Минерали

Минерали

Табличен изглед:
Бърз преглед

NATURAL FACTORS/ Whole earth and sea®/ 100 Fermented Organic Protein and Greens (с вкус на ванилия)/ 656 g пудра

(0)
165.94 лв.

WHOLE EARTH & SEA® 100% FERMENTED ORGANIC PROTEINS & GREENSХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, 656 g , 20 дози, пудра, с вкус на ванилия Whole Earth & Sea® 100% Fermented Organic Proteins & Greens е мощен антиоксидант допринасящ за защита на клетките от оксидативен стрес и подсилващ имунната система.  Тази иновативна формула от су..

Бърз преглед

Nutricost/Theobromine/Теобромин/90 капсули

(0)
57.60 лв.

Theobromine / Теобромин,  90 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва Теобромин в оптимална доза за една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на когнитивната дейност. Теобромин е алкалоидно съедин..

Бърз преглед

Nutricost/Vanadium/Ванадий (Ванадил сулфат + Хром)/180 капсули

(0)
51.20 лв.

Vanadium/ Ванадий (Ванадил сулфат + Хром),  180 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва хром (хром полиникотинат) и ванадий (ванадил сулфат). Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на оптималния глюкозен метабо..

Бърз преглед

OSTROVIT 100% VIT&MIN 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
8.95 лв.

OSTROVIT 100% VIT&MIN 30 ТАБЛЕТКИOstroVit 100% Vit&Min е витаминен комплекс под формата на компактни таблетки, който подобрява общото благосъстояние на организма, насърчава имунната система и има силен антиоксидантен ефект.OstroVit 100% Vit&Min съдържа жизненоважния витамин C, който стимулира имунната система, има силно антиоксидантно д..

Бърз преглед

WEBBER NATURALS/ Магнезий (бисглицинат) 200 mg/ 120 V капсули

(0)
37.16 лв.

МАГНЕЗИЙ (БИСГЛИЦИНАТ) 200 mg Magnesium Хранителна добавка, 120 V капсули Магнезий (бисглицинат) на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт с оптимална степен на абсобция, нежна към стомаха. Абсорбира се добре дори от хора с проблеми с храносмилането и недостиг на стомашна киселина, които не усвояват достатъчно полезните веще..

Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА Д-АБОВИТ ВИТАМИН D3 СПРЕЙ 400IU 140 ДОЗИ Х 25МЛ

(0)
12.77 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА Д-АБОВИТ ВИТАМИН D3 спрей 400IU 140 дози х 25мл Хранителна добавка Витамин D принадлежи към групата на мастноразтворимите витамини. В природата се среща много рядко. Свойства на витамин D: Има благоприятно въздействие върху нервната и имунната системи; Регулира обмяната на фосфор и калций в организма. Нужен е за процес..

Бърз преглед

ABO PHARMA A-Z ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
21.33 лв.

ABO PHARMA A-Z ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ Х 60 ТАБЛЕТКИ Предназначение: Една таблетка набавя 27 витамина, минерали и микроелементи. Повишава тонуса и укрепва имунната система. Допринася за нормалното функциониране на човешкия организъм.  При бременни жени да се взима след консултация с лекар поради наличието на Витамин А. Състав на 1 ..

Бърз преглед

ABO PHARMA ABOGERIT/ АБОГЕРИТ Х 25 КАПСУЛИ

(0)
4.78 лв.

ABO PHARMA ABOGERIT/ АБОГЕРИТ Х 25 КАПСУЛИХранителна добавка В Абогерит се съдържат два важни мастноразтворими Витамина - А и Е, които усилват взаимно своето действие.Добавката е предназначена да набавя на организма необходимата дневна доза от тях. Витамин А - е от изключителна важност е за доброто зрение, участва в кожната регенерация и в дифе..

Бърз преглед

ABO PHARMA ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ A-Z Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
11.27 лв.

ABO PHARMA ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ A-Z Х 30 ТАБЛЕТКИ Предназначение: Една таблетка набавя 27 витамина, минерали и микроелементи. Повишава тонуса и укрепва имунната система. Допринася за нормалното функциониране на човешкия организъм.  При бременни жени да се взима след консултация с лекар поради наличието на Витамин А. Състав на 1 табл..

Бърз преглед

ABO PHARMA МАГНЕЗИЙ 1000 ЛИКУИД С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 10+2 САШЕТА

(0)
10.99 лв.

ABO PHARMA МАГНЕЗИЙ 1000 ЛИКУИД С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 10+2 САШЕТА Хранителна добавка с подсладители Магнезий 1000 Ликуид доставя лесноусвоим течен органичен магнезиев цитрат, който допринася за намаляване на чувството на умора, отпадналост и стрес, благоприятства за електролитния баланс и мускулното възстановяване след физическо натоварване и спорт...

Бърз преглед

ABO PHARMA МАГНЕЗИЙ 1000 ЛИКУИД С ВКУС НА ЯГОДА 10+2 САШЕТА

(0)
10.99 лв.

ABO PHARMA МАГНЕЗИЙ 1000 ЛИКУИД С ВКУС НА ЯГОДА 10+2 САШЕТА Хранителна добавка с подсладители Магнезий 1000 Ликуид доставя лесноусвоим течен органичен магнезиев цитрат, който допринася за намаляване на чувството на умора, отпадналост и стрес, благоприятства за електролитния баланс и мускулното възстановяване след физическо натоварване и спорт. До..

Бърз преглед

ABO PHARMA МАГНЕЗИЙ 150МГ. Х 20 ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ

(0)
4.69 лв.

ABO PHARMA МАГНЕЗИЙ 150МГ. Х 20 ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ20 разтворими, ефервесцентни таблетки с вкус на портокал. Предназначение: Магнезият е изключително важен минерал за правилното функциониране на организма. Той участва в редица обменни процеси и в изграждането на костите, но неговата основна роля е да поддържа равновесието на нервната ..

Бърз преглед

ABO PHARMA МАГНЕЗИЙ С УДЪЛЖЕНО ДЕЙСТВИЕ 1000 X 30

(0)
9.20 лв.

АБО ФАРМА МАГНЕЗИЙ С УДЪЛЖЕНО ДЕЙСТВИЕ 1000 X 30Магнезият е минерал с ключово значение за редица функции в организма. Изключително важен е за процеса на клетъчно делене.Елементът спомага за:редуциране усещането за умора и отпадналост;оптимален електролитен баланс;подобряване на естествените метаболитни процеси и производството на енергия;баланс на ..

Бърз преглед

ABO PHARMA ОМЕГА 3 + ВИТАМИН D3 РИБЕНО МАСЛО РИБЧО Х 100 КАПСУЛИ

(0)
12.49 лв.

ABO PHARMA ОМЕГА 3 + ВИТАМИН D3 РИБЕНО МАСЛО РИБЧО Х 100 КАПСУЛИ Хранителна добавка Предназначение: ЕРА и DHA омега-3 мастни киселини са много важни елементи в храненето на децата, особено за по-малките. Те допринасят за нормалната функция на мозъка, зрението и сърцето. Витамин D3 допринася за: поддържането на нормална функция на имунната сис..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ 150МГ Х90 ТАБЛЕТКИ

(0)
20.58 лв.

NATURAL FACTORS МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ 150МГ Х90 ТАБЛЕТКИ Приложение: Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините. Допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите, тъканите и мускулната функция.  Състав: Съдържание в 1 капсула:  в дн.доза ..

Показани 1 от 15 | 97 (7 Страници)