Нервна система

Нервна система

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИ

(0)
10.19 лв.

АБО ФАРМА / ABO PHARMA RUEРУЕ КАПС. Х 24 Або Руе на фармацевтичната компания Абофарма е продукт, предназначен за успокоение и подобряване на съня, както и при трудно заспиване и безсъние. Съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Комбинацията от тези субстанции спомага за съкращав..

Quickview

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН КАПСУЛИ Х 20

(0)
5.79 лв.

СЕДАТОН капс. х 20Иновативен комплекс с успокояващо (седативно) действие, съдържащ екстракти от маточина, хмел и валериана, с добавени витамин В6 и магнезий.Действие на активните съставки:Екстракти от билките маточина, хмел и валериана- имат успокояващ ефект при силна възбуда на нервната система. Допринасят за намаляване на безпокойството, тревожно..

Quickview

SOLGAR / СОЛГАР МАГНЕЗИЙ + В6 Х 100 ТАБЛЕТИ

(0)
15.09 лв.

ДОПЕЛХЕРЦ / DOPPELHERZ АКТИВ МАГНЕЗИЙ 400+В-ВИТАМИНИ еферв.тбл.х15 Магнезият допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора, за електролитния баланс, за протичането на метаболизма и производството на енергия, за нормалното функциониране на нервната система, за функцията на мускулите, за синтеза на белтъчини, за поддържането на нормалната..

Quickview

БИОЛЕКТРА / BIOLECTRA МАГНЕЗИЙ КАПСУЛИ 300МГ Х 20

(0)
11.29 лв.

БИОЛЕКТРА / BIOLECTRA МАГНЕЗИЙ КАПС. 300МГ Х 20 Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите...

Quickview

ВАЛЕРИАНА / VALERIANA ТАБЛЕТКИ Х 100 ПАНАЦЕЯ

(0)
1.43 лв.

ВАЛЕРИАНА / VALERIANAТАБЛ. Х 100 ПАНАЦЕЯ" ВValeriana е хранителна добавка от Панацея 2001, съдържаша гъст екстракт от корени на валериана, която спомага за нормалната функция на нервната система при състояния на безпокойство и безсъние и помага при нервна възбуда и трудно заспиване. Екстрактът от Валериана има леко сънотворно действие, и спомага з..

Quickview

ЕД ЛИКУИД / AD LIQUID БРЕЙН БУСТЕР 237 МЛ.

(0)
46.28 лв.

БРЕЙН БУСТЕР 237 МЛ.Колоидна формула за мозъчната дейностНутриентните препарати са продукти, които съдържат съставки с природен произход - екстракти от растения, минерали и витамини необходими за правилното функциониране на организма. Техният дефицит предизвиква развитието на предболестни състояния, отслабване на защитните сили на организма и намал..

Quickview

КЕЛТИКАН / KELTICAN ФОРТЕ Х 20 КАПСУЛИ

(0)
20.72 лв.

КЕЛТИКАН / KELTICAN ФОРТЕ КАПС. Х 20 Този продукт на немския производител Trommsdorff e хранителна добавка, която е подходяща за всички, които страдат от болки в кръста, гърба и врата. Келтикан Форте е предназначен за допълнителна терапия при заболявания на периферната нервна система, предизвикани от увреден и възпален нерв и действа на причината ..

Quickview

МАГНЕТОН Б КАПСУЛИХ30

(0)
13.29 лв.

МАГНЕТОН Б капс.х30 Magnalabs Magneton B e специална хранителна добавка, съдържаща магнезий и витамин Б6, която се прилага при магнезиев дефицит при бременност, при мускулни крампи, изтръпване, спомага за нормалното функциониране на нервната система и мускулите, намалява симптомите на нервност, раздразнителност, тревожност, апатия, както и чувств..

Quickview

МАГНУМ / MAGNUM АНТИСТРЕС Х 28 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.49 лв.

MAGNUM /МАГНУМАНТИСТРЕС ОБВ.ТАБЛ. Х 28 Магнум Антистрес е хранителна добавка, която подпомага релаксирането на нервната система. Този продукт допринася за нормалната функция на нервната система, намалявайки чувството на отпадналост и умора. Предлага се в удобна опаковка от 28 таблетки...

-16%
Quickview

МИЛГАММА / MILGAMMA 50 MG / 250 X20 ТАБЛЕТКИ

(0)
8.29 лв. 9.88 лв.

МИЛГАМА / MILGAMAТАБЛ. Х 20Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин Bi, ревматич..

Quickview

НЕБРОН / NEBRON ТБ X 30

(0)
20.79 лв.

НЕБРОН тб. x 30Неброн е доказан продукт, съдържащ ценни хранителни вещества, подпомагащи структурата и функцията на периферната нервна система...

Quickview

НЕВРИТОГЕН / NEVRITOGEN Х 30 ТАБЛЕТИ

(0)
22.39 лв.

НЕВРИТОГЕН NEVRITOGENТАБ. Х 30 Neuritogen подпомага нормалното функциониране на нервната система и оказва антиоксидантно действие. Съдържа лецитин, куркумин, ресвератрол, екстракт от Magnifera Indica, чер пипер и витамини В2 и В6, които са под лесноусвоима за организма форма. Предлага се в удобна опаковка от 30 таблетки...

Quickview

НЕУРОПАН / NEUROPAN Х 50 ТАБЛЕТКИ

(0)
2.16 лв.

НЕУРОПАН / NEUROPANТАБЛ. Х 50 ПАНАЦЕЯ Neuropan Мента, глог, валериана е специална хранителна добавка на Панацея 2001, която оказва благоприятно въздействие на сърдечно-съдовата и нервната системи и има общ успокояващ ефект върху функциите на целия организъм. Хранителната добавка действа благоприятно при: физическо и психическо натоварване, стрес, ..

Showing 1 to 15 of 40 (3 Pages)