Термометри

Термометри

Табличен изглед:
Бърз преглед

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
79.00 лв.

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1000 измерва температурата на тялото, повърхности, течности и др. от разстояние. При повишена температура над нормата за измерваният обект, термометърът алармира чрез звуков и анимиран сигнал (емотикона ).   Уредът измерва стойността на..

Бърз преглед

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12

(0)
3.63 лв.

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12Despic T12 е дигитален термометър за бързо и точно измерване на температурата на тялото при възрастни и деца. Показва стойностите на LCD дисплея след подаване на звуков сигнал. Запаметява последното направено измерване. Разработен е за отчитане на оралната или аксиларна (под мишницата) температура при малки деца и възра..

Бърз преглед

HARTMAN THERMOVAL / ХАРТМАН БЕЗКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ BABY SENSE 925093

(0)
82.07 лв.

HARTMAN THERMOVAL / ХАРТМАН БЕЗКОНТАКТЕН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ BABY SENSE 925093 Електронен термометър с инфрачервен сензор – изключително удобен, практичен и лесен за употреба. Той съчетава в себе си три приложения – измерва телесна температура, температура на помещения и течности. За целта работи в 2 режима:1. Измерване на тел..

Бърз преглед

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465

(0)
63.69 лв.

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465Hartmann Veroval 2 in 1 представлява инфрачервен термометър за измерване на телесната температура в ухото и на челото. Термометърът на Хартман Веровал 2 в 1 е изключително лесен за ползване и е подходящ за цялото семейство. Измерването на температурата в ухото става за..

Бърз преглед

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА

(0)
1.36 лв.

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА Термометъра е специално изработен за вода. Измерва от 0 до +50 градуса по Целзий. Без Живак. Материал - пластмаса...

Бърз преглед

MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МТ 50

(0)
5.81 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ/MICROLIFE МТ 50ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕРМОМЕТЪРА:Изберете предпочитания от Вас метод за измерване. Когато измервате температурата, текущата температура непрекъснато е изведена на дисплея и символа "С" мига. Ако "С" вече не мига, това означава, че измереното увеличение на температурата е по-малко от 0,1°С за 16 секунди и че в..

Бърз преглед

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720

(0)
114.38 лв.

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720 Инфрачервеният термометър за чело Omron Gentle Temp 720 е медицинско изделие за измерване на температурата. Термометърът отчита инфрачервеното излъчване на кожата на челото в точката на измерване, и калкулира стойността на оралният й еквивалент чрез уникален алгоритъм, базиран на данни от изследвания на действите..

Бърз преглед

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН

(0)
11.46 лв.

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕНПредимства:Бърз- FMSтмтехнология за измерване.Гъвкав- изработен от еластичен полимер.Хипоалергичен- всички използвани материали са хипоалергенни.STRICTтмсистема- за гарантирано точно измерване.Доживотна гаранция.Големи цифри.Омекотени материали- подходящи за деца.Индикатор за изтощена батерия.Позлатен връх.Водоусто..

Бърз преглед

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
1.08 лв.

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР  ТЕРМОМЕТЪР СТАЕН ДЪРВЕН отчита бързо и точно температурата в помещенията...

Бърз преглед

ТЕРМАКС / TERMAX КЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК

(0)
6.00 лв.

ТЕРМАКС / TERMAXКЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК Termax Classic e класически галиев термометър без живак за измерване на телесната температура. С време за отчитане от 2 до 5 минути, с точността +/- 0,1°C. Предназначен е да измерва телесна температура в дизапазона от 35°С до 42.0°С. Термометърът е практичен и лесен за употреба...

Бърз преглед

LAICA TH1004 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
89.00 лв.

LAICA TH1004 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Термометърът ви позволява да измервате температурата както на тялото, така и на повърхността на различните материали или околната среда. Той има алармена функция с фоново осветяване в различни цветове, когато измерената температура е извън нормата. Устройството се нуждае само от 1 секундa, за да изм..

Бърз преглед

LAICA TH3601 ВОДОУСТОЙЧИВ ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР С ПОДВИЖНА ГЛАВА

(0)
11.00 лв.

LAICA TH3601 ВОДОУСТОЙЧИВ ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР С ПОДВИЖНА ГЛАВА Цифров термометър за орална, аксиларна и ректална употреба. Запаметяване на последното измерване. Звуков сигнал за начало и край на измерването. Размери:13.6 x 2.1 x 1.2 cm тегло:24гр Памет: 1 Захранване:1 × 1.5V алкална батерия тип LR / SR-41 Диапазон за измерване:32.0° C to 4..

Временно изчерпан
Бърз преглед

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
93.00 лв.

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪРБезконтактният термометър отчита температурата, без да е нужно да притеснявате болното дете с неприятното "студено" докосване на конвенционалните уреди. Устройството на компания Агу отчита резултата в рамките само на 1 секунда. Термометърът е създаден по новаторска технология, включваща специален инфрачервен сензор..

Временно изчерпан
Бърз преглед

GERATHERM / ГЕРАТЕРМ ТЕРМОМЕТЪР КЛАСИК

(0)
7.09 лв.

GERATHERM / ГЕРАТЕРМ ТЕРМОМЕТЪР  КЛАСИКGeratherm Classic Galinstan Inside e класически термометър, който не сдържа живак, а галиева течност. Съдейства за прецизното измерване на телесна температура в дизапазона от 35.5°С до 42.0°С. Гератерм Класик е удобен за употреба и почистване и е подходящ за хора с алергии. Термометърът е водоустойчив и с..

Временно изчерпан
Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ СТАНДАРТ 925024

(0)
7.99 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ СТАНДАРТ 925024 Електронен термометър с максимално показание и голям дисплей; звуков сигнал за започване и приключване на измерването; функция за запаметяване на последната измерена температура; автоматично изключване, водоустойчив. Този термометър е за домашна употреба.  УказанияНатиснете бут..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)