Козметика за коса

Козметика за коса

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Gel reductor reafirmante/Антицелулитен гел/200 ml

(0)
31.79 лв.

 Премахва целулита от кожата. Антицелулитният гел Linda ren diet gel reductor reafirmante стимулира разграждането на мастните клетки и се грижи повече да не се натрупват мазнини в проблемите зони (бедра, задни части, корем). Освен това стяга кожата и я поддържа гладка.  Притежава и антиоксидантни свойства, благодарение на които ..

Бърз преглед

DOVE MEN / ДАВ МЕН ШАМПОАН ЗА ГЪСТА КОСА 250МЛ

(0)
8.73 лв.

DOVE MEN / ДАВ МЕН ШАМПОАН ЗА ГЪСТА КОСА 250МЛDove Men+Care Thickening Fortifying Shampoo е шампоан за мъже с тънка и слаба коса, който помага на косата да стане по-плътна и силна. Това се постига благодарение на формулата обогатена с кофеин, който има свойството да стимулира растежа и се бори с косопада и калций, който подхранва и укрепва кос..

Бърз преглед

DOVE MEN / ДАВ МЕН ШАМПОАН ЗА СВЕЖА КОСА 250МЛ

(0)
8.64 лв.

DOVE MEN / ДАВ МЕН ШАМПОАН ЗА СВЕЖА КОСА 250МЛDove Men+ Care Fresh Clean е шампоан и балсам 2 в 1, специално създаден за да почисти и ревитализира кожата на скалпа на главата, като същевременно дарява косата със свежест, блясък и мекота. Шампоанът на Дав Men+ Care Fresh Clean, е разработен специално за мъже. В състава му са добавени кофеин, който п..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT FRIZZ-FREE ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ 75МЛ

(0)
43.00 лв.

KERATIN PERFECT FRIZZ-FREE ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ 75МЛKERATIN PERFECT FRIZZ-FREE BRIGHTNER TONE CORRECTING TRAVEL KIT DUOПерфектно изглажданe без накъдряне. Ревитализира косата отвътре навън,успокоява непокорните кичури и ги прави по-лесни за оформяне. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfect е разработена от Keratin Complex, за да осигури дом..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА 207МЛ

(0)
38.00 лв.

KERATIN PERFECT ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА 207МЛKERATIN HYDRATEСпа терапия за Вашата коса. Дълбоко подхранваща маска с екстракт от ванилия, подхранва и възстановява чрез дълбока хидратация. За всички типове коса. Не съдържа натриев хлорид, сулфати и парабени.Серията Keratin Perfect е разработена от Keratin Complex, за да осигури домашна грижа за кос..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ЕЖЕДНЕВЕН ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 354МЛ

(0)
32.00 лв.

KERATIN PERFECT ЕЖЕДНЕВЕН ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 354МЛKERATIN PERFECT DAILY SMOOTING SHAMPOOШампоан, който нежно почиства и хидратира, като в същото време елиминира хвърчащият ефект. Оставя косата мека, гладка и блестяща. За всички типове коса. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfe..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ЕЖЕДНЕВЕН ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 946МЛ

(0)
61.00 лв.

KERATIN PERFECT ЕЖЕДНЕВЕН ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 946МЛKERATIN PERFECT DAILY SMOOTING SHAMPOOШампоан, който нежно почиства и хидратира, като в същото време елиминира хвърчащият ефект. Оставя косата мека, гладка и блестяща. За всички типове коса. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfe..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 354МЛ

(0)
32.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 354МЛKERATIN PERFECT COLOR SMOOTHING CONDITIONERИзглаждащ балсам, който заключва влагата в косъма, прави косата мека,изгладена и изпълнена с блясък. Подходящ за всеки тип коса. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfect е разработена от Keratin Comple..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 946МЛ

(0)
61.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 946МЛKERATIN PERFECT COLOR SMOOTHING CONDITIONERИзглаждащ балсам, който заключва влагата в косъма, прави косата мека,изгладена и изпълнена с блясък. Подходящ за всеки тип коса. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfect е разработена от Keratin Comple..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 354МЛ

(0)
32.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 354МЛKERATIN PERFECT DAILY SMOOTING CONDITIONERИзглаждащ балсам, който заключва влагата в косъма, прави косата мека,изгладена и изпълнена с блясък. Подходящ за всеки тип коса. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfect е разработена от Keratin Com..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 946МЛ

(0)
61.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА 946МЛKERATIN PERFECT DAILY SMOOTING CONDITIONERИзглаждащ балсам, който заключва влагата в косъма, прави косата мека,изгладена и изпълнена с блясък. Подходящ за всеки тип коса. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfect е разработена от Kerati..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА БОЯДИСАНА КОСА 354МЛ

(0)
32.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА БОЯДИСАНА КОСА 354МЛKERATIN PERFECT COLOR SMOOTHING SHAMPOOШампоан, предназначен за боядисани коси, който нежно почиства, като в същото време елиминира хвърчащият ефект. Оставя косата мека, гладка и блестяща. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfect е разработена..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА БОЯДИСАНА КОСА 946МЛ

(0)
61.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН ЗА БОЯДИСАНА КОСА 946МЛKERATIN PERFECT COLOR SMOOTHING SHAMPOOШампоан, предназначен за боядисани коси, който нежно почиства, като в същото време елиминира хвърчащият ефект. Оставя косата мека, гладка и блестяща. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита.Серията Keratin Perfect е разработена..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН И БАЛСАМ - КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ 200МЛ

(0)
29.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН И БАЛСАМ - КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ 200МЛKERATIN PERFECT DAILY SMOOTING TRAVEL KIT DUOШампоан, който нежно почиства и хидратира, като в същото време елиминира хвърчащият ефект. Оставя косата мека, гладка и блестяща. За всички типове коса. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита. / Изглаждащ б..

Бърз преглед

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН И БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА - КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ 200МЛ

(0)
29.00 лв.

KERATIN PERFECT ИЗГЛАЖДАЩ ШАМПОАН И БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА - КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ 200МЛKERATIN PERFECT COLOR SMOOTING TRAVEL KIT DUOШампоан, предназначен за боядисани коси, който нежно почиства, като в същото време елиминира хвърчащият ефект. Оставя косата мека, гладка и блестяща. Продуктът не съдържа натриев хлорид и сулфати. Осигурява UV защита..

Показани 1 от 15 | 399 (27 Страници)