Хранителни добавки

Example of category description text

Хранителни добавки

Example of category description text

Grid View:
Quickview

АВИРОН РАПИД / AVIRON RAPID ТАБЛЕТКИ 360МГ. Х 24

(0)
18.09 лв.

АВИРОН / AVIRON РАПИД ТАБЛ. 360МГ. Х 24 Авирон Рапид е хранителна добавка, предназначена за профилактика на състояния като вирусни инфекции, грип и висока температура, като има свойствата да атакува директно причинителя на болестта и спомага за бързото отстраняване на вирусите от организма. Aviron Rapid таблетки са подходящи за възрастни и деца на..

Quickview

ДЕТРАЛЕКС / DETRALEX 500МГ Х 90 ТБ

(0)
34.59 лв.

DETRALEX / ДЕТРАЛЕКС 500МГ Х 90 ТБ Detralex на фармацевтичната компания Servier представлява вазопротектор (повишава устойчивостта на малките кръвоносни съдове) и венотоник (повишава венозния тонус). ДЕТРАЛЕКС се препоръчва за симптоматично лечение на венозно-съдови нарушения (отекли крака, болка, изморени крака) и за сим..

Quickview

АМБИНОР / AMBINOR АМП. 10МЛ. Х 20

(0)
26.38 лв.

АМБИНОР / AMBINORАМП. 10МЛ. Х 20 Амбинор Енерджи е хранителна добавка, под формата на ампули (разтвор) за перорало приложение, създадена за поддържане на за енергията и добрия тонус на тялото. Ambinor Energy е специална био-активна формула, съчетаваща в себе си мощните свойства на активните съставки аргинин аспартат, магнезий и витамин В6. Амбино..

Quickview

ЧАЙ БИОПРОГРАМА МЕНТА ФИЛТЪР Х 20

(0)
1.19 лв.

ЧАЙ МЕНТА ФИЛТЪР Х 20 БПИзключително популярен чай, както у нас така и в цяла Европа. Чай със специфичен вкус и аромат, действащ ободряващо и особено благоприятно при простудни заболявания...

Quickview

ABO PHARMA A-Z ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
19.19 лв.

АБО ФАРМА VITAMIS AND MINERALS /ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ A-Z ТАБЛ. Х 60 Хранителната добавка Vitamins and Minerals from A to Z осигурява високо количество витамини и минерали, способстващи за правилното фукнциониране на човешкия организъм. Препоръчват се при умора и отпадналост, стрес, нерационално хранене, физическо натоварване и по-добра защита през..

Quickview

ABO PHARMA ABOFLEX / АБОФЛЕКС РАЗТВОР ЗА ЗДРАВИ СТАВИ 500МЛ.

(0)
27.39 лв.

АБО ФАРМА ABOFLEX /АБОФЛЕКС Р-Р ЗА ЗДРАВИ СТАВИ 500МЛ. ABOFLEX е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното пре..

Quickview

ABO PHARMA ABOFOLIC META / АБОФОЛИК МЕТА Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.89 лв.

АБО ФАРМА АБОФОЛИК МЕТА ТАБЛ. Х 30 Абофарма Мета на фармацефтичната компания Абофарма се препоръчва като добавка за намаляване риска от развитие на дефекти на невралната тръба на плода - Spina bifida, както и за подпомагане нормалното протичане на бременността. L-метилфолатът допринася за нормалното протичане на бременността и нормалното функциони..

Quickview

ABO PHARMA ABOGERIT/ АБОГЕРИТ Х 25 КАПСУЛИ

(0)
3.29 лв.

АБО ФАРМА ABO PHARMA ABOGERIT/ АБОГЕРИТ КАПС. Х 25 Витамин А допринася за поддържане на нормално зрение, кожа, нормално състояние на лигавиците, нормална функция на имунната система.Допринася за нормалното протичане на метаболизма на желязото и участва в процеса на специализация на клетките...

Quickview

ABO PHARMA BIO NONI / БИО НОНИ СОК 330МЛ.

