Козметика за крака

Козметика за крака

Табличен изглед:
Бърз преглед

BARBEL DRAXEL FEDERLEICHT BEINBALSAM БАЛСАМ ЗА КРАКА С ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН ЛОЗОВИ ЛИСТА И ЧЕРЕН ОМАН 100МЛ

(0)
44.40 лв.

Продуктът Federleicht Beinbalsam е средство, което значително подобрява състоянието при умора и тежест в краката, породени от носенето на обувки на висок ток или от продължително стоене на едно място. Освен това укрепва съдовите стени и предпазва стените на капилярите от вредното въздействие на свободните радикали.За благоприятното влияние на п..

Бърз преглед

911 ПЧЕЛНА ОТРОВА И ОКОПНИК ГЕЛ-БАЛСАМ 85МЛ./ЗА СТАВИ ЗАГРЯВАЩ/

(0)
8.91 лв.

ПЧЕЛНА ОТРОВА И ОКОПНИК гел-балсам 85мл./за стави загряващ/ 911Съдържа: екстракти от черен оман /зарасличе/ и кализия, витамин Е, пчелна отрова, масла от пипер, индийско орехче, хвойна, розмарин, карамфил и евкалипт.Действие: Козметичният гел-балсам "Пчелна отрова и Окопник" се препоръчва да се използва като спомагателно средство за масаж при остео..

Бърз преглед

BIOTRADE / БИОТРЕЙД КОМПЛЕКТ ОДОРЕКС ПРОМО ПАКЕТ ФУТ 40МЛ + ДЕО 40МЛ

(0)
23.56 лв.

BIOTRADE / БИОТРЕЙД КОМПЛЕКТ ОДОРЕКС ПРОМО ПАКЕТ ФУТ 40МЛ + ДЕО 40МЛОдорекс - срещу изпотяване и неприятна миризма на подмишници, длани и на стъпала с действие до 10 дни.Промо пакетът съдържа:Odorex Deo / ОДОРЕКС Део спрей против изпотяване и неприятна миризма на длани и подмишници, който осигурява до 10 дни защита само след едно нанасяне. Използва..

Бърз преглед

BIOTRADE KERATOLIN / БИОТРЕЙД КЕРАТОЛИН КОРН РЕМУВЪР ГЕЛ 15МЛ

(0)
13.64 лв.

BIOTRADE KERATOLIN / БИОТРЕЙД КЕРАТОЛИН КОРН РЕМУВЪР ГЕЛ 15МЛ Три активни съставки.Бърз ефект.Удобен за приложение.Кератолин за мазоли е специален гел за омекотяване и излющване на мазоли и кокоши трън. Ежедневното му приложение за период от 7-10 дни осигурява бързо и ефективно омекотяване и излющване на задебелената кожа и натрупаните мъртви рого..

Бърз преглед

BIOTRADE KERATOLIN / БИОТРЕЙД КЕРАТОЛИН КРЕМ ЗА ПЕТИ 50 МЛ

(0)
8.18 лв.

BIOTRADE KERATOLIN / БИОТРЕЙД КЕРАТОЛИН КРЕМ ЗА ПЕТИ 50 МЛ♦ Премахва грубата кожа♦ Интензивно хидратира♦ Оставя кожата мека и нежна♦ Съдържа 25 % уреа♦ Без ПАБАКЕРАТОЛИН крем е предназначен за излющване и омекотяване на суха, груба и напукана кожа в областта на лактите, коленете и стъпалата. Богатата му формула премахва загрубелия слой и разкрива з..

Бърз преглед

BIOTRADE KERATOLIN / КЕРАТОЛИН ФУТ 40% УРЕЯ 15МЛ

(0)
19.01 лв.

BIOTRADE KERATOLIN / КЕРАТОЛИН ФУТ 40% УРЕЯ 15МЛКератолин 40 представлява интензивен гел за омекотяване и излющване на: различни кожни удебелявания; удебелени нокти; кокоши трън; мазоли. Може да се нанася върху пети, колена и лакти. Активни съставки: 40 % Урея - със силно излющващо действие. Начин на употреба:Достатъчно е да нанасят..

Бърз преглед

BIOTRADE KERATOLIN / КЕРАТОЛИН ФУТ СПРЕЙ ЗА КРАКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ

(0)
6.82 лв.

