Средства за отслабване

Средства за отслабване

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco10 Plantis/Билкова тинктура за контрол на теглото/50 ml

(0)
27.49 лв.

Контролира теглото и извежда течностите от организма.Хранителната добавка AromaxEco10 Plantis контролира теглото, неутрализира натрупаните мазнини и съдейства са ефикасното извеждане на течностите от организма. Улеснява храносмилането и се грижи за правилното функциониране на черния дроб.Свойствата на хранителната добавка се дължат на растени..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lidnaren diet Fucoxan (algas marrones)/Фукус (кафяви морски водорасли)/30 капсули

(0)
21.46 лв.

Редуцира теглото. Linda ren diet Fucoxan (algas marrones) е продукт, който спомага за трайната загуба на тегло. Ефектът му е още по-голям, ако е съчетан с упражнения и добра диета.  Слабителните свойства на капсулите са породени от съдържащият се в тях екстракт от кафяви водорасли.  Те се дължат на витамините, минералите, проте..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina/250 ml

(0)
35.14 лв.

Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina е многокомпонентна хранителна добавка, която съдържа течни екстракти от растения с доказан принос в борбата с целулита: ананас, червен портокал, грейпфрут, гуарана, полски хвощ, бодлив залист, папая и зелен чай. Тя ускорява метаболизма в клетките, съдейства за изгарянето на ма..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet café verde/Зелено кафе/60 капсули

(0)
24.81 лв.

Намалява апетита и помага за изгарянето на натрупаните мазнини. Капсулите Linda ren diet Зелено кафе на испанската компания Artesania Agricola помагат за намаляване на апетита и бързото изгаряне на натрупаните излишни мазнини в организма.  Това се дължи на екстракта от зелено кафе, който улеснява здравословното отслабване. Полезните ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Carbon active Vientre plano Lidna ren diet/Активен въглен/Плосък корем/60 капсули

(0)
21.86 лв.

Детоксикира организма и намалява теглото. Lidna ren diet Carbon Activo Vientre plano Активен въглен (Плосък корем)  е хранителна добавка, подкрепяща храносмилателната система и съдействаща за отслабване.  Положителните й свойства се дължат на активирания растителен въглен, който абсорбира свободните газове и разлагащите се орга..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Chumpal Complex/Нопал кактус, картинин, хром и гуарана/250 ml

(0)
56.33 лв.

Забързва метаболизма и редуцира теглото. Формулата на хранителната добавка Linda ren diet Chumpal Complex е перфектно подбрана, така че да забърза метаболизма и чрез изгарянето на мазнини да редуцира теглото. Тя събира в себе си екстракти от растенията нопал кактус и гуарана, както и хром и Л-карнитин. Всички те съдействат за ефективното о..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Citric slim/60 капсули

(0)
46.99 лв.

Забързва метаболизма и регулира кръвната захар.Хранителната добавка Linda ren diet Citric slim е идеално средство, подпомагащо бързото и ефективно отслабване. Ефектът е по-бърз, ако капсулите се приемат по време на диета и физическа активност. Трайното намаляване на теглото при употреба на продукта се дължи на съставките й - екстракт от грейпфру..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet CLA-Tonalin/Тоналин КЛА/90 софтгел капсули

(0)
32.06 лв.

Бързо топи мазнините и увеличава мускулната маса.Формулата на хранителната добавка Linda ren diet CLA-Tonalin/ Тоналин КЛА я прави идеална за хората, които искат бързо да стопят нежеланите мазнини и да увеличат мускулната си маса.  Това се дължи на активната й съставка конюгирана линолова киселина (КЛА).В миналото е било известно само, че т..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante/250 ml

(0)
33.06 лв.

Спомага за намаляване на теглото и премахване на целулита. Linda ren diet с растителни екстракти на испанската компания Artesania Agricola се притича на помощ при нарушен баланс на течностите в организма. Тя съдейства и за изхвърлянето на токсините от тъканите и органите. Хранителната добавка е богата на фруктоолигозахариди. Формулата..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante/650 ml

(0)
63.58 лв.

Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante / Формула при задържане на течности, 650 мл, е хранителна добавка от серията Lindaren® на испанската компания Artesania Agricola. Формулата на продукта съдържа комбинация от растителни екстракти, които подпомагат баланса на течности в организма. Богатият хранителен състав..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet fat loss system/30 дневна програма за отслабване

(0)
94.96 лв.

Формулата Linda ren diet fat loss system значително намалява теглото като премахва натрупаните излишни мазнини. Освен че изгаря мазнините съдейства и за увеличаване на енергията и редуциране на глада. Това се дължи на добавки от серията Lindaren diet: Fat burner plus / Chromium Picolinate / Termoplus / CLA / Raspberry Ketones complex.&nb..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Flash Plan 15 dias Linda ren/15 дневна програма за отслабване/15 капсули

(0)
14.22 лв.

Потиска апетита и забързва метаболизма.Linda ren diet Flash Plan 15 dias на испанската компания  Artesania Agricola, която е сред водещите лидери при хранителните добавки, е продукт за здравословно отслабване. Приемът му е свързан с 15-дневна програма, като всеки ден се гълта по 1 капсула, а крайният резултат е  трайна загуба на тегл..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet green coffee shot/12 ампули за пиене

(0)
41.98 лв.

Извежда излишните течности от организма, има отслабващ ефект.Хранителната добавка Linda ren diet green coffee shot на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който ефективно спомага за изгаряне на излишните мазнини и извеждането на течностите и токсините от организма. В допълнение потиска апетита и стимулира мозъчната дейност. Полезн..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Lindil Complex/60 капсули

(0)
21.44 лв.

Забързва изгарянето на мазнините и поддържа нормалното тегло.Linda ren diet Lindil Complex  на испанската компания  Artesania Agricola е хранителна добавка за здравословно отслабване. Идеално подбраните в състава й растителни съставки намаляват чувството за глад, ускоряват процеса на изгаряне на мазнините, подобряват храносмилането и ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Lipoplus/15 ампули за пиене

(0)
78.46 лв.

Детоксикира организма и понижава теглото.Linda ren diet Lipoplus е хранителна добавка на испанската компания Artesania Agricola, която подпомага поддържането на нормално телесно тегло и горенето на мазнини. Благоприятно повлиява и върху холестерола и черния дроб.Полезните й качества се дължат на перфектно подбраните съставки в продукта. В него ..

Показани 1 от 15 | 102 (7 Страници)