЕР СД

(0)
17.28 лв.

CODE FREE ГЛЮКОМЕР СДГлюкомерите SD Codefree представляват ин-витро диагностично медицинско изделие за отчитане на кръвната захар в домашни условия. Разпознават автоматично тест лентите, без да е нужно въвеждане на код или поставяне на чип в апарата. Тест лентите SD Codefree притежават златни електроди. Този факт гарантира значително по-високата и..

Временно изчерпан
Бърз преглед

OPTIUM FREESTYLE ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
29.19 лв.

OPTIUM FREESTYLE ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Teст-лентите за измерване на кръвна захар Free Style Optium са предназначени да се ползват с глюкомерите FreeStyle Optium, Optium, Optium Xceed и Optium Easy...

Временно изчерпан
Бърз преглед

АКУ ЧЕК / ACCU CHECK ПЕРФОРМА ГЛЮКОМЕР

(0)
17.99 лв.

АКУ ЧЕК / ACCU CHECKПЕРФОРМА ГЛЮКОМЕР Този продукт на немската фирма Roche представлява глюкомер за измерване на кръвна захар, който благодарение на патентованата си технология, предлага бързо, сигурно и точно тестване на кръвната захар. Глюкомерът осигурява бързо измерване на кръвната захар, само 5 секунди, като е необходима много малка капка кръ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ИГЛИ ИНСУЛИН НОВОФАЙН 31G 0.25ММ Х 5ММ Х 100

(0)
31.78 лв.

ИГЛИ ИНСУЛИН НОВОФАЙН 31G 0.25ММ Х 5ММ Х 100 Новофайн са съвместими с писалки от портфолиото на Novo Nordisk, като FlexPen, Novopen 3, Novopen 4, Novopen Echo, Novopen Junior, Victoza Pen, InnoLet, NovoPen 5, FlexTouch, NordiPen, NordiFlex, Norditropin. Могат да се ползват и с други писалки: Autopen, BerliPen, писалка Byetta, ClikSTR, FlexPro, Hum..

Временно изчерпан
Бърз преглед

КЕЪРСЕНС / CARESENS ЛАНЦЕТИ X100БР

(0)
7.91 лв.

КЕЪРСЕНС / CARESENS  ЛАНЦЕТИ X100БРСтерилни игли за еднократна употребаПредназначени за използване с убождащо устройство за получаване на проба от капилярна кръв.Стерилни иглиподходящи за убождащо устройство CareSens.Опаковка: 100 броя.Производител: Gentrol Co. Ltd., Корея...

Временно изчерпан
Бърз преглед

КЕЪРСЕНС / CARESENS N ТЕСТ ЛЕНТИ X 50БР

(0)
21.18 лв.

КЕЪРСЕНС / CARESENS N ТЕСТ ЛЕНТИ X 50БРСистемата за контрол на кръвната захар CareSens N измерва нивото на кръвна захар бързо и точно. Тя автоматично абсорбира малката кръвна проба, допряна до тесния ръб на лентата. Тест лентите са подходящи за глюкомери CareSens N, CareSens N POP и CareSens Premier.Контактни ивициВкарайте леко тест-лентата, с конт..

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)