Медицински Консумативи

Медицински Консумативи

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН АЛМЕД МАСКИ FFP2 - 3 БРОЯ

(0)
6.29 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН АЛМЕД МАСКИ FFP2 - 3 БРОЯ Начин на употребаЗа еднократна употреба при всякакви хирургически интервенции, както и в конкретни отделения на болниците - интензивното и родилно отделение, отделенията за недоносени и новородени бебета. Характеристики: с две меки еластични примки за фиксиране зад ушите; подходящи за хора с нормал..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН КОСМОПОР Е СЛЕДОПЕРАТИВНА ПРЕВРЪЗКА СТЕРИЛНА 7.2СМ/5СМ

(0)
7.93 лв.

ХАРТМАН / HARTMANN ПРЕВРЪЗКА КОСМОПОР E стерилна ,следоперативна 7.2см/5см Стерилната превръзка Космопор Е е предназначена за лечение на малки рани. Изработена е от мек, нетъкан материал, покрит с хипоалергичен адхезив. Притежава вискозна подложка с висока абсорбция, която не залепва за раната. Превръзката Cosmopor E запазва раните чисти благодар..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН МАСКИ С ЛАСТИК Х 50

(0)
7.99 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН МАСКИ С ЛАСТИК Х 50 Хирургическите маски на Хартман се изработват и предлагат от различни материали, за да отговорят на индивидуалните изисквания на клиентите. Начин на употребаЗа еднократна употреба при всякакви хирургически интервенции, както и в конкретни отделения на болниците - интензивното и родилно отделение, отделенията ..

Бърз преглед
Бърз преглед

NUK / НУК 100 ПЛИКЧЕТА ЕДНОКРАТНИ Х 4

(0)
7.99 лв.

НУК / NUK100 ПЛИКЧЕТА ЕДНОКРАТНИ Х 4 Xapaĸтepиcтиĸи:• Πepфeĸтният нaчин зa cъxpaнявaнe и зaмpaзявaнe нa ĸъpмa;• Πлиĸчeтaтa ca пpeднaзнaчeни зa eднoĸpaтнa yпoтpeбa;• Kъpмaтa мoжe дa ce oxлaждa, зaмpaзявa и paзмpaзявa в плиĸчeтo;Koмплeĸтът вĸлючвa: 25 бp. тopбичĸи - плиĸчeтa.Bмecтимocт: 180 мл...

Бърз преглед

OMRON ВЪЗДУХОВОД А3 (ДУО БЕЙБИ)

(0)
16.29 лв.

ОМРОН ВЪЗДУХОВОД / OMRONА3 (ДУО БЕЙБИ) ПВЦ въздуховод за инхалатор, съвместим с модели А3 Complete, Дуо Бейби, С101 , С102 Да не се преварява...

Бърз преглед

OMRON МАСКА ДЕТСКА VVT C2

(0)
5.29 лв.

ОМРОН / OMRON МАСКА ДЕТСКА VVT C2 Предназначена за вдишване на аерозола от медицински препарати, разпрашавани от небулайзерна камера, маската за деца Омрон е лека и ефективна за безопасно и удобно ползване. Тя позволява извършването на процедурите по инхалация едновременно през устата и носа. Съвместима с инхалаторите Omron A3 Complete и Omron Duo..

Бърз преглед

OMRON ПОМПА ПОЛУАВТОМАТ

(0)
9.50 лв.

ОМРОН ПОМПА ПОЛУАВТОМАТ Омекотяващ освежаващ душ-гел, който идеално почиства, възвръща комфорта на кожата и възстановява хидролипидния й защитен филм. Тя става чиста, успокоена и хидратирана. Може да се използва ежедневно от всички членове на семейството. Подходящ за чувствителна кожа...

Бърз преглед

АБОКАТ G-16 СИВ

(0)
0.83 лв.

АБОКАТ G-16 СИВАБОКАТ G-16 СИВ..

Бърз преглед

АБОКАТ G-18 ЗЕЛЕН

(0)
0.90 лв.

АБОКАТ G-18 ЗЕЛЕНАБОКАТ G-18 ЗЕЛЕН..

Бърз преглед

АБОКАТ G-20 РОЗОВ

(0)
0.76 лв.

АБОКАТ G-20 РОЗОВАБОКАТ G-20 РОЗОВ..

Бърз преглед

АБОКАТ G-22 - СИН

(0)
0.78 лв.

АБОКАТ G-22 - СИНАБОКАТ G-22 - СИН..

Бърз преглед

АБОКАТ G-24 ЖЪЛТ

(0)
0.76 лв.

АБОКАТ G-24 ЖЪЛТАБОКАТ G-24 ЖЪЛТ..

Бърз преглед

БИНТ КРЕПОВ ИДЕАЛ 4М/8СМ.

(0)
1.00 лв.

БИНТ КРЕПОВ ИДЕАЛ 4м/8см. Медика предлага този крепов бинт, който е изработен от мека, ефирна и деликатна материя. Предлага се в бял цвят със завършени краища. Притежава перфектна въздухопропускливост и 170 % разтегливост. Опакован е в прозрачно фолио. Лесен е за отваряне и употреба. Креповият бинт е подходящ за продължителна употреба при необходи..

Показани 1 от 15 | 124 (9 Страници)