Настинка и грип

Настинка и грип

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS ФЛУ САШЕТА

(0)
16.39 лв.

СИЛВЪРТУС / SILVERTUS ФЛУ САШЕТАSILVERTUSS FLU е медицинско изделие за подпомагане на симптоматичното лечение при възпаление на гърлото, съпроводено с кашлица и секреция на слуз. Съдържа NAC (N-ацетил цистеин), който благоприятства отхрачването (експекторацията) и позволява физиологичното отстраняване на секрета. Той има противовирусно действие и у..

Бърз преглед

ABO PHARMA СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS СИРОП 100 МЛ

(0)
15.09 лв.

ABO PHARMA СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS СИРОП 100 МЛСиропът SILVERTUSS на Абофарма е медицинско изделие, което помага за симптоматично лечение на болки в гърлото, свързани със секреция на слуз и кашлица. Съдържа екстракт от Бяла Ружа и Гринделия, богати на смолисто-балсамови адюванти. Тези 2 активни съставки увеличават отделянето на бронхиален секрет и з..

Бърз преглед

ABOCA / АБОКА ФИТОНАЗАЛ СПРЕЙ КОНЦЕНТРАТ 30МЛ

(0)
20.39 лв.

ABOCA / АБОКА ФИТОНАЗАЛ  спрей концентрат 30мл Fitonasal спрей е защитен деконгестант. Използва се при алергия, при всички случаи на настинка, при наличие на конгестия и възпаление на носните кухини, свързани както с остри или хронични проблеми. Формулата му е подсилена с TANNISAL-FL - натурален молекулен комплекс. Той е съставен от флавоноид..

Бърз преглед

BEN TUS / БЕН ТУС СИРОП 100МЛ.

(0)
9.66 лв.

BEN TUS / БЕН ТУС СИРОП 100МЛ. BEN TUSS е сироп с мед и други натурални съставки, които допринасят за нормалната функция на лигавицата на дихателната система. Състав: Мед - действие: Отхрачващо и противокашлично. Защитно и успокояващо.Живовляк - действие: Успокояващ и подхранващ ефект в дихателната лигавица. Потиска кашличният ефект.Гриндели..

Бърз преглед

FORTEX / ФОРТЕКС ФАРИНГОСЕПТ ТАБЛЕТКИ ЗА СМУЧЕНЕ 8,75МГ Х 20

(0)
7.52 лв.

FORTEX / ФОРТЕКС ФАРИНГОСЕПТ таблетки за смучене 8,75мг х 20 Листовка: информация за пациентаФАРИНГОСЕПТ® 8,75 mg таблетки за смучене, пресованиFARINGOSEPT® 8,75 mg compressed lozengesФлурбипрофенFlurbiprofen Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги при..

Бърз преглед

АВИРОН РАПИД / AVIRON RAPID ТАБЛЕТКИ 360МГ. Х 24

(0)
19.02 лв.

АВИРОН РАПИД / AVIRON RAPID ТАБЛЕТКИ 360МГ. Х 24 Грипът представлява вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са 3 типа: А, В и С. Те предизвикват остра инфекция на носа, гърлото, бронхите, белите дробове. Боледуване от грип се наблюдава всяка година, преди всичко през късна есен и в началото на зимата и обхваща едновременно много..

Бърз преглед

АМБРЕКС / AMBREX СИРОП 30 МГ./5 МЛ. 150 МЛ.

(0)
5.99 лв.

ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯАмбрекс® 30 mg/5 ml сиропAmbrex® 30 mg/5 ml syrupамброксолов хидрохлорид (ambroxol hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Вие казал..

Бърз преглед

АМБРО / AMBRO ТАБЛЕТКИ 30МГ. Х 20

(0)
6.31 лв.

АМБРО / AMBRO ТАБЛ. 30МГ. Х 20Амбро на фармацевтичната компания Сандоз е лекарствен продукт, който се прилага за освобождава не на секрета при белодробни заболявания, свързани с образуването на вискозен секрет (експекторант)...

Бърз преглед

АНАЛГИН / ANALGIN КАПКИ 500МГ/МЛ.20МЛ.

(0)
5.53 лв.

АНАЛГИН / ANALGINКАПКИ 500МГ/МЛ. 20МЛ. Аналгин капки на фармацевтичната компания Софарма е лекарствен продукт с обезболяващ и температуропонижаващ ефект, който се прилага за повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, мускулни болки, травми, изгаряния, следоперативни болки, фантомна..

Бърз преглед

АНАЛГИН / ANALGIN ХИН 250МГ. Х 10 ТАБЛЕТКИ

(0)
3.14 лв.

АНАЛГИН ХИН ТАБЛ. 250МГ. Х 10 СФ Аналгин Хин на Софарма е лекарствен продукт без лекарско предписание, който се използва за понижаване на висока температура; повлияване на слаби до умерено изразени болки от различен произход: главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, миалгии, травми, изгаряния, постоперативни болки, бъбречни и жлъчни колики и болк..

Бърз преглед

АТУСИН / ATUSIN СИРОП 100МЛ.

(0)
9.65 лв.

АТУСИН / ATUSINСИРОП 100МЛ, Атусин на производителя Neopharm представлява сироп, предназначен да облекчи дишането и да подпомогне функцията на гърлото, фаринкса, трахеята, бронхите и белите дробове. Той поддържа чувството на комфорт в гърлото и гърдите и е с приятен вкус на карамел. В Atusin на Неофарм е включена съставката PWEтм-MD, която предста..

Бърз преглед

АЦЕТИЗАЛ ТАБЛЕТКИ 500МГ. Х 20

(0)
1.69 лв.

АЦЕТИЗАЛ / ACCETISALТАБЛ. 500МГ. Х 20 АКАцетизал на фармацевтичната компания Актавис, прилаган в ниски дози, предотвратява настъпването на сърдечни болести като повторен миокарден инфаркт при пациенти с прекаран миокарден инфаркт или нестабилна ангина пекторис (гръдна жаба), или мозъчен удар, причинени от запушени кръвоносни съдове. Притежава прот..

-3%
Бърз преглед
Бърз преглед

БРОНХОЛИТИН / BRONCHILITIN СИРОП 125МЛ.

(0)
4.59 лв.

БРОНХОЛИТИН / BRONCHILITIN СИРОП 125МЛ. СФТова лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт...

Бърз преглед
Показани 1 от 15 | 136 (10 Страници)