Инхалатори

Инхалатори

Табличен изглед:
Бърз преглед

LAICA NE2014 КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР С РЕГУЛИРУЕМА НЕБУЛАЙЗЕРНА ЧАШКА

(0)
99.00 лв.

LAICA NE2014 КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР С РЕГУЛИРУЕМА НЕБУЛАЙЗЕРНА ЧАШКАСнабден с регулируема небулайзерна чашка.  Действието му е с ефективна депозиция на лекарствените вещества в белите дробове. Според настройката на накрайника, частиците достигат до долните, средните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли). Компресорен инхалато..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР COMP AIR BASIC NE-C803-E

(0)
77.10 лв.

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР COMP AIR BASIC NE-C803-E Ръководство за употреба Инхалатор Omron C803 е компресорен инхалатор от серията CompAir. Висока технология в лек и тих инхалатор осигуряващ ефективна терапия. Подходящ за третиране на лека астма, хронични бронхити, алергии и други респираторни заболявания при деца и възрастни. Портативен мод..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР COMPAIR COMP AIR C28P

(0)
137.54 лв.

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР COMPAIR COMP AIR C28P Ръководство за употреба Инхалаторът има високо ефективна белодробна депозиция и е най-продаваният инхалатор на Омрон. Позволява отлагане на лекарства в дихателните пътища, за да предложи най-пълно медикаментозно третиране на астма и други респираторни заболявания. Подходящ е за употреба, както при ..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР А3 COMPLETE NE-C300-E

(0)
120.61 лв.

КОМПРЕСОРЕН АПАРАТ ИНХАЛАТОР ОМРОН A3 COMPLETE NE-C300-E Ръководство за употреба Инхалаторът A3 Complete на Омрон е следващото поколение на небулайзери, който позволява отлагане на лекарства в горните, средните и долните дихателни пътища, за да предложи най-пълно медикаментозно третиране на астма и други респираторни заболявания. Има три ..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР ДУО БЕЙБИ NE-C301-E

(0)
144.61 лв.

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР ДУО БЕЙБИ NE-C301-E Ръководство за употреба OMRON DUOBABY е предназначен за малки деца и бебета (1 месец +). Той е 2 в 1 модел, съчетаващ в себе си компресорен инхалатор с назален аспиратор за третиране на респираторни заболявания от различен произход, засягащи горните и долните дихателни пътища. Горни дихателни пътища..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР НАМИ КЕТ NE - C303K - KDE

(0)
93.64 лв.

OMRON / ОМРОН ИНХАЛАТОР НАМИ КЕТ NE - C303K - KDE Компресорният небулайзер е разработен съвместно с пулмулози и е предназначен за деца. Симпатичният вид улеснява привличането на вашето дете. Когато малчуганът ви има неприятна кашлица или затруднено дишане, Нами кет е приятелят, който може да му помогне да диша по-лесно. Удобният за деца дизайн ви..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН МАСКА БЕБЕ

(0)
4.73 лв.

ОМРОН / OMRONМАСКА БЕБЕ МАСКА ЗА ИНХАЛАТОР БЕБЕ ПВЦ ОМРОН | OMRONПВЦ Маска за деца с ластик. Дезинфекция със сприт, да не се преварява. Съвместима с инхалатори : Омрон С28P, С801 KD, C803, U10..

Бърз преглед

ZANO ИНХАЛАТОР INSPIRE

(0)
95.87 лв.

ИНХАЛАТОР ЗАНО INSPIRE/ ZANOZANO Inspire е инхалатор, създаден да осигури ефикасна аерозолна терапия с медикаменти за лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Подходящ е за употреба и от деца.Технически спецификации:Компресорен тип инхалатор;Подходящ за възрастни и деца над 2 години;С ниски нива на шум в режим на работа - 55 Db;О..

Бърз преглед

LAICA MD6026 АЕРОЗОЛЕН УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

(0)
149.00 лв.

LAICA MD6026 АЕРОЗОЛЕН УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР Ултразвуков инхалатор Laica MD6026 за деца и възрастни. Уредът Laica MD6026 е подходящ за деца, които обикновено се плашат от силен шум, и за тези, които имат динамично ежедневие, нуждаейки се от уред готов за употреба във всеки момент – вкъщи, в офиса или по време на пътуване. Благодарение на компактни..

Бърз преглед

LAICA NE1001 АЕРОЗОЛЕН УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

(0)
149.00 лв.

LAICA NE1001 АЕРОЗОЛЕН УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР Ултразвуков инхалатор Laica NE1001 за деца и възрастни. Уредът Laica NE1001 е подходящ за деца и възрастни, които обикновено се плашат от силен шум, и за тези, които имат динамично ежедневие, нуждаейки се от уред готов за употреба във всеки момент – вкъщи, в офиса или по време на пътуване. Благодарение ..

Бърз преглед

LAICA NE1005 ПРЕНОСИМ УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

(0)
159.00 лв.

LAICA NE1005 ПРЕНОСИМ УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР Преносим ултразвуков инхалатор Laica NE1005 за деца и възрастни  – безшумност и класически италиански дизайн. Уредът е подходящ за деца, които обикновено се плашат от силен шум, и за тези, които имат динамично ежедневие, нуждаейки се от уред готов за употреба във всеки момент – вкъщи, в офиса или по..

Бърз преглед

LAICA NE2013 АЕРОЗОЛЕН ИНХАЛАТОР С КОМПРЕСОР

(0)
99.90 лв.

LAICA NE2013 АЕРОЗОЛЕН ИНХАЛАТОР С КОМПРЕСОРАерозолният инхалатор Laica NE2013 с компресор е идеален за лечение на бронхит, синузит, настинки и алергии.  Той трансформира медикаментите от течно състояние в пара. Това улеснява вдишването им както от възрастни, така и от деца. Подходящ за всички видове лекарства. Компакетен и удобен продукт, кой..

Бърз преглед

LAICA КОМПЛЕКТ 60 КАПСУЛИ ЗА ЛЕКАРСТВО ANE046 ЗА АЕРОЗОЛЕН ИНХАЛАТОР MD6026

(0)
29.00 лв.

LAICA КОМПЛЕКТ 60 КАПСУЛИ ЗА ЛЕКАРСТВО ANE046 ЗА АЕРОЗОЛЕН ИНХАЛАТОР MD6026 Комплект 60 капсули за лекарство ANE046 за аерозолен инхалатор MD6026 за деца и възрастни..

Временно изчерпан
Бърз преглед

MICROLIFE ИНХАЛАТОР NEB 200

(0)
77.03 лв.

MICROLIFE ИНХАЛАТОР NEB 200 Уред за цялото семейство – лесен за употреба и почистване. Инхалации за малки и големи с ниско ниво на шум и фини частици, които достигат дълбоко по бронхиалното дърво. В него могат да се ползват всички лекарства, които са предназначени за инхалации. Характеристики: Фина и бърза небулизация: размер на частиците: ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ESSENTIAL ИНХАЛАТОР С101

(0)
77.55 лв.

OMRON / ОМРОН ESSENTIAL ИНХАЛАТОР С101C101 Essential на Omron е компресорен инхалатор, който е подходящ за превенция на редица респираторни състояния, както и при терапия на хроничен бронхит, астма, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), алергии и други заболявания на дихателната система. С негова помощ частиците проникват в дълб..

Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)