Хранителни добавки


Хранителни добавки


Табличен изглед:
Бърз преглед

DINO BAMBINO KIDS БИЛКОВ СИРОП БРОНХОНАЛ 125МЛ

(0)
5.80 лв.

DINO BAMBINO KIDS БИЛКОВ СИРОП БРОНХОНАЛ 125МЛСъдържа комбинация от билкови екстракти и прополис, които допринасят за нормалната фукнция на дихателната система. Без захар, с подсладител СТЕВИЯ. С вкус на кайсия.МАЩЕРКА - съдържа етерични масла, които действат антибактериално и спомагат за прочистване на секретите.ЛЕЧЕБНА РУЖА - има антибактер..

Бърз преглед

DINO BAMBINO KIDS БИЛКОВ СИРОП ИМУНОРОЛ 125МЛ

(0)
5.80 лв.

DINO BAMBINO KIDS БИЛКОВ СИРОП ИМУНОРОЛ 125МЛСъдържа комбинация от билкови екстракти и прополис, които допринасят за нормалната фукнция на имунната система, укрепване на организма и повишаване на жизнения тонус. Без захар, с подсладител СТЕВИЯ. С вкус на портокал.ЧЕРЕН БЪЗ - има силно имуностимулиращо, противотуморно и антивирусно действие. Спо..

Бърз преглед

Flavo-Natin / Флаво-Натин 30 капсули

(0)
17.10 лв.

Flavo-Natin / Флаво-Натин 30 капсулиKÖHLER PHARMA / KЬОЛЕР ФАРМАХранителна добавка, съдържаща естествени биофлавоноидиКапсули с екстракт от лайка и зелен чай, инулин и витамини 1 капсула съдържа:200 mg    Екстракт от лайка и зелен чай с естествени биофлавоноиди200 mg    Инулин  55 mg    Вита..

Бърз преглед

HERBALLAB KIDS БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛ

(0)
4.20 лв.

HERBALLAB KIDS БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛHERBALLAB KIDS ПРОПОЛИС билкова тинктура БРОНХИ И ГЪРЛОХранителната добавка допринася за нормалната функция на дихателната система. Благоприятства и успокоява гърло и дихателните пътища при раздразнения. Спомага за втечняване на секретите и облекчава изхвърлянето им. С приятен цитрусов аромат.БОСИЛЕК – действа ..

Бърз преглед

HERBALLAB KIDS ИМУНОСТИМУЛАНТ 50МЛ

(0)
4.20 лв.

HERBALLAB KIDS ИМУНОСТИМУЛАНТ 50МЛHERBALLAB KIDS ПРОПОЛИС билкова тинктура ИМУНОСТИЛУЛАНТХранителна добавка С ПРОПОЛИС, ЕХИНЦЕЯ и ЧЕРЕН БЪЗ с имуностимулиращо действие, допринася за нормалната функция на имунната система, укрепване на организма и повишаване на жизнения тонус. С приятен цитрусов аромат.ЕХИНАЦЕЯ и ПРОПОЛИС - най-мощнияте имуност..

Бърз преглед

HERBALLAB KIDS ТИНКТУРА ПАМЕТ И КОНЦЕНТРАЦИЯ 50МЛ

(0)
4.95 лв.

HERBALLAB KIDS ТИНКТУРА ПАМЕТ И КОНЦЕНТРАЦИЯ 50МЛХранителна добавка с подсладител стевияБалансираната формула на тинктурата благоприятства нормалното състояние на мозъка, нервната и имунната системи. Комбинацията от билките Маточина и Мурсалски чай с Витамин В12 повишават устойчивостта на организма към стрес, намаляване на чувството на отпадна..

Бърз преглед

HERBALLAB АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОТ КОКОС 100% НАТУРАЛЕН ВЕГАН 60 КАПСУЛИ

(0)
12.40 лв.

HERBALLAB АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОТ КОКОС 100% НАТУРАЛЕН ВЕГАН 60 КАПСУЛИАктивният въглен от кокос се препоръчва за цялостна детоксикация на организма, както и за облекчаване на подуването в следствие на газове.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА- 100% натурален продукт- Активен въглен, добит от кокосова черупка- Без вкус и мирис- Растителна капсула, подходяща за в..

