Укрепване на сърцето

Укрепване на сърцето

Табличен изглед:
Бърз преглед

NUTRICOST BITTERr MELON/ ГОРЧИВ ПЪПЕШ 180 КАПСУЛИ

(0)
62.40 лв.

Bitter Melon / Горчив пъпеш, 180 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Продуктът съдържа висококачествен екстракт от плода горчив пъпеш /Momordica charantia/. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и спомага за регулиране на нормалните нива на кръвната захар и глюкозн..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aceite de borraja Plantis/Пореч масло/120 капсули

(0)
42.05 лв.

Помага при артрит и респираторни инфекци, регулира хормоните.Хранителната добавка Aceite de borraja  Plantis е продукт на растителна основа, който помага при кожни проблеми, респираторни инфекции, артрит и заболявания на сърдечно-съдовата система. Подпомага процеса на отслабване, като регулира хормоните.Ефектът й се дължи на основната съ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax1 Plantis/Тинктура за Добра Микроциркулация/50 ml

(0)
22.87 лв.

Подобрява циркулацията на кръвта и помага при разширени вени.Хранителната добавка Aromax1 Plantis подобрява циркулацията на кръвта, повишава еластичността на капилярите и повлиява положително при разширени вени. Лечебните й свойства се дължат на екстрактите от  гинко билоба, маточина, червена лоза и глог. Всички те са богати на антиоксида..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco14 Plantil/Тинктура за сърдечно съдовата система/50 ml

(0)
27.49 лв.

Регулира кръвното и подкрепя сърцето.Хранителната добавка AromaxEco14 Plantis е натурален продукт на билкова основа, която регулира кръвното налагане и подкрепя правилното функциониране на сърцето. Подобрява и кръвните показатели и нормализира нивата на холестерола.Подкрепящото организма действие на хранителната добавка се дължи на комбинацият..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Espino Blanco Plantis/Тинктура Глог/50 ml

(0)
18.60 лв.

Подобрява функционирането на нервната и сърдечно-съдовата системи.Espino Blanco Plantis е хранителна добавка с екстракт от листа на глог, който укрепва стените на кръвоносните съдове и регулира нивата на холестерола в кръвта.Плодовете на глога са богати на минерални соли, пектин, захари и органични киселини, както и на витамини А. Флавоноидите,..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet Carbon active Vientre plano Lidna ren diet/Активен въглен/Плосък корем/60 капсули

(0)
21.86 лв.

Детоксикира организма и намалява теглото. Lidna ren diet Carbon Activo Vientre plano Активен въглен (Плосък корем)  е хранителна добавка, подкрепяща храносмилателната система и съдействаща за отслабване.  Положителните й свойства се дължат на активирания растителен въглен, който абсорбира свободните газове и разлагащите се орга..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet/Африканско манго хром и витамин В6/60 капсули

(0)
15.76 лв.

Поддържа здравословно телесно тегло и регулира холестерола. Хранителната добавка Linda ren diet Африканско манго, хром и витамин В6  на испанската компания Artesania Agricola е изключително ефективна при отслабване, защото забързва метаболизма и поддържа телесното тегло в здравословни граници. Освен това регулира нивата на холестерол..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Melisa Plantis/Тинктура Маточина/50 ml

(0)
17.12 лв.

Намаля нивата на стреса и се бори с депресиятаХранителната добавка Melisa Plantis е продукт, който изключително ефективно се бори със стреса, като помага да се справим с нервите и напрежението. Освен това нормализира сърдечния ритъм. Положителното й въздействие върху нервната система се дължи на екстракта от маточина, на чиято основа е създаде..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Тинктура Маслина Лист/50 ml

(0)
19.00 лв.

Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система.Хранителната добавка Olivo Plantis е ефективно средство за подобрява показателите на кръвта и холестерола, тонизиране на сърдечния мускул и стимулиране на мозъчната дейност. Полезните му свойства се дължат на перфектната комбинация от екстракт от листа на глог и концентрат от маслинови листа.Г..

Бърз преглед

Doctor’s Formulas,ЛИПОЗОМЕН КОЕНЗИМ Q10 ,100 mg,225 ml,30 дози

(0)
41.18 лв.

Doctor's Formulas Liposomal CoQ10 100 mg е хранителна добавка, която съдържа коензим Q10 (под формата на убихинон). Липозомната формула позволява по-висока абсорбция на нейните активни вещества.-          Подпомага сърдечната дейност-          Намалява гл..

Бърз преглед

Doctor’s Formulas,Омега Плюс (Омега-3, маслина, гроздово семе и сусам), 60 софтгел капсули

(0)
41.08 лв.

Комбинация от активни съставки, които допринасят за подобряване здравослвоното състояние и доставяне на есенциални мастни киселини. -          Укрепва имунната система-          Действа в подкрепа на сърцето-       ..

Бърз преглед

Doctor’s Formulas/ЛИПОЗОМЕН МАГНЕЗИЕВ ГЛЮКОНАТ/100 mg/ 225ml/30дози

(0)
19.70 лв.

Магнезий глюконат в специална патентована липозомна формула за по-добро усвояване!-       В подкрепа на сърцето-       Регулира кръвното налягане-       Намалява риска от остеопороза-       Облекчава главоболието-  ..

Бърз преглед

Double Wood/MAGNESIUM CHLORIDE/МАГНЕЗИЕВ ХЛОРИД/180 капсули

(0)
59.63 лв.

MAGNESIUM CHLORIDE/ МАГНЕЗИЕВ ХЛОРИД на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която допринася за нормалното функциониране на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата системи.Магнезият е минерал, отговорен за много процеси в тялото, включително мускулна и нервна функция, регулиране на нивата на кръвната захар, сто..

Бърз преглед

Double Wood/Magnesium Citrate/Магнезий/цитратp/180 капсули

(0)
60.80 лв.

Magnesium Citrate / Магнезий (цитрат), 180 капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Магнезият е четвъртият най-разпространен минерал в тялото и се съхранява най-вече в костите. Хра..

Бърз преглед

Double Wood/Magnesium/Glycinate Магнезий/глицинат/180 капсули

(0)
67.94 лв.

Magnesium Glycinate / Магнезий (глицинат), 180 капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Магнезият е едновременно основен минерал и електролит. Той участва в регулирането на клетъчн..

Показани 1 от 15 | 126 (9 Страници)