Мама и бебе


Мама и бебе


Табличен изглед:
Бърз преглед

БЕБЕЛАН / BEBELAN 1182 ПЮРЕ ОТ БАНАНИ 4+ МЕСЕЦА 190ГР

(0)
2.06 лв.

БЕБЕЛАН / BEBELAN 1182 ПЮРЕ ОТ БАНАНИ 4+ МЕСЕЦА 190ГРOvko Bebelan Пюре от банани 4М+ 190 гр е готов за консумация продукт, предназначен за допълващо млечното хранене при кърмачета над четири месеца. Пюрето е подходящо за захранване на бебета. Има нежен, сладък вкус без добавена захар. Бананите са източник на минерали и витамини, които са важн..

Бърз преглед

БЕБЕЛАН / BEBELAN 1267 ПЮРЕ ОТ КРУША 4+ МЕСЕЦА 190ГР

(0)
1.87 лв.

БЕБЕЛАН / BEBELAN 1267 ПЮРЕ ОТ КРУША 4+ МЕСЕЦА 190ГРOvko Bebelan Пюре от ябълки 4М+ 190 гр е стерилизирана, натурална храна, предназначена за бебета над четири месеца. Готовото за хапване ябълково пюре е с фина структура и може да се използва за захранване на кърмачета. Плодовете са важни за развитието на растящия организъм, като му доставят ценни ..

Бърз преглед

БЕБЕЛАН / BEBELAN 2134 ПЮРЕ ЯБЪЛКИ С КАЙСИИ И МОРКОВИ 4+ МЕСЕЦА 190ГР

(0)
1.87 лв.

БЕБЕЛАН / BEBELAN 2134 ПЮРЕ ЯБЪЛКИ С КАЙСИИ И МОРКОВИ 4+ МЕСЕЦА 190ГРBebelan Плодово пюре ябълки, кайсии и моркови е с фина консистенция и леко сладък вкус, предназначено за деца над 4 месечна възраст. Тo представлява разнообразна храна за бебета, с която може да обогатите ежедневното детско меню и да предложите нови вкусове на Вашето дете. Пюрето ..

Бърз преглед

БЕБЕЛАН / BEBELAN 7006 КАША БАНАНИ, ЯБЪЛКИ И БИСКВИТИ 5+ МЕСЕЦА 190ГР

(0)
2.06 лв.

БЕБЕЛАН / BEBELAN 7006 КАША БАНАНИ, ЯБЪЛКИ И БИСКВИТИ 5+ МЕСЕЦА 190ГРBebelan Ovko Готова каша банани, ябълки и бисквити 5М+ 190 гр е готов хранителен продукт, предназначен за бебета след петия месец. Продуктът е приготвен от първокачествени плодове, мляко и зърнени култури. Със своя неустоим вкус, плодово-млечната каша е предпочитано лакомство..

Бърз преглед

БЕБЕЛАН / BEBELAN 7008 КАША ЯБЪЛКИ, КРУША И БИСКВИТИ 5+ МЕСЕЦА 190ГР

(0)
2.06 лв.

БЕБЕЛАН / BEBELAN 7008 КАША ЯБЪЛКИ, КРУША И БИСКВИТИ 5+ МЕСЕЦА 190ГРBebelan Ovko Готова каша ябълки, круши и бисквити 5М+ 190 гр е готов хранителен продукт, предназначен за бебета над 5 месеца. Кашата съдържа комбинация от ябълки, круши и бисквитки. Тя е продукт, допълващ млечното хранене на кърмачето. Лакомството е подходящо за десерт или меж..

Бърз преглед

БЕБО / BEBO ПОДЛОЖКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА 60Х90 ВИСОКА ЗАЩИТА 1Ч Х 10 БРОЯ

(0)
7.70 лв.

БЕБО / BEBO ПОДЛОЖКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА 60Х90 ВИСОКА ЗАЩИТА 1Ч Х 10 БРОЯЧаршафите бебо са практично решение, което ще Ви бъде от изключителна полза при преповиването на Вашето бебе. Подложките могат да бъдат използвани и по време на следродилен период. Те осигуряват ефикасна защита на спалното бельо и на всички повърхности, които трябва да се п..

Бърз преглед

A-DERMA / А-ДЕРМА PRIMALBA КРЕМ ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИ

(0)
21.61 лв.

