Устната кухина

Устната кухина

Grid View:
Quickview

ХЕКСОРАЛ / HEXORAL СПРЕЙ 40МЛ.

(0)
10.49 лв.

ХЕКСОРАЛ / HEXORAL СПРЕЙ 40МЛ." Хексорал спрей е лекарствен продукт, който се използва като поддържащо локално лечение на възпалителни и инфекциозни заболявания на гърлото и устата, както и тежки гнойни заболявания на устата и гърлото, протичащи с фебрилитет и изискващи антибиотична терапия или лечение със сулфонамиди...

Quickview

АНАФТИН / ANAFTIN ГЕЛ 12% 8МЛ

(0)
9.09 лв.

АНАФТИН ГЕЛ / ANAFTIN GEL 12% 8МЛ ANAFTIN GEL предаставлява продукт, предназначен за приложение при наличие на единични афти и локализирани ранички в устната кухина. Анафтин гел съдържа съставката поливинилпиролидон (PVP), благодарение на която покрива раната със защитен филм, в следствие на което оголените нервни окончания на раните (афтите) оста..

Quickview

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ

(0)
11.99 лв.

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ ANAFTIN Spray предаставлява продукт, предназначен за прилагане при наличие на множество афти или такива на труднодостъпни места. Анафтин спрей е снабден с дълъг накрайник, благодарение на който се осигурява точно приложение на местата, където са локализирани раничките, дори когато те са в задната част на устата. Проду..

Quickview

ДАКТАРИН ГЕЛ 2% ОРАЛ 40ГР.

(0)
11.89 лв.

ДАКТАРИН / DACTARIN ОРАЛ ГЕЛ 2% 40ГР.Листовка: информация за потребителяДактарин 20 mg/g перорален гелDaktarin 20 mg/g oral gelМиконазол (miconazole)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка..

Quickview

АФТАМЕД / AFTAMED ГЕЛ 15МЛ

(0)
13.29 лв.

АФТАМЕД / AFTAMEDГЕЛ 15МЛЗаздравява увредената устна лигавица и съкращава времето за излекуването й. Бързо облекчава болката.Раните на устната лигавица /афти/ са с възпалителен характер и включват поява на болезнено нараняване на лигавицата. Медицинското изделие Афтамед е специална форма за бързо облекчаване на болката, което се демонстрира в клин..

Quickview

АФТЕКС / AFTEX ГЕЛ 20МЛ.

(0)
11.35 лв.

АФТЕКС / AFTEXГЕЛ 20МЛ. Успокоява и защитава. Съставките на Афтекс гел подпомагат организма в борбата му с болката, инфекцията, отока, трудното възстановяване, свързани с нарушение на целостта на устната лигавица. He щипе, не съдържа етилов алкохол. Предлага се в удобна опаковка от 20 мл...

Quickview

ГЛИМБАКС / GLIBAX ОРАЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 200МЛ.

(0)
13.39 лв.

ГЛИМБАКС / GLIBAXОРАЛ Р-Р ЗА УСТА 200МЛ. Глимбакс на италианската компания Анджелини Фарма представлвва нестероидно противовъзпалително средство за оромукозно приложение под формата на разтвор, което се прилага за симптоматично лечение на възпаления на устната кухина, придружени с болка, както и болки вследствие лечение или вадене на зъб. Глимбак..

Quickview

ДЕНТОКИНД / DENTOKIND ГЕЛ 10Г.

(0)
10.99 лв.

ДЕНТОКИНД ГЕЛ 10г. Природно средство под формата на гел за локално успокоение на възпалените и болезнени венци при бебета и деца. Дентокинд гел съдържа 2 активни съставки. Екстрактът от листа на слез съдържа многобройни полизахариди, антоцианини, танини, флавоноиди, клей и етерични масла, които са богати на активни молекули. Те въздействат успоко..

Quickview

ДЕНТОКИНД / DENTOKIND Х 150 ТАБЛЕТКИ

(0)
10.19 лв.

ДЕНТОКИНД ТАБЛЕТКИ Х 150Листовка: Информация за потребителя ДЕНТОКИНД таблеткиDENTOKIND tabletsПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запа..

Quickview

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM REPAIR ГЕЛ ЗА УСТНА КУХИНА 15МЛ.

(0)
8.49 лв.

ELGIDIUM / ЕЛГИДИУМ REPAIR ГЕЛ ЗА УСТНА КУХИНА 15МЛЯзвите и оралните лезии са раздразнения, които се появяват по лигавицата на устата, в резултат на механична травма (например ортодонтски апарати или зъбни протези) или свръхчувствителност към определени храни (ядки, ананас и др.). Болката, която причиняват, затруднява дъвченето, храносмилането, сън..

Quickview

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КЛИНИК ГЕЛ 8МЛ.

(0)
10.79 лв.

ЕЛГИДИУМ / ELGIDIUMКЛИНИК ГЕЛ 8МЛ.Медицинско изделие клас II a предназначено за:Афти с различна етимология;Афтозни язви и стоматити;Ранички и лезии в устата;Дискомфорт, причинен от ожулвания и дразнене от брекети, скоби и зъбни протези.Подпомага лечението на язви в устата и възпалителни състоянияна лигавицата (орални лезии). Облекчава болката и сти..

Quickview

ИНСАДЕНТ / INSADENT Х 30 КАПСУЛИ

(0)
11.29 лв.

ИНСАДЕНТ КАПСУЛИ Х 30Здрави венци за здрави зъбиКакво представлява Insadent?Стоматологично средство с благоприятен ефект върху пародонта.Какво съдържа Insadent Solucaps?Висококачествен стандартизиран екстракт от десапонизирана фракция на Zea Mays (царевични зърна) 30 mg и фолиева киселина 200 mg. Активните съставки на Zea Mays представляват естеств..

Out Of Stock
Quickview

URGO / УРГО ПРИ АФТИ ФИЛМОГЕЛ 6МЛ

(0)
12.79 лв.

УРГО / URGO ПРИ АФТИ ФИЛМОГЕЛ 6МЛ. Урго филмогел при афти e с доказана ефективност, който се нанася локално, директно върху афтата в устната кухина, като образува тънък и мек прозрачен течен пластир. Защитният филм действа до 4 часа.Моментално и дълготрайно облекчава болката.Устойчив на храна и течности (слюнка, вода и др.)Една опакова е достатъчн..

Out Of Stock
Quickview

АПИМЕД ДЕНТ / APIMED DENT СПРЕЙ 20МЛ.

(0)
9.19 лв.

АПИМЕД / APIMEDДЕНТ СПРЕЙ 20МЛ. Образува защитен филм за по-лесно възстановяване на наранените участъци на венците и устната кухина. Защитава венците, особено по време на хранене, когато венците са чувствителни и често податливи на допълнително увреждане. Билковите тинктури и помощни вещества допринасят за приятен аромат и коригиране на лошия дъх..

Out Of Stock
Quickview

АФТАМЕД / AFTAMED СПРЕЙ 20МЛ

(0)
13.10 лв.

АФТАМЕД / AFTAMED СПРЕЙ 20МЛ Раните на устната лигавица /афти/ са с възпалителен характер и включват поява на болезнено нараняване на лигавицата. Афтамед е специална форма за бързо облекчаване на болката, което се демонстрира в клинични наблюдения, стимулира оздравяването на раната, като повишава естествените възстановителни процеси и намалява бро..

Showing 1 to 15 of 18 (2 Pages)