Холистична медицина

Холистична медицина

Табличен изглед:
Бърз преглед

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ - КОМБИНАЦИЯТА ЗА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

(0)
205.33 лв.

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - КОМБИНАЦИЯТА ЗА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА С ПОДАРЪК  ШУСЛЕРОВА СОЛ №12 В ОПАКОВКА ОТ 80 ТАБЛЕТКИ + КНИГА Комбинацията за пълна реминерализация на организма включва 12-те оригинални Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU). Шуслерови соли №1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 в опаковка от 200 таблетки,..

Бърз преглед

БАЛСАМ ЗЛАТНА ЗВЕЗДА Х 10

(0)
10.24 лв.

БАЛСАМ ЗЛАТНА ЗВЕЗДА Х 10Golden star balm е гъст балсам, съдържащ комбинация от натурални масла, който се използва, като ароматерапевтично средство при настинки, главоболие, гадене или за облекчаване на неразположения при спортни натоварвания. Балсамът Златна звезда или Виетнамско чудо е уникална комбинация от стандартизирани екстракти на виетнамск..

Бърз преглед

БИОХЕРБА / BIOHERBA КВЕРЦЕТИН 100МГ Х60 КАПСУЛИ

(0)
10.33 лв.

БИОХЕРБА / BIOHERBA  КВЕРЦЕТИН 100МГ Х60 КАПСУЛИДействие: Кверцетинът е мощен биофлавоноид, който представлява естествено спомагащо противовъзпалително средство със силни имунологични свойства. Също така насърчава производството на колаген и съединителна тъкан. Цитрусовите биофлавоноиди са естествени пигменти, които спомагат на организма да ра..

Бърз преглед

ФИТОСВЕЩИ / PHYTOWAX ЗА УШИ X2

(0)
3.84 лв.

Свещи за уши "Термолек" Показания: Спомагат за почистване на ушна кал и за изтегляне на вода, попаднала в ушния канал. Помагат при случаи на шум в ушите и при намаляване на слуха.  Повлияват благоприятно възпалителни състояния на ушите, гърлото и носа (остри и хронични ринити, отити, тонзилити, фарингити). Подходящи са за хора, страда..

Бърз преглед

ХИМАЛАЯ ГЕРИФОРТЕ / HIMALAYA GERIFORTE Х 40 ТАБЛЕТКИ

(0)
3.56 лв.

ХИМАЛАЯ ГЕРИФОРТЕ / HIMALAYA GERIFORTE Х 40 ТАБЛЕТКИПредоставя много минерали и витамини в натурален вид, спомата за забавяне на дегенеративните промени и стимулиране регенерацията на клетките, която по принцип намалява с възрастта...

Временно изчерпан
Бърз преглед

TIANBING BRAND ESSNETIAL BALM ТИГРОВА МАЗ Х 20

(0)
0.17 лв.

TIANBING BRAND ESSNETIAL BALM ТИГРОВА МАЗ Х 20ТИГРОВА МАСПри хреми, грип, бронхити, ставни и мускулни заболявания...

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛОЕ ВИТАЛ / ALOE VITAL РАЗТВОР ЗА ПИЕНЕ 5МЛ Х 10 АМПУЛИ

(0)
20.69 лв.

АЛОЕВИТАЛ ампули 5 мл * 10 СОФАРМА AloeVital® е хранителна добавка, под формата на ампули, която засилва устойчивостта на организма към бактериални и вирусни инфекции и стимулира имунната система. Може да се използва както за профилактика преди сезон на вирусни инфекции, така и по време на настинка, а също и през периода на възстановяване, след ин..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛОЕ ЕКСТРАКТ АМПУЛИ 1 МЛ. Х 10

(0)
11.49 лв.

АЛОЕ ЕКСТРАКТ АМПУЛИ 1 МЛ. Х 10ИМУНОСТИМУЛАТОРХранителна добавкаБЕЗ КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИПоказания:Водният ЕКСТРАКТ АЛОЕ в ампули е традиционен и добре познат продукт. За разлика от другите хранителни добавки, съдържащи алое, той е получен по принципно различен метод и е от субстанция, отговаряща на Европейската фармакопея. Физиологичната му акт..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БИОХЕРБА / BIOHERBA ВИТАМИН D3 1000IU X60 КАПСУЛИ

(0)
7.49 лв.