Бърз преглед

HERBALLAB БИЛКОВ СИРОП НЕВРОМИН 125МЛ

(0)
6.50 лв.

HERBALLAB БИЛКОВ СИРОП НЕВРОМИН 125МЛХранителна добавка с подсладител стевияБалансираната комбинация от билките Валериана, Глог, Мента и Маточина има доказан ефект за подпомагане дейността на нервната, сърдечно-съдовата и храносмилателната системи. Благоприятства релаксацията, повишава устойчивостта на организма към стрес и действа успокояващо..

Бърз преглед

HERBALLAB БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛ

(0)
4.95 лв.

HERBALLAB БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛHERBALLAB ПРОПОЛИС билкова тинктура БРОНХИ И ГЪРЛОХранителната добавка допринася за нормалната функция на дихателната система. Благоприятства и успокоява гърло и дихателните пътища при раздразнения. Спомага за втечняване на секретите и облекчава изхвърлянето им. С приятен цитрусов аромат.СМРАДЛИКА -  изpaзeн пp..

Бърз преглед

HERBALLAB ВИЖЪН ПРО 125МЛ

(0)
9.90 лв.

HERBALLAB ВИЖЪН ПРО 125МЛБилковият сироп "Вижън Про" е иновативна комбинация от черна боровинка, черен бъз, витамин А и цинк. Хранителна добавка с подсладител Стевия.Действие:Балансираната комбинация е течната формула, която благоприятства зрението, намалява умората на очите, запазва добрата им зрителна способност.Черната боровинка подпомага о..

Бърз преглед

HERBALLAB ДЕТОКС КЛИНЪР 125МЛ

(0)
8.70 лв.

HERBALLAB ДЕТОКС КЛИНЪР 125МЛБилковият сироп "Детокс Клинър" е иновативна комбинация от коприва, мащерка, босилек, желязо и витамин С. Хранителна добавка с подсладител Стевия.Действие:Балансираната комбинация е течната формула, която благоприятства дейността и укрепва имунната и кръвоносната системи.Билкови екстракти съдържат високи нива на би..

Бърз преглед

HERBALLAB ИМУНО АКТИВ БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛ

(0)
6.50 лв.

HERBALLAB ИМУНО АКТИВ БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛХранителна добавка с подсладител СтевияСъдържа важнa за здравето комбинация от билков екстракт Ехинацея, 12 витамина и натурални фибри. Ехинацеята е мощен имуномостимулант, витамините участват в обмяната на веществата, а инyлинът e натурален пpeбиoтиĸ, който стимулира растежа на полезните чревни ..

Бърз преглед

HERBALLAB ИМУНО ВИТАЛ БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛ

(0)
6.50 лв.

HERBALLAB ИМУНО АКТИВ БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛХранителна добавка с подсладител СтевияБалансираната комбинация от естествени имуностимуланти Черен бъз и Шипка с Цинк, Витамин С и натурални фибри стимулира имунната система, допринася за укрепване на организма и повишаване на устойчивостта му към заболявания. Инyлинът e натурален пpeбиoтиĸ, кой..

Бърз преглед

HERBALLAB ИМУНО ЕНЕРДЖИ БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛ

(0)
6.50 лв.

HERBALLAB ИМУНО ЕНЕРДЖИ БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛХранителна добавка с подсладител стевияСъдържа важнa за здравето комбинация от билков екстракт Черен бъз, 12 витамина и натурални фибри. Черният бъз е мощен имуностимулант, витамините участват в обмяната на веществата, а инyлинът e натурален пpeбиoтиĸ, който стимулира растежа на полезните чревн..

Бърз преглед

HERBALLAB ИМУНО МАКС БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛ

(0)
6.50 лв.

HERBALLAB ИМУНО МАКС БИЛКОВ СИРОП С ФИБРИ 125МЛХранителна добавка с подсладител стевияКомбинацията на имуностимулантите Ехинацея и Черен бъз с Витамин С и фибри стимулира имунната система, допринася за укрепване на организма и осигурява надеждна защита и предпазване от вируси. Инyлинът e натурален пpeбиoтиĸ, който стимулира растежа на полезнит..

Показани 1 от 15 | 1110 (74 Страници)