Женско здраве

Женско здраве

Grid View:
Quickview

РОЗАЛГИН / ROSALGIN EASY СОЛ. 0.1% 140МЛ.

(0)
15.59 лв.

РОЗАЛГИН / ROSALGIN EASY СОЛ. 0.1% 140МЛ. Розалгин Изи представлява лекарствен продукт, който се използва за вагинални промивки и има силно изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Продуктът може да се използва за облекчаване симптомите на вулвовагинит и цервиковагинит от различен произход, бактериална вагиноза, причинена от Gardn..

Quickview

ФЕМИНЕЛА / FEMINELLA VAGI С ВАГИНАЛНИ ТАБЛЕТКИ 250 МГ. Х 6

(0)
16.69 лв.

ФЕМИНЕЛА ВАГИ/FEMINELLA VAGI С ВАГИНАЛНИ ТАБЛЕТКИ 250 МГ. Х 6 Инструкции за употребаСъстав:Всяка вагинална таблетка съдържа:250 мг витамин С (аскорбинова киселина), силиконова смола, лактозен монохидрат, хидроксилпропилметилцелулоза, магнезиев стеарат.Приложение:• Вагиналните таблетки Феминела Vagi C са създадени за естествена защита..

Quickview

ВАГИЗАН / VAGISAN ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ 25ГР С АПЛИКАТОР

(0)
15.39 лв.

ВАГИЗАН овлажняващ крем + апликатор 25 гр.Индикации за употребаПри симптоми, причинени от сухота на вагината и външната генитална зона (сухота, парене, сърбеж, малки охлузвания и болка по време на сексуален акт, напр. по време на менопаузата, причинени от недостиг на естрогени). Може, също така, да се използва за улесняване на сексуалния акт.Информ..

Quickview

ВАГИЗАН / VAGISAN СУПОЗИТОРИИ Х 7

(0)
13.29 лв.

ВАГИЗАН / VAGISANСУП. Х 7Вагинални свещички Vagisan / Вагизан , съдържащи млечна киселина- лактат Опаковка със 7 вагинални песара.Действие:Допълнително лечение при регулиране на съдържанието на млечна киселина във влагалището, при хронични или рекурентни бактериални вагинози с лека и умерена тежест...

Quickview

ABO PHARMA ISOFLAVON / ИЗОФЛАВОН СОЯ 75МГ. Х 30 КАПСУЛИ

(0)
9.89 лв.

АБО ФАРМА ИЗОФЛАВОН / ISOFLAVON ОТ СОЯ КАПС. 75МГ. Х 30 Изофлавон на Або Фарма представляват изофлавони, извлечени от соя, които допринасят за нормалното протичане и приемане на промените в организма преди и при настъпване на менопауза. Този период в живота на дамите често е съпроводен от чести смени в настроението, горещи вълни, раздразнителност ..

Quickview

АЛКАГИН / ALKAGIN Х 10 ОВУЛИ

(0)
23.63 лв.

АЛКАГИН ОВУЛИ Х 10 Alkagin Ovules е медицинско изделие с хлорхексидин биглюконат, с леко алкално pH, за успокояване на сърбеж в областта на влагалището. Алкажин вагинални овули съдържа още растителни екстракти от невен, липа и слез. Има успокояващо, антисептично, омекотяващо, регенириращо и защитно действие. Препоръчва се при сухота на външните ге..

Quickview

БИГВАНЕЛ / BIGVANEL СОЛуцио 100МЛ

(0)
19.49 лв.

БИГВАНЕЛ / BIGVANELСОЛ. 100МЛ За лечение на вулвовагинит и цервиковагинит от всякакъв произход и естество, възстановяване и поддържане на физиологичното състояние на вагината. Спомага за зарастване посредством предпазни и бариерни средства след оперативни интервенции (диатермокоагулация-ДТК, лазерна терапия, криотерапия)...

Quickview

ВАГИЛАКТ / VAGILACT Х 10 ВАГИНАЛНИ ТАБЛЕТКИ

(0)
20.49 лв.

ВАГИЛАКТ/ VAGLIKANT ВАГН. ТАБЛ. Х 10 NTC Vagilact представляват вагинални таблетки, всяка от които съдържа млечнокисели бактерии, млечна киселина и соеви изофлавони, които възвръщат нарушения баланс на вагиналната микрофлора, създавайки естествена защита срещу бактериални инфекции. Таблетката се разпада във влагалището и в продължение на няколко м..

Quickview

ГЛАЙТГЕЛЕН / GLEITGELEN ВАГИНАЛЕН ГЕЛ 20 ГР.

(0)
5.79 лв.

ГЛАЙТГЕЛЕН ВАГИНАЛЕН ГЕЛ 20 ГР. Глайтгелен гел представлява специално създадено медицинско изделие под формата на гел, който действа като овлажнител и лубрикант и се прилага при затруднения в извършването на сексуален контакт, причинени от сухота в интимната зона. Глайтгелен се препоръчва при анален сексуален контакт, за да се предотвратят наран..

Quickview

ДОНАФИЛ / DONAFIL ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ 2ГР. Х 10

(0)
22.49 лв.

ДОНАФИЛ / DONAFILОВУЛИ 2ГР. Х 10 Veet Natural Inspirations ленти за епилация на лице с арганово масло x20 бр е продукт от Ленти на цена 12.99 лв произведен от Veet...

Quickview

ИНОГИНОЛ / INOGYNOL х20 ТАБЛЕТКИ

(0)
33.69 лв.

ИНОГИНОЛ / INOGINOL тбл.х20 Този продукт на италианската фармацевтична компания S&R Farmaceutici е хранителна добавка с богата формула, която се препоръчва при синдром на поликистозните яйчници, метаболитен синдром и профилактика на гестационен диабет. Той спомага за поддържане на нормални нива на кръвната захар през периода на бременността. Предл..

Quickview

ИНОФОЛИК / INOFOLIC 2ГР. Х 30 САШЕТА

(0)
26.29 лв.

ИНОФОЛИК / INOFOLIC САШЕТА 2ГР. Х 30 Сашетата Инофолик са предназначени да допълнят Вашата диета и да оказват благоприятен ефект върху нормалните нива на инозитол и фолиева киселина, които са необходими за регулиране метаболизма на захарите и мазнините, хормоналния баланс, деленето и регенерирането на клетките...

Quickview

МИКОВАГ / MICOVAG ПЛЮС Х 10

(0)
18.89 лв.

МИКОВАГ / MICOVAGПЛЮС Х 10Прочетете внимателно цялата листовка: тя съдържа важна информация за потребителя.Това е медицинско изделие, отпускано без рецепта. Въпреки това, за да се постигне по-добра ефикасност, то трябва да се използва съгласно описаните показания.• Пазете тази листовка, защото може да се наложи да я прочетете повторно.• За допълнит..

Quickview

МУЛТИ ГИН / MULTI-GYN АКТИВ ГЕЛ 50 МЛ.

(0)
19.79 лв.

МУЛТИ ГИН/MULTI-GYN АКТИВ ГЕЛ 50 МЛ.срещу вагинален дискомфортима незабавен успокояващ ефектнамалява неприятния мирис и секретподобрява състоянието на вагинатаспомага за облекчаване на вагиналния дискомфортИнтимните проблеми се срещат много по-често от колкото предполагате.Много жени имат тези оплаквания:Възпаление, раздразнение, парене, неприятен ..

Showing 1 to 15 of 34 (3 Pages)