БИОХЕРБА / BIOHERBA ВИТАМИН D3 1000IU X60 КАПСУЛИ Действие: Ролята на Витамин D3 е да абсорбира и използва калция ефективно. Витамин D помага за правилното функциониране на имунната система и предотвратява възпалителните процеси. Допринася за поддържането на нормалната функция на мускулите. Състав: Витамин D3 (Cholecalciferol). Начин на употреба..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БИОХЕРБА / BIOHERBA СЕЛЕН 100 МКГ 100 КАПС

(0)
7.50 лв.

БИОХЕРБА / BIOHERBA СЕЛЕН 100 МКГ 100 КАПС  Селенът е ценен минерал и антиоксидант. Влияе благоприятно върху общото здраве, простатата и целия организъм. За да поддържаме добър баланс на минерали в тялото ни, трябва ежедневно да приемаме селен. При неговия недостиг имунитетът се понижава, а функцията на щитовидната жлеза се влошава. Това води..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БИОХЕРБА / BIOHERBA СИНЯ ХВОЙНА 300МГ 100 ТАБЛЕТКИ

(0)
13.01 лв.

БИОХЕРБА / BIOHERBA СИНЯ ХВОЙНА 300МГ 100 ТАБЛЕТКИ Хвойната помага за нормалното функциониране на нервната, отделителната и стомашно-чревната система. Притежава пикочогонен ефект. Подкрепя функционирането на бъбреците. Тя е мощен диуретик. Допринася за нормалната работа на храносмилателната система. Влияе благоприятно на черния дроб и улеснява изх..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БИОХЕРБА / BIOHERBA ТИНКТУРА ДЖИНДЖИФИЛ И КУРКУМА 50МЛ

(0)
4.67 лв.

БИОХЕРБА / BIOHERBA ТИНКТУРА ДЖИНДЖИФИЛ И КУРКУМА 50МЛ Хранителната добавка влияе благоприятно върху стомашно-чревния тракт. Джинджифилът облекчава храносмилателните проблеми и успокоява стомаха - действия, които се дължат на съдържанието на етерични масла. Основната съставка на куркумата е куркуминът. Тя е силен антиоксидант. Намалява нивата на х..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БИОХЕРБА / BIOHERBA ЦИНК 30МГ. Х 60 КАПСУЛИ

(0)
5.03 лв.

БИОХЕРБА / BIOHERBA ЦИНК 30МГ. Х 60 КАПСУЛИ Действие: Цинкът е един от най-необходимите микроелементи. Той е важен за правилното функциониране на всяка клетка на тялото. Обикновено в човешкия организъм трябва да се съдържа около 2-3 гр. цинк. Голямата част от него е в бъбреците, черния дроб, кожата, ретината, а при мъжете и в простатата. Състав: ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВИДЕМОЛ / VIDEMOL ТЕЧЕН КОНЦЕНТРАТ 100МЛ

(0)
11.39 лв.

ВИДЕМОЛ / VIDEMOL ТЕЧЕН КОНЦЕНТРАТ 100МЛ Витамин Д играе ключова роля за оптимизирането на редица функции в организма. Изключително важен е за костната система. Д3 или холекалциферолът е неговата най-бионалична форма. Хранителната добавка Видемол на Онис Фарма е подходяща за хора, страдащи от диабет. Дневна доза: Разклатете добре преди упот..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ГАТО 600 / GATO 600 КОТЕШКИ НОКЪТ Х 30 КАПСУЛИ

(0)
14.72 лв.

ГАТО 600 / GATO 600 КОТЕШКИ НОКЪТ Х 30 КАПСУЛИ Гато 600 на производителя Doleran pharma е продукт, който допринася за нормалната функция на имунната система благодарение на съдържащия се в съствава му чист екстракт от котешки нокът. Този хранителна добавка притежава антиоксидантен и противовъзпалителен ефект, подкрепя здравето на ставите, имунната..

Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)