Козметика за крака

Козметика за крака

Grid View:
Quickview

ЦЕДРАЛЕКС / CEDRALEX КРЕМ 75МЛ

(0)
14.29 лв.

ЦЕДРАЛЕКС КРЕМ 75МЛ Цедралекс е енергизиращ крем с незабавен ефект при тежест и умора в краката. Хидратира, облекчава и охлажда кожата, оставяйки усещане за свежест и лекота. Богатата и деликатно парфюмирана текстура прави кожата мека и хидратирана...

Quickview

911 ВЕНОЛГОН ГЕЛ 100МЛ.

(0)
5.99 лв.

ВЕНОЛГОН ГЕЛ 100МЛ. 911 Съдържание: екстракти от листа от див орех, бодлив залист, конски кестен, червени лозови листа, кора от бял бор, масло от лимон; Ethylhexyl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Menthol. Показания: спомагателно средство при тежест, умора и оток в краката; помага за намаляването на отока в краката; подобр..

Quickview

911 ПЧЕЛНА ОТРОВА И ОКОПНИК ГЕЛ-БАЛСАМ 85МЛ./ЗА СТАВИ ЗАГРЯВАЩ/

(0)
6.89 лв.

ПЧЕЛНА ОТРОВА И ОКОПНИК гел-балсам 85мл./за стави загряващ/ 911Съдържа: екстракти от черен оман /зарасличе/ и кализия, витамин Е, пчелна отрова, масла от пипер, индийско орехче, хвойна, розмарин, карамфил и евкалипт.Действие: Козметичният гел-балсам "Пчелна отрова и Окопник" се препоръчва да се използва като спомагателно средство за масаж при остео..

Quickview

BIOTRADE KERATOLIN / БИОТРЕЙД КЕРАТОЛИН КРЕМ ЗА ПЕТИ 50 МЛ.

(0)
7.19 лв.

КЕРАТОЛИН/KERATOLIN КРЕМ ЗА ПЕТИ 50 МЛ.♦ Премахва грубата кожа♦ Интензивно хидратира♦ Оставя кожата мека и нежна♦ Съдържа 25 % уреа♦ Без ПАБАКЕРАТОЛИН крем е предназначен за излющване и омекотяване на суха, груба и напукана кожа в областта на лактите, коленете и стъпалата. Богатата му формула премахва загрубелия слой и разкрива здрава и хидратирана..

Quickview

BIOTRADE KERATOLIN / КЕРАТОЛИН ФУТ 40% УРЕЯ 15МЛ

(0)
19.29 лв.

БИОТРЕЙД / BIOTRADE КЕРАТОЛИН ФУТ 40% УРЕЯ 15мл Гелът за мазоли и нокти от серията Кератолин на Биотрейд е изключително ефективен продукт, който съдържа 40% Урея и е специално предназначен за омекотяване и излющване на упорити мазоли, кокоши трън и удебелявания на кожата и ноктите. Интензивният гел може да се прилага и върху лакти, колена и пети...

Quickview

BIOTRADE KERATOLIN / КЕРАТОЛИН ФУТ СПРЕЙ ЗА КРАКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ

(0)
9.00 лв.

КЕРАТОЛИН / KERATOLIN ФУТ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА КРАКА С 10% УРЕА Кератолин фут е спрей, който ефективно предпазва краката от изпотяване и неприятна миризма. Той има продължително действие между 3-5 дни само с едно напръскване. Спреят съдържа антибактериална съставка, която предпазва от развитие на бактерии, причиняващи неприятна миризма...

Quickview

EUCERIN / ЕУСЕРИН 10% КРЕМ ЗА КРАКА 100МЛ.

(0)
11.92 лв.

EUCERIN10% КРЕМ ЗА КРАКА 100МЛ. 63300Възстановяващият крем с 10% Уреа Юсерин интензивно овлажнява и успокоява сухата и много сухата кожа на краката и напуканите пети. Той подпомага редуцирането на удебелената кожа и мазолите, а кожата е видимо по-мека. UreaRepair Plus 10% Уреа на Eucerin е обогатен с Серамиди и естествени овлажняващи фактори (NMFs..

Quickview

SCHOLL / ШОЛ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МАЗОЛИ

(0)
5.59 лв.

ШОЛ/SCHOLL ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МАЗОЛИБлагодарение на меките подложки се осигурява бърза защита и облекчаване на болката.Активни съставки:салицилова киселина 40 %.Указания:Уверете се, че краката са чисти и сухи. Поставете твърдата част над центъра на мазол. Покрийте с тампон. Повтаряйте третирането всеки ден, докато мазолът изчезнеПродуктъ..

Quickview

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН

(0)
24.99 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляването на натиска при ходене и ежедневните дейности. По-твърдият гел осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото...

Quickview

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА

(0)
27.39 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА Защо да използвате Scholl GelActiv - стелки за работа? Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляване на натиска върху краката за дълъг период от време. По-меката пяна намалява напрежението в предната част на стъпалото на местата, където е нужно. Подплъ..

Quickview

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ЖЕНИ СТЕЛКИ СПОРТ

(0)
25.99 лв.

ШОЛ / SCHOLLГЕЛАКТИВ ЖЕНИ СТЕЛКИ СПОРТ Scholl Gel Activ представляват стелки за спорт за жени, които намаляват тежестта върху стъпалата по време на фитнес тренировка или друг вид спорт, за да имате енергия и сила за по-дълго време. Стелките са подходящи за всички номера обувки, те се препоръчват особено при спортисти или активно спортуващи хора. Б..

Quickview

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН

(0)
27.39 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляването на натиска при ходене и ежедневните дейности. По-твърдият гел осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото...

Quickview

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА

(0)
27.39 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляване на натиска върху краката за дълъг период от време. По-меката пяна намалява напрежението в предната част на стъпалото на местата, където е нужно. Подплънката с пяна предоставя повече удобства за свода, а сини..

Quickview

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИЕ МЪЖЕ СТЕЛКИ СПОРТ

(0)
25.99 лв.

ШОЛ / SCHOLLГЕЛАКТИЕ МЪЖЕ СТЕЛКИ СПОРТ Идеални за спортни обувки, гел стелките Scholl Activе Sport позволяват усвояване на тежестта и олекотяват въздействието върху стъпалата, за да се движите с удоволствие още по-дълго време. Изключително мекият син гел под петата намалява напрежението по време на тренировка. Средната част на стелката, намираща ..

Showing 1 to 15 of 34 (3 Pages)