(0)
13.19 лв.

АБО ФАРМА BIO NONI / БИО НОНИ СОК 330МЛ. Повече от 2000г. сокът от нони е ценна и скъпа храна за жителите на Тихия океан. Нони расте на богати на калций вулканични почви и при тропически климат. Отглежда се в биоплантации на Таити и островите на френска Полинезия. Традиционните полинезийски лечители /Кахуна/, използват всички части на дървото. Пре..

Quickview

ABO PHARMA CELUX / ЦЕЛУКС ВИТАМИН С + ЦИНК ДЕПО Х 30 КАПСУЛИ

(0)
8.59 лв.

АБО ФАРМА VITAMI C + ZINK DEPO ВИТАМИН С+ЦИНК ДЕПО КАПС. Х 30 Витамин С + Zn (цинк) са важни елементи, които допринасят за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринасят за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, хрущяла. Цинкът допри..

Quickview

ABO PHARMA HAYDE / ХАЙДЕ ТЕЧЕН ОРГАНИЧЕН ГЕРМАНИЙ Х 10 ТЕЧНИ САШЕТА

(0)
27.69 лв.

АБО ФАРМА HAYDE ТЕЧЕН ОРГАНИЧЕН ГЕРМАНИЙ Х 10Течният органичен ГЕРМАНИЙ (Ge 132) подпомага снабдяването на тъканите и клетките с кислород.През 1967 г. японският учен д-р Кацухико Асаи за първи път синтезира сесквиок - вид Органичен Германий (Ge-132). Д-р Асаи ръководи клиника в Япония. В нея той използва единствено органичен германий за своите паци..

Quickview

ABO PHARMA IMMUNOCOLL / ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ КОЛАСТРА Х 15 КАПСУЛИ

(0)
13.09 лв.

АБО ФАРМА ИМУНОКОЛ / IMMUNOCOLL ПЕРФЕКТ КОЛАСТРА СТОП ВИРУС КАПС. Х 15 Коластрата от крави е дар от природата.Тя е първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа 37 естествени имуностимулатори и 8 фактори на растежа.Коластрата съдържа всичките 5 имуноглобулини...

Quickview

ABO PHARMA IMUNOCOL / ИМУНОКОЛ КОЛАСТРА СОЛ. 60МЛ.

(0)
19.19 лв.

ABO PHARMA IMUNOCOL / ИМУНОКОЛ КОЛАСТРА СОЛ. 60МЛ. Предназначение:Коластрата е първият източник на хранителни вещества за новороденото преди млякото. Тя съдържа 8 фактора на растежа, 37 естествени имуномодулатори и всичките 5 имуноглобулини /големи протеинови молекули, съставляващи повече от 40% от протеините в кръвния серум/. Съществуват пет ..

Quickview

ABO PHARMA IMUNOHEALTH / ИМУНОХЕЛТ ФОРТЕ 100МЛ.

(0)
22.59 лв.

АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ / IMUNOHEALTH ABO PHARMAФОРТЕ 100МЛ. Имунохелт Форте сироп е хранителна добавка за перорален прием, предназначена за подпомагане нормалната функция на имунната и дихателната системи, както и за поддържане на нормална телесна температура. IMUNOHealth Forte на AboPharma е иновативна имунна формула със съдържание на активните съст..

Quickview

ABO PHARMA ISOFLAVON / ИЗОФЛАВОН СОЯ 75МГ. Х 30 КАПСУЛИ

(0)
9.89 лв.

АБО ФАРМА ИЗОФЛАВОН / ISOFLAVON ОТ СОЯ КАПС. 75МГ. Х 30 Изофлавон на Або Фарма представляват изофлавони, извлечени от соя, които допринасят за нормалното протичане и приемане на промените в организма преди и при настъпване на менопауза. Този период в живота на дамите често е съпроводен от чести смени в настроението, горещи вълни, раздразнителност ..

Showing 1 to 15 of 1001 (67 Pages)