BIOTRADE KERATOLIN / КЕРАТОЛИН ФУТ СПРЕЙ ЗА КРАКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕКератолин фут е спрей, който ефективно предпазва краката от изпотяване и неприятна миризма. Той има продължително действие между 3-5 дни само с едно напръскване.Спреят съдържа антибактериална съставка, която предпазва от развитие на бактерии, причиняващи неприятна миризма. Активни ..

Бърз преглед

CERAVE / СЕРАВЕ ОБНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА КРАКА 88МЛ

(0)
16.83 лв.

CERAVE / СЕРАВЕ  ОБНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА КРАКА  88МЛОписание: Регенериращ крем за суха, увредена, груба и напукана кожа на краката; Омекотява и помага да се възстанови защитната й бариера; С 3 основни вида серамиди, салицилова киселина и амониев лактат; Дерматологично тестван; Некомедоногенен; Без аромат. През 2005 г. дерматолозите н..

Бърз преглед

EUCERIN / ЕУСЕРИН 10% КРЕМ ЗА КРАКА 100МЛ

(0)
21.10 лв.

EUCERIN / ЕУСЕРИН 10% КРЕМ ЗА КРАКА 100МЛКожата на стъпалата на краката ни е естественo по-дебела и по-твърда от кожата на други части по тялото и е особено податлива на сухота. Краката често са подложени на натиск и триене, които идват от твърди повърхности или неподходящи обувки и тези натоварвания могат да ги накарат да се изсушат, особено петит..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН

(0)
23.10 лв.

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляването на натиска при ходене и ежедневните дейности. По-твърдият гел осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото...

Бърз преглед

БИЛЕ ВАЗЕЛИН ЗА СИЛНО НАПУКАНИ ПЕТИ А+Е 40 МЛ

(0)
5.63 лв.

БИЛЕ ВАЗЕЛИН ЗА СИЛНО НАПУКАНИ ПЕТИ А+Е 40 МЛОмекотява, подхранва и подпомага заздравяването на напуканите пети. Кожата възстановява своята мекота и цялост, а болките при натиск изчезват. Притежава силно противовъзпалително действие.Резултат:Загрубелите и сухи стъпала възвръщат своята мекота и комфорт.Активни съставки:Масла от розмарин и жълт канта..

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM КЮРЕТА ЗА МАЗОЛИ 16СМ. 092

(0)
5.09 лв.

МАГНУМ / MAGNUM КЮРЕТА ЗА МАЗОЛИ 16СМ. 092 МАГНУМ | MAGNUM КЮРЕТА ЗА МАЗОЛИ 16СМ 092..

Бърз преглед

МАЗОЛЕКС / MAZOLEX 8ГР

(0)
2.76 лв.

МАЗОЛЕКС / MAZOLEX 8ГР Състав: Lanolin, Petrolactum, Cera Alba, Salicylic Acid. Начин на употреба: Нанася се директно върху определен кожен участък. Оставя се в продължение на 10-12 часа. Следва измиване с топла вода и при необходимост ново третиране. Съхранение: Съхранява се на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за д..

Бърз преглед

МЕДИПЛАСТ / MEDILAST ЧОРАП КЛАС I 7/8 L

(0)
18.25 лв.

МЕДИПЛАСТ / MEDILAST ЧОРАП КЛАС I 7/8 L Компресивният чорап Medilast е с градирана компресия 18-21mmHg. Препоръчван за подобряване на венозното кръвообращение по посока от долните крайници към сърцето, като част от терапията на пациенти с венозни заболявания. Една опакова съдържа 1бр. компресивен чорап. Клас I, 7/8 и размер L..

Бърз преглед

МЕДИПЛАСТ / MEDILAST ЧОРАП КЛАС I 7/8 M

(0)
19.79 лв.

МЕДИПЛАСТ / MEDILAST ЧОРАП КЛАС I 7/8 M Компресивен чорап на марката Mедика с градирана компресия 18-21mmHg, който се използва за подобряване на венозното кръвообращение по посока от долните крайници към сърцето, като част от терапията на пациенти с венозни заболявания и се прилага по преценка и наблюдение на специалист. Една опакова съдържа 1бр. ..

Показани 1 от 15 | 39 (3 Страници)