Памет и оросяване

Памет и оросяване

Табличен изглед:
Бърз преглед

Double Wood/HUPERIZINE-A/ХУПЕРИЗИН-А/120 таблетки

(0)
60.10 лв.

HUPERIZINE-A / ХУПЕРИЗИН-А на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която подпомага когнитивните функции.Huperzine A е вещество, извлечено от растението Huperzia serrata, което расте в Индия и Югоизточна Азия. Хуперизин-А е хранителна добавка, която е често използвана в алтернативната медицина.Установено е, че дей..

Бърз преглед

Double Wood/KOREAN PANAX GINSENG/КОРЕЙСКИ ЖЕНШЕН/240 капсули

(0)
77.50 лв.

Korean Panax Ginseng / Корейски женшен e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ. Корейският женшен представлява корен, който обикновено се използва като средство за лечение в традиционн..

Бърз преглед

Double Wood/MAGNESIUM L-THREONATE/МАГНЕЗИЙ/Л-ТРЕОНАТ/100 капсули

(0)
93.69 лв.

MAGNESIUM  L-THREONATE / МАГНЕЗИЕВ L-ТРЕОНАТ на американската компания Double Wood Supplements е незаменим помощник при поддържането на нормална когнитивна функция.Магнезиевият L-треонат е синтезирана форма на основния минерал магнезий. Химическият анализ показва, че това е сол, която се образува, когато магнезий се комбинира с треонова к..

Бърз преглед

Double Wood/PHOSPHATIDYL SERINE/ФОСФАТИДИЛСЕРИН/120 капсули

(0)
56.68 лв.

PHOSPHATIDYL SERINE / ФОСФАТИДИЛСЕРИН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която допринася за подобряване на функционирането на мозъка и подпомага нормалната дейност на нервната система.Фосфатидилсерин е фocфoлипид, ĸoйтo обикновено ce извлича oт coeвия лeцитин. Химичното съединение игpae ключова poля в изгра..

Бърз преглед

Double Wood/PREGNENOLONE/ПРЕГНЕНОЛОН/120 капсули

(0)
66.38 лв.

PREGNENOLONE / ПРЕГНЕНОЛОН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която поддържа хормоналния баланс в организма.Прегненолонът е стероиден прохормон, който играе ключова роля в производството на други хормони, включително прогестерон, DHEA и естроген. Това вещество се намира естествено в човешкото тяло - в мозък..

Бърз преглед

Double Wood/Sulbutuimine/200 mg/СУЛБУТИАМИН/90 капсули

(0)
77.50 лв.

СУЛБУТИАМИН на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която допринася за поддържане на когнитивните функции.Сулбутиаминът е мастноразтворимо производно съединение на тиамина (витамин В1). Счита се за енергиен бустер и се използва за намаляване на симптомите на хронична умора.Какво е сулбутиамин?Японски учени разра..

Бърз преглед

NUTRICOST GINKO BILOBA/ ГИНКО БИЛОБА 240 КАПСУЛИ

(0)
57.60 лв.

Ginkgo Biloba/ Гинко Билоба, 240 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Продуктът съдържа екстракт от гинко билоба (лист), стандартизиран до 24% гинко флавон гликозиди. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на нормалното кръвообращение. Г..

Бърз преглед

Nutricost/Huperzine-A/Хуперзин-А/240 капсули

(0)
86.40 лв.

Huperzine-A/ Хуперзин-АХранителна добавка, 240 капсули  Huperzine-A / Хуперзин-А, 240 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва хуперзин-А в оптимална доза за една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддър..

Бърз преглед

OSTROVIT BACOPA MONNIERI / VEGE 90 КАПСУЛИ

(0)
21.95 лв.

OSTROVIT BACOPA MONNIERI / VEGE 90 КАПСУЛИOstroVit Bacopa Monnieri / Vege е висококачествена хранителна добавка съдържаща екстракт от финолистна бакопа.Bacopa Monnieri е растение, използвано в традиционната аюрведа от години, широко известно и силно ценено.Продуктът се използва при различни заболявания, но основната му употреба цели да подобри мозъ..

Бърз преглед

VITABAY DMAE (ДИМЕТИЛАМИНОЕТАНОЛ) Х 60 КАПСУЛИ

(0)
42.74 лв.

Подпомага нормалната функция на централната нервна система. Естествената хранителна добавка на Vitabay® диметиламиноетанол (ДМАЕ) е невротрансмитер, който действа като прекурсор на ацетилхолин и холин, които са необходими за поддържането на централната нервна система, мозъчната дейност и паметта. Какво представляват нервотрансмитерите..

Бърз преглед

VITABAY ЕКСТРАКТ ОТ БРАХМИ 2000МГ Х 150 КАПСУЛИ

(0)
42.74 лв.

Подобрява функцията на нервната система, подобрява и паметта. Брахми е растение, използвано в Аюрведа поради благоприятните си ползи върху мозъчната дейност, както и тонизирането на тялото. Vitabay® Brahmi 2000 mg е висококачествен продукт, получен от от ценна суровина, подпомагащ подобрението на нарушената функция на нервната система, ка..

Бърз преглед

Doctor’s Formulas/Memoprotect/Формула за когнитивно здраве/30 таблетки

(0)
43.80 лв.

Memoprotect (Формула за когнитивно здраве), 30 таблетки, е хранителна добавка на Doctor's Formulas. Формулата съдържа комбинация от ценни хранителни вещества: ацетил-L-карнитин, цитиколин, хомотаурин, витамин D3, витамин B5, биотин и магнезий. Хранителната добавка подпомага функционирането на мозъка и осигурява подкрепа за паметта и мисловната ..

Бърз преглед

JAMIESON / ДЖЕЙМИСЪН ГИНКО БИЛОБА Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
26.56 лв.

JAMIESON / ДЖЕЙМИСЪН ГИНКО БИЛОБА  Х 90 ТАБЛЕТКИ   Гинко Билоба успешно улеснява и  подобрява притока на кръв и кислород в крайниците и мозъка. Гинко Билоба на Jamieson предоставя биофлавоноидите, които са необходими в хранителен режим с недостатъчен дневен прием на зеленчуци и плодове. Гинко Билоба поддържа концентрацията, функция..

Временно изчерпан
Бърз преглед

Vegavero/Холин, Цитиколин, Фосфатидилхолин/90 капсули

(0)
54.98 лв.

Cholin Trio Mit Citicolin на немската компания Vegavero е естествен продукт, допринасящ за оптималното функциониране на мозъка и цялата нервна система. Основни ползи:  ·       Допринася за нормалното състояние на централната нервна система и нервните клетки;·       Спомага за..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ГИНКО ПРИМ 60МГ Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
30.02 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК ГИНКО ПРИМ  60МГ Х  60 ТАБЛЕТКИ Гинко Прим 60 mg е комбинация от екстракт от гинко билоба, ДМАЕ и магнезий, която ефективно подкрепя паметта и мозъчната активност Ефекти на основните съставки: Гинко билоба подпомага мозъчните функции - умствена активност, памет и концентрация. Подкрепя кръвооросяването и перифернат..

Показани 1 от 15 | 58 (4 Страници)