Термометри

Термометри

Grid View:
-11%
Quickview

HARTMAN VEROVAL ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР 2В1

(0)
62.49 лв. 69.99 лв.

ВЕРОВАЛ / VEROVALТЕРМОМЕТЪР 2В1 ИНФРАЧЕРВЕН Инфрачервеният термометър на немската марка Хартман е предназначен за бързо и лесно измерване на телесна температура в ухото и на челото. Подходящ за използване от цялото семейство. Лесен за използване, благодарение на бързото отчитане на инфрачервения сигнал, който отмерва за 1 секунда в ухото и 3 секун..

Quickview

HARTMANN ТЕРМОМЕТЪР TЕНСОВАЛ БЕБЕ СЕНС БЕЗКОНТАКТЕН

(0)
90.89 лв.

ХАРТМАН / HARTMANN ТЕРМОМЕТЪР TЕНСОВАЛ БЕБЕ СЕНС БЕЗКОНТАКТЕН 925094 Снабден с инфрачервен сензор термометърът Thermoval Baby е практичен, удобен и лесен за използване. Той може да се прилага в три насоки, измерване на телесната температура, температурата на течности и помещения. Работи в два режима - Измерване на телесна температура с диапазон о..

Quickview

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА

(0)
1.09 лв.

ТЕРМОМЕТЪР РИБКА" Термометъра е специално изработен за вода. Измерва от 0 до +50 градуса по Целзий. Без Живак. Материал - пластмаса...

Quickview

MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МТ 50

(0)
6.59 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ/MICROLIFE МТ 50ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕРМОМЕТЪРА:Изберете предпочитания от Вас метод за измерване. Когато измервате температурата, текущата температура непрекъснато е изведена на дисплея и символа "С" мига. Ако "С" вече не мига, това означава, че измереното увеличение на температурата е по-малко от 0,1°С за 16 секунди и че в..

Quickview

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720

(0)
112.69 лв.

ОМРОН / OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720 Инфрачервеният термометър за чело Omron Gentle Temp 720 е медицинско изделие за измерване на температурата. Термометърът отчита инфрачервеното излъчване на кожата на челото в точката на измерване, и калкулира стойността на оралният й еквивалент чрез уникален алгоритъм, базиран на данни от изследвания на д..

Quickview

PROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР PDT100

(0)
6.49 лв.

Prolife PDT100 Електронен водоустойчив термометър..

Quickview

PROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР PDT150

(0)
8.69 лв.

Електронният термометър на Prolife е точен уред...

Quickview

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН

(0)
10.59 лв.

ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН КУИКО/strong>Предимства:Бърз- FMSтмтехнология за измерване.Гъвкав- изработен от еластичен полимер.Хипоалергичен- всички използвани материали са хипоалергенни.STRICTтмсистема- за гарантирано точно измерване.Доживотна гаранция.Големи цифри.Омекотени материали- подходящи за деца.Индикатор за изтощена батерия.Позлатен връх.Водоуст..

Quickview

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
0.99 лв.

ТЕРМОМЕТЪР СТАЕН ДЪРВЕНТЕРМОМЕТЪР СТАЕН ДЪРВЕН отчита бързо и точно температурата в помещенията...

Quickview

ТЕРМАКС / TERMAX КЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК

(0)
5.99 лв.

ТЕРМАКС / TERMAXКЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК Termax Classic e класически галиев термометър без живак за измерване на телесната температура. С време за отчитане от 2 до 5 минути, с точността +/- 0,1°C. Предназначен е да измерва телесна температура в дизапазона от 35°С до 42.0°С. Термометърът е практичен и лесен за употреба...

Quickview

ТЕРМОМЕТЪР ВЪНШЕН

(0)
2.69 лв.

ТЕРМОМЕТЪР ВЪНШЕНТЕРМОМЕТЪР ВЪНШЕН..

Out Of Stock
Quickview

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12

(0)
5.99 лв.

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12Дигитален термометър за бързо и точно измерване на телесна температура при възрастни и деца с обхват 32,0 - 42,9°С. Показва стойността на темепратурата на дисплей с течни кристали след подаване на звуков сигнал за отчетена стойност...

Out Of Stock
Quickview

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
66.09 лв.

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪРБезконтактният термометър отчита температурата, без да е нужно да притеснявате болното дете с неприятното "студено" докосване на конвенционалните уреди. Устройството на компания Агу отчита резултата в рамките само на 1 секунда. Термометърът е създаден по новаторска технология, включваща специален инфрачервен сензор..

Out Of Stock
Quickview

GERATHERM / ГЕРАТЕРМ ТЕРМОМЕТЪР КЛАСИК

(0)
7.39 лв.

ТЕРМОМЕТЪР ГЕРАТЕРМ КЛАСИК С ГАЛИСТСАНКласически термометър с Galinstan - течност с галиев състав.Производител: Германия..

Showing 1 to 15 of 24 (2 Pages)