Стрес и безсъние

Стрес и безсъние

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИ

(0)
10.19 лв.

АБО ФАРМА / ABO PHARMA RUEРУЕ КАПС. Х 24 Або Руе на фармацевтичната компания Абофарма е продукт, предназначен за успокоение и подобряване на съня, както и при трудно заспиване и безсъние. Съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Комбинацията от тези субстанции спомага за съкращав..

Quickview

Natural Factors 5-Хидрокси Триптофан 100МГ. Х 60 таблетки

(0)
21.49 лв.

TRIPTOFAN /5 - ХИДРОКСИТРИПТОФАН 100МГ. Х 60ТБ.NF 5-Хидрокситриптофан на марката Natural factors е продукт, който допринася за нормалната функция на нервната система и съня, облекчава симптомите на фибромиалгия. 5-Хидрокситриптофан е естествено вещество, образуващо се в организма от незаменимата аминокиселина триптофан, която се внася в тялото чре..

Quickview

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 10МГ X 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.99 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 10мг x 90тб. NF Безопасна и ефективна алтернатива за постигане на спокоен сън от марката Natural Factors. Мелатонин допринася за правилната дейност на нервната система, благоприятства нормалните процеси на съня и регулира вътрешния биологичен часовник...

Quickview

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 3МГ*90 КАПСУЛИ

(0)
8.99 лв.

МЕЛАТОНИН 3МГ*90 NF Приемът на продукта като хранителна добавка нормализира синтеза на мелатонин и следователно благоприятства спокойния, качествен сън през нощта. Препоръчва се за по-възрастните хора, за често пътуващите хора, както и при подложените на силен стрес и работещите на смени. Функцията на мелатонина се изразя..

Quickview

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.99 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 5МГ 90ТАБЛ NF Мелатонинът на Адифарм съдържа оптималната доза и скъсява времето за заспиване. Той е вещество, което естествено се синтезира в мозъка и регулира нормалния биологичен цикъл сън - бодърстване. С възрастта количеството му в организма намалява и това води до различни нарушения в съня. ейства благоприятно на качеств..

Quickview

WALMARK / ВАЛМАРК МЕЛАТОНИН PLUS 3МГ.X30 ТАБЛЕТКИ

(0)
8.69 лв.

МЕЛАТОНИН PLUS тбл.3мг.x30 WALMARKХранителната добавка "Мелатонин плюс" се препоръчва за хора, които пътуват често, работят на смени, подложени са на стрес или умствено напрежение. Продуктът релаксира нервната система, намалява времето, необходимо за заспиване, и контролира биоритъма на циклите на сън и бодърстване. Съдържа мелатонин и е подходящ з..

Quickview

АЛОРА / ALORA СИРОП 100 МЛ.

(0)
6.26 лв.

АЛОРА СИРОП 100 МЛ.ALORA 694,444mg/5ml syrupАЛОРА 694,444mg/5ml сироптечен екстракт от пасифлора (passiflorae extractum fluidum)Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Вие трябва да потърсите ..

Quickview

АЛОРА / ALORA Х 20 ТАБЛЕТКИ

(0)
6.69 лв.

АЛОРА ТАБЛЕТКИ Х 20Природен продукт за един по-спокоен денХранителна добавкаВсяка филмирана таблетка АЛОРА съдържа 100 mg Passiflora (Пасифлора) стандартизиран сух екстракт, съдържащ 3,5% флавоноиди като витексин.КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЛОРА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?АЛОРА е природен продукт, който съдържа стандартизиран сух екстракт от Passiflora, получе..

Quickview

БЕНОСЕН / BENOSEN ТАБЛЕТКИ Х 30

(0)
15.19 лв.

BENOSEN / БЕНОСЕН ТАБЛ. Х 30 WВисококачествен естествен продукт, съдържащ екстракти от хмел и валериана, в комбинация с аминокиселинатаL-теанин- съставки,традиционно използвани за подобряване на съня и релаксация на организма. Хранителната добавка е подходяща за хора, които страдат от безпокойство, променливо настроение и раздразнителност. Препоръч..

Quickview

БЛАНД/BLAND ТБЛ.Х30

(0)
7.29 лв.

БЛАНД / BANDтбл.х30 Бланд комбинира благотворното действие на билките маточина и лавандула върху нервната система и сърцето в състояние на стрес и безпокойство. Добавеният ечемичен зародиш съдържа важни витамини и микроелементи, които се изчерпват бързо при наличие на стресови фактори. Бланд помага на организма да се справи със стреса по здравосл..

Quickview

ВАЛЕРИАНА / VALERIANA ТАБЛЕТКИ Х 100 ПАНАЦЕЯ

(0)
1.43 лв.

ВАЛЕРИАНА / VALERIANAТАБЛ. Х 100 ПАНАЦЕЯ" ВValeriana е хранителна добавка от Панацея 2001, съдържаша гъст екстракт от корени на валериана, която спомага за нормалната функция на нервната система при състояния на безпокойство и безсъние и помага при нервна възбуда и трудно заспиване. Екстрактът от Валериана има леко сънотворно действие, и спомага з..

Quickview

ВАЛЕРИАНА ТАБЛЕТКИ 30МГ Х 100 СОФАРМА

(0)
2.79 лв.

ВАЛЕРИАНА ТАБЛ. 30МГ Х 100 СОФАРМАВалериана на Софарма представлява лекарствен продукт под формата на таблетки, което се прилага за премахване на стреса и напрежението, за успокояване на превъзбудената нервна система и за улесняване на заспиването при нарушения на съня. Валериана е лекарство от групата на седативните и сънотворни лекарства, което..

Showing 1 to 15 of 56 (4 Pages)