Средства за отслабване

Средства за отслабване

Табличен изглед:
Бърз преглед

NATURAL FACTORS/ Real Easy™ with PGX Vegan Meal Replacement/ 855 g пудра с вкус на шоколад

(0)
150.34 лв.

Real Easy™ with PGX®  Vegan Meal Replacement Chocolate Flavour855 g пудра, с вкус на шоколад  Real Easy™ with PGX® Vegan Meal Replacement Chocolate Flavour на канадската компания Natural Factors е естествен начин за поддържане на нормално тегло и чувство за ситост. Основни ползи: ·       ..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS/ Хром GTF (хелат) 500 µg/ 90 таблетки

(0)
17.74 лв.

Chromium GTF* Chelate 500 µgХром GTF* (хелат)Хранителна добавка, 90 таблетки Хром GTF* (хелат) на канадската компания Natural Factors е натурален продукт спомагащ за поддържане на нормален глюкозен метаболизъм. Основни ползи: Допринася за балансиране нивата на глюкозата в кръвта. Помага за контролиране на поривите за похапване на ..

Бърз преглед

WEBBER NATURALS/ MetaSlim® Ябълков оцет + Зелен чай/ 90 капсули

(0)
40.18 лв.

Metaslim® Ябълков оцет +  Зелен чайMetaslim® Apple Cider VinegarХранителна добавка, 90 капсули Metaslim® Apple Cider Vinegar на канадската компания Webber Naturals e натурален продукт спомагащ за потискане на чувството за глад и безопасно отслабване. Основни ползи: ·         Допринася ..

Бърз преглед

WEBBER NATURALS/ MetaSlim®/ Гарциния Камбоджа 750 mg/ 120 таблетки

(0)
49.33 лв.

Metaslim® ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖАMetaslim® Garcinia CambogiaХранителна добавка, 120 таблетки  MetaSlim Гарциния Камбоджа на канадската компания Webber Naturals e натурален продукт спомагащ за потискане на чувството за глад и безопасно отслабване. Основни ползи: ·         Спомага за контрол ..

Бърз преглед

WEBBER NATURALS/ PGX®/ DAILY ULTRA MATRIX 750 mg х 90 софтгел капсули

(0)
61.96 лв.

PGX®  DAILY ULTRA MATRIX 750 mg Хранителна добавка, 90 софтгел капсули     PGX Daily Ultra Matrix, 750 mg на Webber Naturals е иноватиен продукт с диетични фибри, който улеснява поддържането на нормални нива на кръвната захар и здравословно тегло. Приет преди хранене, PGX създава усещане за ситост в продължение на някол..

Бърз преглед

WEBBER NATURALS/ PGX®/ DAILY ULTRA MATRIX 750 mg/ 150 софтел капсули

(0)
92.15 лв.

PGX®  DAILY ULTRA MATRIX 750 mg Хранителна добавка,  150 софтгел капсули     PGX Daily Ultra Matrix, 750 mg на Webber Naturals е иноватиен продукт с диетични фибри, който улеснява поддържането на нормални нива на кръвната захар и здравословно тегло. Приет преди хранене, PGX създава усещане за ситост в продължение ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco10 Plantis/Билкова тинктура за контрол на теглото/50 ml

(0)
27.49 лв.

Контролира теглото и извежда течностите от организма.Хранителната добавка AromaxEco10 Plantis контролира теглото, неутрализира натрупаните мазнини и съдейства са ефикасното извеждане на течностите от организма. Улеснява храносмилането и се грижи за правилното функциониране на черния дроб.Свойствата на хранителната добавка се дължат на растени..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lidnaren diet Fucoxan (algas marrones)/Фукус (кафяви морски водорасли)/30 капсули

(0)
21.46 лв.

Редуцира теглото. Linda ren diet Fucoxan (algas marrones) е продукт, който спомага за трайната загуба на тегло. Ефектът му е още по-голям, ако е съчетан с упражнения и добра диета.  Слабителните свойства на капсулите са породени от съдържащият се в тях екстракт от кафяви водорасли.  Те се дължат на витамините, минералите, проте..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina/250 ml

(0)
35.14 лв.

Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina е многокомпонентна хранителна добавка, която съдържа течни екстракти от растения с доказан принос в борбата с целулита: ананас, червен портокал, грейпфрут, гуарана, полски хвощ, бодлив залист, папая и зелен чай. Тя ускорява метаболизма в клетките, съдейства за изгарянето на ма..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet café verde/Зелено кафе/60 капсули

(0)
24.81 лв.

Намалява апетита и помага за изгарянето на натрупаните мазнини. Капсулите Linda ren diet Зелено кафе на испанската компания Artesania Agricola помагат за намаляване на апетита и бързото изгаряне на натрупаните излишни мазнини в организма.  Това се дължи на екстракта от зелено кафе, който улеснява здравословното отслабване. Полезните ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Carbon active Vientre plano Lidna ren diet/Активен въглен/Плосък корем/60 капсули

(0)
21.86 лв.

Детоксикира организма и намалява теглото. Lidna ren diet Carbon Activo Vientre plano Активен въглен (Плосък корем)  е хранителна добавка, подкрепяща храносмилателната система и съдействаща за отслабване.  Положителните й свойства се дължат на активирания растителен въглен, който абсорбира свободните газове и разлагащите се орга..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Chumpal Complex/Нопал кактус, картинин, хром и гуарана/250 ml

(0)
56.33 лв.

Забързва метаболизма и редуцира теглото. Формулата на хранителната добавка Linda ren diet Chumpal Complex е перфектно подбрана, така че да забърза метаболизма и чрез изгарянето на мазнини да редуцира теглото. Тя събира в себе си екстракти от растенията нопал кактус и гуарана, както и хром и Л-карнитин. Всички те съдействат за ефективното о..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Citric slim/60 капсули

(0)
46.99 лв.

Забързва метаболизма и регулира кръвната захар.Хранителната добавка Linda ren diet Citric slim е идеално средство, подпомагащо бързото и ефективно отслабване. Ефектът е по-бърз, ако капсулите се приемат по време на диета и физическа активност. Трайното намаляване на теглото при употреба на продукта се дължи на съставките й - екстракт от грейпфру..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet CLA-Tonalin/Тоналин КЛА/90 софтгел капсули

(0)
32.06 лв.

Бързо топи мазнините и увеличава мускулната маса.Формулата на хранителната добавка Linda ren diet CLA-Tonalin/ Тоналин КЛА я прави идеална за хората, които искат бързо да стопят нежеланите мазнини и да увеличат мускулната си маса.  Това се дължи на активната й съставка конюгирана линолова киселина (КЛА).В миналото е било известно само, че т..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante/250 ml

(0)
33.06 лв.

Спомага за намаляване на теглото и премахване на целулита. Linda ren diet с растителни екстракти на испанската компания Artesania Agricola се притича на помощ при нарушен баланс на течностите в организма. Тя съдейства и за изхвърлянето на токсините от тъканите и органите. Хранителната добавка е богата на фруктоолигозахариди. Формулата..

Показани 1 от 15 | 119 (8 Страници)