Стрес и безсъние

Стрес и безсъние

Табличен изглед:
Бърз преглед

HERBALLAB БИЛКОВ СИРОП НЕВРОМИН 125МЛ

(0)
6.50 лв.

HERBALLAB БИЛКОВ СИРОП НЕВРОМИН 125МЛХранителна добавка с подсладител стевияБалансираната комбинация от билките Валериана, Глог, Мента и Маточина има доказан ефект за подпомагане дейността на нервната, сърдечно-съдовата и храносмилателната системи. Благоприятства релаксацията, повишава устойчивостта на организма към стрес и действа успокояващо..

Бърз преглед

HERBALLAB ТИНКТУРА АНТИСТРЕС И СПОКОЕН СЪН 50МЛ

(0)
4.95 лв.

HERBALLAB ТИНКТУРА АНТИСТРЕС И СПОКОЕН СЪН 50МЛХранителна добавка с подсладител стевияБалансираната формула на тинктурата благоприятства нормалното състояние на нервната система и мозъка. Допринася за релаксацията на тялото и ума, скъсява необходимо време за заспиване и поддържа спокойния сън през нощта. Комбинацията от билките Маточина и Мурс..

Бърз преглед

КАПКИ НА ДР. БАХ № 1 ПАНИЧЕСКА АТАКА 30МЛ

(0)
23.40 лв.

ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 1 ПАНИЧЕСКА АТАКА 30 мл Капките на др. Бах са комбиниран цветен еликсир, създаден на растителна основа, за приготвяне на напитка посредством разреждане със сок, вода, чай, мляко или др. Те са изцяло природен продукт, подходящ за употреба от всички възрасти. Представляват воден екстракт от цветове на диворастящи ..

Бърз преглед

КАПКИ НА ДР. БАХ № 12 АНТИ СТРЕС 30МЛ

(0)
23.40 лв.

ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 12 АНТИ СТРЕС 30 мл Еликсирът е изцяло на растителна основа. Приема се като се разреди със сок, мляко или друга течност. Подходящ е за всяка възраст. Предназначен е за хора, които са напрегнати от натиска на ежедневието. Връща ведростта, спокойствието и усещането за релакс. Уравновесява и успокоява психиката.Качества..

Бърз преглед

КАПКИ НА ДР. БАХ № 2 СПЕШНА ПОМОЩ 30МЛ

(0)
23.40 лв.

ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 2 СПЕШНА ПОМОЩ 30 мл Капките на др. Бах са комбиниран цветен еликсир, създаден на растителна основа, за приготвяне на напитка посредством разреждане със сок, вода, чай, мляко или др. Те са изцяло природен продукт, подходящ за употреба от всички възрасти. Представляват воден екстракт от цветове на диворастящи в е..

Бърз преглед

КАПКИ НА ДР. БАХ № 3 СЪН 30МЛ

(0)
23.40 лв.

 ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 3 СЪН 30 мл Капките на др. Бах са комбиниран цветен еликсир, създаден на растителна основа, за приготвяне на напитка посредством разреждане със сок, вода, чай, мляко или др. Те са изцяло природен продукт, подходящ за употреба от всички възрасти. Представляват воден екстракт от цветове на диворастящи в екол..

Бърз преглед

КАПКИ НА ДР. БАХ № 4 СТРАХ 30МЛ

(0)
23.40 лв.

 ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 4 СТРАХ 30 мл Капките на др. Бах са комбиниран цветен еликсир, създаден на растителна основа, за приготвяне на напитка посредством разреждане със сок, вода, чай, мляко или др. Те са изцяло природен продукт, подходящ за употреба от всички възрасти. Представляват воден екстракт от цветове на диворастящи в ек..

Бърз преглед

КАПКИ НА ДР. БАХ № 5 ДЕПРЕСИЯ 30МЛ

(0)
23.40 лв.

 ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 5 ДЕПРЕСИЯ 30 мл Капките на др. Бах са комбиниран цветен еликсир, създаден на растителна основа, за приготвяне на напитка посредством разреждане със сок, вода, чай, мляко или др. Те са изцяло природен продукт, подходящ за употреба от всички възрасти. Представляват воден екстракт от цветове на диворастящи в..

Бърз преглед

КАПКИ НА ДР. БАХ № 6 ТРЕВОЖНОСТ 30МЛ

(0)
23.40 лв.

 ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 6 ТРЕВОЖНОСТ 30 мл Капките на др. Бах са комбиниран цветен еликсир, създаден на растителна основа, за приготвяне на напитка посредством разреждане със сок, вода, чай, мляко или др. Те са изцяло природен продукт, подходящ за употреба от всички възрасти. Представляват воден екстракт от цветове на диворастящи..

Бърз преглед

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИ

(0)
10.19 лв.

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИКапсули за подобряване на съня и за успокоение на нервната система. Предназначение:АБОФАРМА АБО РУЕ съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Тази комбинация влияе положително върху централната нервна система, като понижава възбудимостта й, допринася..

Бърз преглед

ASHWAGANDHA 700 MG / VEGE 60 КАПСУЛИ, 60 ДОЗИ

(0)
21.95 лв.

OstroVit Ashwagandha 700 mg / Vege е хранителна добавка съдържаща екстракт от широко използваната билка Ашваганда, която е традиционно средство в Индийската Аюрведична медицина.Тази билка притежава силно изразен антиоксидантен ефект, действа като адаптоген, който помага при стрес и намалява риска от развитието на заболявания свързани с нервната сис..

Бърз преглед

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН 5 Х 30 КАПСУЛИ

(0)
9.49 лв.

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН 5 х 30 капсули Хранителна добавка Седатон-5 от Fortex е хранителна добавка при стрес и безпокойство. Комбинацията от 5-хидрокситриптофан, витамин В12 и витамин В6 е с изразено седативно действие върху нервната система. Ползи от прием: Подпомага нормалното функциониране на нервната система при раздразнителност, безпоко..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS ЗЛАТЕН КОРЕН / РАДИОЛА / 150МГ Х 60 КАПСУЛИ

(0)
17.79 лв.

NATURAL FACTORS ЗЛАТЕН КОРЕН / РАДИОЛА / 150МГ Х 60 КАПСУЛИ Златният корен е ефективен билков екстракт, който помага за справяне със стреса и действа като адаптоген. Произхожда от планинските райони на Азия и Европа и се използа като средство за справяне с умората и възстановява притока на енергия. В Сибир на младоженците все още се подаряват буке..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 10МГ X 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.99 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 10мг x 90тб. NF Безопасна и ефективна алтернатива за постигане на спокоен сън от марката Natural Factors. Мелатонин допринася за правилната дейност на нервната система, благоприятства нормалните процеси на съня и регулира вътрешния биологичен часовник...

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 3МГ*90 КАПСУЛИ

(0)
8.99 лв.

МЕЛАТОНИН 3МГ*90 NF Приемът на продукта като хранителна добавка нормализира синтеза на мелатонин и следователно благоприятства спокойния, качествен сън през нощта. Препоръчва се за по-възрастните хора, за често пътуващите хора, както и при подложените на силен стрес и работещите на смени. Функцията на мелатонина се изразя..

Показани 1 от 15 | 64 (5 Страници)