Ръкавици

Ръкавици

Grid View:
Quickview

ЕКОМАКС / ECOMAX РЪКАВИЦИ ВИНИЛНИ L Х 100

(0)
19.19 лв.

Еднократни нестерилни ръкавици, които не съдържат латекс и пудра. Изработени са от синтетичен нитрил. Ръкавиците имат текстурирани върхове на пръстите за отлична сензитивност и захват, освен това са силно еластични и устойчиви на късане. Hartmann Peha Soft Nitrile е изключително подходящ за хора с алергии към латекса. Препоръчва се да се ..

Quickview

РЪКАВИЦИ ЛАТЕКСОВИ L

(0)
16.99 лв.

ЛАТЕКСОВИ РЪКАВИЦИ LРъкавици за еднократна употреба. Предназначени единствено за медицински процедури, прегледи и работа със замърсено медицинско оборудване, с цел предпазване от предаване на зарази.Размер:L.Съхранение:На сухо и хладно място, далеч от източници на светлина и топлина...

Quickview

РЪКАВИЦИ ЛАТЕКСОВИ M

(0)
16.99 лв.

ЛАТЕКСОВИ РЪКАВИЦИ MРъкавици за еднократна употреба. Предназначени единствено за медицински процедури, прегледи и работа със замърсено медицинско оборудване, с цел предпазване от предаване на зарази.Размер:M.Съхранение:На сухо и хладно място, далеч от източници на светлина и топлина...

Quickview

РЪКАВИЦИ ЛАТЕКСОВИ S

(0)
16.99 лв.

ЛАТЕКСОВИ РЪКАВИЦИ SРъкавици за еднократна употреба. Предназначени единствено за медицински процедури, прегледи и работа със замърсено медицинско оборудване, с цел предпазване от предаване на зарази.Размер:S.Съхранение:На сухо и хладно място, далеч от източници на светлина и топлина...

Quickview

РЪКАВИЦИ НЕСТЕР НИТРИЛНИ СИНИ L Х 10 БР ХАРТМАН

(0)
3.49 лв.

Нестерилни ръкавици, нитрилни от Хартман, за еднократна употреба...

Quickview

РЪКАВИЦИ НЕСТЕР НИТРИЛНИ СИНИ M Х 10 БР ХАРТМАН

(0)
3.49 лв.

Нестерилни ръкавици, нитрилни от Хартман, за еднократна употреба...

Quickview

РЪКАВИЦИ НЕСТЕР НИТРИЛНИ СИНИ S Х 10 БР ХАРТМАН

(0)
3.49 лв.

Нестерилни ръкавици, нитрилни от Хартман, за еднократна употреба...

Quickview

РЪКАВИЦИ НИТРИЛНИ НЕСТЕР.М Х 100 PEHA-SOFT

(0)
38.09 лв.

РЪКАВИЦИ НИТРИЛНИ НЕСТЕР.М Х 100 PEHA-SOFT Hartmann Peha-soft Nitrile Powderfree Gloves XS сa водоустойчиви нестерилни предпазни медицински ръкавици от нитрилен каучук за еднократна употреба. С хлорирана вътрешна повърхност за по-лесно поставяне на ръцете. Текстурирането на площта на пръста осигурява оптимално сцепление, високо еластични и особе..

Quickview

РЪКАВИЦИ НИТРИЛОВИ L Х 100 PEHA-SOFT

(0)
38.09 лв.

РЪКАВИЦИ НИТРИЛОВИ L Х 100 PEHA-SOFT Безлатексови ръкавици за еднократна употреба, изработени от мек, бяло-оцветен нитрилен каучук, без пудра. С хлорирана вътрешна повърхност за по-лесно поставяне на ръцете. Текстурирането на площта на пръста осигурява оптимално сцепление, високо еластични и особено устойчиви на разкъсване. Плътно прилепващи по ръ..

Quickview

РЪКАВИЦИ СТЕРИЛНИ - 7.5

(0)
0.59 лв.

РЪКАВИЦИ СТЕРИЛНИ - 7.5" РЪКАВИЦИ СТЕРИЛНИ - 7.5..

Quickview

РЪКАВИЦИ СТЕРИЛНИ - 8

(0)
0.59 лв.

РЪКАВИЦИ СТЕРИЛНИ - 8" РЪКАВИЦИ СТЕРИЛНИ - 8..

Quickview

РЪКАВИЦИ ХИРУРГИЧНИ НЕСТЕРИЛНИ БЕЗ ТАЛК M Х 100

(0)
22.29 лв.

РЪКАВИЦИ ХИР.НЕСТЕРИЛНИ БЕЗ ТАЛК M Х 100 Maxter Cobalt Blue Nitrile Examination Gloves са нитрилни ръкавици без талк в размер М. Нитрилни ръкавици Макстър са с отлично качество. Те са нестерилни с текстурирана зона при пръстите. Предназначени за еднократна употреба. Отлични за използване като алтернатива на латексовите ръкавици. Еластични и здрави..

Out Of Stock
Quickview

Eurogloves РЪКАВИЦИ БЕЗ ТАЛК М

(0)
8.17 лв.

РЪКАВИЦИ БЕЗ ТАЛК М Eurogloves Eco Light Nitrile Blue Handgloves M са нитрилни ръкаввици без талк, за еднократна употреба. Отлични за използване като алтернатива на латексовите ръкавици. Еластични и здрави. Устойчиви на разкъсвания или перфорационни отвори. С грапаво по върха на пръстите, благодарение на което ръкавицата осигурява чудесно захваща..

Out Of Stock
Quickview

HARTMANN / ХАРТМАН ПЕХА СОФТ НИТРИЛНИ РЪКАВИЦИ Х 90 XL

(0)
37.99 лв.

ХАРТМАН / HARTMANN РЪКАВИЦИ ПЕХА СОФТ НИТРИЛ Х 90 XL Продуктът на Hartmann представлява нестерилни ръкавици за еднократна употреба, изработени от синтетичен нитрил, без съдържание на латекс и пудра. Те са устойчиви на късане, тъй като са силно еластични. За отличен захват и сензитивност върхове на пръстите са текстурирани. Цветът им е син. Приложи..

Showing 1 to 15 of 26 (2 Pages)