Наложеният платеж

Плащане при доставкаНаложеният платеж е лесен и удобен начин за осъществяване на плащане към онлайн магазин. Най-сигурен и удобен за клиента, защото продуктът се заплаща след като бъде получен  и рискът за потребителят е минимален. Заплаща се стойността на продукта, който клиентът желае да закупи и в зависимост от условията за доставка, цената на доставката. Допълнително може да има такса наложен платеж, в зависимост от политиката на куриерската фирма.








Кредитна или дебитна карта

Плащането чрез кредитна или дебитна е бърз и удобен начин за плащане, при който клиентът заплаща веднага желаните от него продукти, както и цената на доставката, посредством виртуален пос терминал. На нашия сайт, Вие може да платите с Вашата кредитна или дебитна, карта посредством интегрирания пос терминал на Viva wallet.

Viva Wallet  e първата Европейска, изцяло базирана на облак необанка, която има офиси в 23 Европейски държави. Създадена, за да промени начина, по който бизнесът приема и извършва плащания, Viva Wallet предлага на бизнесите всички видове на приемане на плащания - физически и онлайн, чрез 24 начина за плащане, както и бизнес акаунт и издаване на фирмена дебитна карта.






PayPal

PayPal е най-известната електронна система за плащане. Представлява електронна алтернатива на традиционните разплащания. Нейни потребители могат да бъдат: частни лица, търговци, големи фирми и корпорации. Тя е собственост на eBay Inc. Чрез PayPal потребителите могат лесно и бързо да заплатят желания от тях продукт, посредством своя PayPal акаунт. Лесен, бърз и сигурен метод на плащане.