Термометри

Термометри

Табличен изглед:
-25%
Бърз преглед

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
59.00 лв. 79.00 лв.

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1000 измерва температурата на тялото, повърхности, течности и др. от разстояние. При повишена температура над нормата за измерваният обект, термометърът алармира чрез звуков и анимиран сигнал (емотикона ).   Уредът измерва стойността на..

-7%
Бърз преглед

HARTMAN VEROVAL ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР 2В1

(0)
69.99 лв. 74.99 лв.

ВЕРОВАЛ / VEROVALТЕРМОМЕТЪР 2В1 ИНФРАЧЕРВЕН Инфрачервеният термометър на немската марка Хартман е предназначен за бързо и лесно измерване на телесна температура в ухото и на челото. Подходящ за използване от цялото семейство. Лесен за използване, благодарение на бързото отчитане на инфрачервения сигнал, който отмерва за 1 секунда в ухото и 3 секун..

Бърз преглед

HARTMANN ТЕРМОМЕТЪР TЕНСОВАЛ БЕБЕ СЕНС БЕЗКОНТАКТЕН

(0)
90.89 лв.

ХАРТМАН / HARTMANN ТЕРМОМЕТЪР TЕНСОВАЛ БЕБЕ СЕНС БЕЗКОНТАКТЕН 925094 Снабден с инфрачервен сензор термометърът Thermoval Baby е практичен, удобен и лесен за използване. Той може да се прилага в три насоки, измерване на телесната температура, температурата на течности и помещения. Работи в два режима - Измерване на телесна температура с диапазон о..

Бърз преглед
Бърз преглед

LAICA TH3601 ВОДОУСТОЙЧИВ ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР С ПОДВИЖНА ГЛАВА

(0)
11.00 лв.

Водоустойчив дигитален термометър Laica TH3601 с подвижна глава Цифров термометър за орална, аксиларна и ректална употреба. Запаметяване на последното измерване. Звуков сигнал за начало и край на измерването. Размери:13.6 x 2.1 x 1.2 cm тегло:24гр Памет: 1 Захранване:1 × 1.5V алкална батерия тип LR / SR-41 Диапазон за измерване:32.0° C to 4..

Бърз преглед

LORELLI BABY CARE ТЕРМОМЕТЪР РИБКА

(0)
1.19 лв.

ТЕРМОМЕТЪР РИБКА" Термометъра е специално изработен за вода. Измерва от 0 до +50 градуса по Целзий. Без Живак. Материал - пластмаса...

Бърз преглед

OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720

(0)
112.69 лв.

ОМРОН / OMRON ТЕРМОМЕТЪР ИНФРАЧЕРВЕН GT720 Инфрачервеният термометър за чело Omron Gentle Temp 720 е медицинско изделие за измерване на температурата. Термометърът отчита инфрачервеното излъчване на кожата на челото в точката на измерване, и калкулира стойността на оралният й еквивалент чрез уникален алгоритъм, базиран на данни от изследвания на д..

Бърз преглед

PROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР PDT100

(0)
6.49 лв.

Prolife PDT100 Електронен водоустойчив термометър..

Бърз преглед

QUIKO STRICT ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН

(0)
11.99 лв.

ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН КУИКО/strong>Предимства:Бърз- FMSтмтехнология за измерване.Гъвкав- изработен от еластичен полимер.Хипоалергичен- всички използвани материали са хипоалергенни.STRICTтмсистема- за гарантирано точно измерване.Доживотна гаранция.Големи цифри.Омекотени материали- подходящи за деца.Индикатор за изтощена батерия.Позлатен връх.Водоуст..

Бърз преглед

ДЪРВЕН СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
0.99 лв.

ТЕРМОМЕТЪР СТАЕН ДЪРВЕНТЕРМОМЕТЪР СТАЕН ДЪРВЕН отчита бързо и точно температурата в помещенията...

Бърз преглед

СТАЕН ТЕРМОМЕТЪР КИТАЙ

(0)
0.69 лв.

ТЕРМОМЕТЪР СТАЕН КИТАЙТЕРМОМЕТЪР СТАЕН КИТАЙ..

Бърз преглед

ТЕРМАКС / TERMAX КЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК

(0)
6.59 лв.

ТЕРМАКС / TERMAXКЛАСИК ТЕРМОМЕТЪР БЕЗ ЖИВАК Termax Classic e класически галиев термометър без живак за измерване на телесната температура. С време за отчитане от 2 до 5 минути, с точността +/- 0,1°C. Предназначен е да измерва телесна температура в дизапазона от 35°С до 42.0°С. Термометърът е практичен и лесен за употреба...

Бърз преглед

ТЕРМОМЕТЪР ВЪНШЕН

(0)
2.69 лв.

ТЕРМОМЕТЪР ВЪНШЕНТЕРМОМЕТЪР ВЪНШЕН..

Временно изчерпан
Бърз преглед

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12

(0)
5.99 лв.

911 ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН Т12Despic T12 е дигитален термометър за бързо и точно измерване на температурата на тялото при възрастни и деца. Показва стойностите на LCD дисплея след подаване на звуков сигнал. Запаметява последното направено измерване. Разработен е за отчитане на оралната или аксиларна (под мишницата) температура при малки деца и възра..

Временно изчерпан
Бърз преглед

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
93.00 лв.

AGU GIRAFFE ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪРБезконтактният термометър отчита температурата, без да е нужно да притеснявате болното дете с неприятното "студено" докосване на конвенционалните уреди. Устройството на компания Агу отчита резултата в рамките само на 1 секунда. Термометърът е създаден по новаторска технология, включваща специален инфрачервен сензор..

Показани 1 от 15 | 27 (2 Страници)