Тестове за коронавирус

Тестове за коронавирус

Grid View:
Quickview

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС

(0)
11.99 лв.

Антигенен тест за коронавирус( Covid-19)- бърз тест..

Quickview

ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС И ГРИП A+B 1 БР.

(0)
14.99 лв.

Бърз тест за корона вирус индикация, резултат до 15 минути...

Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)