Термометри

Термометри

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465

(0)
66.11 лв.

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465Hartmann Veroval 2 in 1 представлява инфрачервен термометър за измерване на телесната температура в ухото и на челото. Термометърът на Хартман Веровал 2 в 1 е изключително лесен за ползване и е подходящ за цялото семейство. Измерването на температурата в ухото става за..

Бърз преглед

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
79.00 лв.

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1000 измерва температурата на тялото, повърхности, течности и др. от разстояние. При повишена температура над нормата за измерваният обект, термометърът алармира чрез звуков и анимиран сигнал (емотикона ).   Уредът измерва стойността на..

Бърз преглед

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12

(0)
3.90 лв.

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12Despic T12 е дигитален термометър за бързо и точно измерване на температурата на тялото при възрастни и деца. Показва стойностите на LCD дисплея след подаване на звуков сигнал. Запаметява последното направено измерване. Разработен е за отчитане на оралната или аксиларна (под мишницата) температура при малки деца и възра..

Бърз преглед

HARTMAN THERMOVAL / ХАРТМАН БЕЗКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ BABY SENSE 925093

(0)
84.53 лв.

HARTMAN THERMOVAL / ХАРТМАН БЕЗКОНТАКТЕН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ BABY SENSE 925093 Електронен термометър с инфрачервен сензор – изключително удобен, практичен и лесен за употреба. Той съчетава в себе си три приложения – измерва телесна температура, температура на помещения и течности. За целта работи в 2 режима:1. Измерване на тел..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ СТАНДАРТ 925024

(0)
9.85 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ СТАНДАРТ 925024 Електронен термометър с максимално показание и голям дисплей; звуков сигнал за започване и приключване на измерването; функция за запаметяване на последната измерена температура; автоматично изключване, водоустойчив. Този термометър е за домашна употреба.  УказанияНатиснете бут..

Бърз преглед

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА

(0)
1.39 лв.

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА Термометъра е специално изработен за вода. Измерва от 0 до +50 градуса по Целзий. Без Живак. Материал - пластмаса...

Бърз преглед

MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МТ 50

(0)
5.76 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ/MICROLIFE МТ 50ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕРМОМЕТЪРА:Изберете предпочитания от Вас метод за измерване. Когато измервате температурата, текущата температура непрекъснато е изведена на дисплея и символа "С" мига. Ако "С" вече не мига, това означава, че измереното увеличение на температурата е по-малко от 0,1°С за 16 секунди и че в..

Бърз преглед

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720

(0)
117.82 лв.

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720 Инфрачервеният термометър за чело Omron Gentle Temp 720 е медицинско изделие за измерване на температурата. Термометърът отчита инфрачервеното излъчване на кожата на челото в точката на измерване, и калкулира стойността на оралният й еквивалент чрез уникален алгоритъм, базиран на данни от изследвания на действите..

Бърз преглед

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН

(0)
13.01 лв.

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕНПредимства:Бърз- FMSтмтехнология за измерване.Гъвкав- изработен от еластичен полимер.Хипоалергичен- всички използвани материали са хипоалергенни.STRICTтмсистема- за гарантирано точно измерване.Доживотна гаранция.Големи цифри.Омекотени материали- подходящи за деца.Индикатор за изтощена батерия.Позлатен връх.Водоусто..

Бърз преглед

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
1.20 лв.

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР  ТЕРМОМЕТЪР СТАЕН ДЪРВЕН отчита бързо и точно температурата в помещенията...

Бърз преглед

СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР КИТАЙ

(0)
1.01 лв.

СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР  КИТАЙТЕРМОМЕТЪР СТАЕН КИТАЙ..

Бърз преглед

LAICA TH1004 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
89.00 лв.

LAICA TH1004 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Термометърът ви позволява да измервате температурата както на тялото, така и на повърхността на различните материали или околната среда. Той има алармена функция с фоново осветяване в различни цветове, когато измерената температура е извън нормата. Устройството се нуждае само от 1 секундa, за да изм..

Бърз преглед

LAICA TH3601 ВОДОУСТОЙЧИВ ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР С ПОДВИЖНА ГЛАВА

(0)
11.00 лв.

LAICA TH3601 ВОДОУСТОЙЧИВ ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР С ПОДВИЖНА ГЛАВА Цифров термометър за орална, аксиларна и ректална употреба. Запаметяване на последното измерване. Звуков сигнал за начало и край на измерването. Размери:13.6 x 2.1 x 1.2 cm тегло:24гр Памет: 1 Захранване:1 × 1.5V алкална батерия тип LR / SR-41 Диапазон за измерване:32.0° C to 4..

Временно изчерпан
Бърз преглед

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
93.00 лв.

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪРБезконтактният термометър отчита температурата, без да е нужно да притеснявате болното дете с неприятното "студено" докосване на конвенционалните уреди. Устройството на компания Агу отчита резултата в рамките само на 1 секунда. Термометърът е създаден по новаторска технология, включваща специален инфрачервен сензор..

Временно изчерпан
Бърз преглед

GERATHERM / ГЕРАТЕРМ ТЕРМОМЕТЪР КЛАСИК

(0)
7.09 лв.

GERATHERM / ГЕРАТЕРМ ТЕРМОМЕТЪР  КЛАСИКGeratherm Classic Galinstan Inside e класически термометър, който не сдържа живак, а галиева течност. Съдейства за прецизното измерване на телесна температура в дизапазона от 35.5°С до 42.0°С. Гератерм Класик е удобен за употреба и почистване и е подходящ за хора с алергии. Термометърът е водоустойчив и с..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)