A-DERMA / А-ДЕРМА  PRIMALBA КРЕМ ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИЗа седалището на бебетоТуба: 100 мл.НОВА ИКОНОМИЧНА ОПАКОВКА Предназначение: Primalba Крем при смяна на пелени е предназначен за намаляване на зачервяването и успокояване на седалището. Primalba крем при смяна на пелени е създаден в унисон с условията на Харта за дермо-педиатрична сигурност ..

Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА КАПКИ 7МЛ

(0)
16.63 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА КАПКИ 7МЛ   Хранителна добавка за по - добро разграждане на лактозата Какво представлява ABOKOLIKEN капки за бебета? Основната съставка в ABOKOLIKEN е ЛАКТАЗА - естествено съдържащ се в човешкия организъм ензим. ABOKOLIKEN съдържа масло от Копър и масло от Колоцинт под формата на силно разреден..

Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ ФЕМИН Х30 КАПСУЛИ

(0)
25.46 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ ФЕМИН Х30 КАПСУЛИAboPharma Imunohealth Femine За имунна защита и баланс на вагиналната микрофлора при жените 30 капсули е висококачествена хранителна добавка, разработена специално за жени. АбоФарма Имунохелф Фемин За имунна защита и баланс на вагиналната микрофлора при жените 30 капсули се отличава със своята ..

Бърз преглед

ABO PHARMA ABOKOLIKEN / АБОКОЛИКЕН КАПКИ ЗА БЕБЕ 14МЛ.

(0)
22.17 лв.

ABO PHARMA ABOKOLIKEN / АБОКОЛИКЕН КАПКИ ЗА БЕБЕ 14МЛ.  Какво представлява ABOKOLIKEN капки за бебета? Основната съставка в ABOKOLIKEN е ЛАКТАЗА - естествено съдържащ се в човешкия организъм ензим. ABOKOLIKEN съдържа масло от Копър и масло от Колоцинт под формата на силно разреден разтвор, които оказват полезно действие върху стомашно-чревни..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ 1 ПРОНУТРА 400ГР

(0)
20.67 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ 1 ПРОНУТРА 400ГРAptamil Pronutrа 1 From Birth-6 Months Infant formula e специално създадено, за да отговори на хранителните нужди на бебето между 0 и 6 месеца. Обогатено е с DHA (омега-3)* и необходимите за растежа и развитие елементи и хранителни вещества. Подходящо е като единствен източник на хранене в остсъствието на кърмене и..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ 2 ПРОНУТРА 400ГР

(0)
20.67 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ 2 ПРОНУТРА 400ГР Aptamil® 2 PRONUTRA® преходно мляко за кърмачета от 6- до 12-месечна възраст Раждането на Вашето бебе е начало на специален период от живота. То е прекрасно изживяване, дори понякога е трудно въобразимо, но в същото време поднася много нови отговорности и ангажименти. Важна забележка: Кърменето е най-доброто з..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ 4 ПРОНУТРА 400ГР

(0)
19.73 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ 4 ПРОНУТРА 400ГРМляко за малки деца след 24-ия месец с уникална смес sgGOS / IcFOS.Избор на мляко за Вашето малко дете.Aptamil 4 е мляко с балансиран хранителен състав, което осигурява на Вашето малко дете хранителни вещества, необходими за здравословен растеж и развитие. С него се задоволяват специфичните потребности от минерали,..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО  2 2 800ГР. PRONUTRA+

(0)
41.35 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО  2 2 800ГР. PRONUTRA+Аптамил 2 съдържа Pronutra - патентована смес от пребиотични олигозахариди + аминокиселини с клинично доказан ефект. Важна забележка: Кърменето е най-добро за бебето! Аптамил 2 Пронутра трябва да се ползва само след консултация с лекар.Важно за здравето на Вашето бебе е да следвате стр..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ АР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
27.44 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ АР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.Aptamil 1 A. R. е диетична храна за специални медицински цели, предназначена за диетотерапия при регургитации. Те са често срещано смущение при кърмачетата, но млеката със специфични съставки може да помогнат за облекчаване на дискомфорта. Съставът на APTAMIL 1 A. R. е специално разработен да намалява теж..

Показани 1 от 15 | 528 (36 Страници)