THERAZYM / ТЕРАЗИМ  25 ТАБЛЕТКИ

THERAZYM / ТЕРАЗИМ 25 ТАБЛЕТКИ

16.30 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000023
Наличност: В наличност
Прегледан 2775 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

THERAZYM / ТЕРАЗИМ  25 ТАБЛЕТКИ


KÖHLER PHARMA / KЬОЛЕР ФАРМА


Хранителна добавка

Таблетки с ензими и витамини

 

1 таблетка съдържа:

Бромелаин                                                                           100 mg

Панкреатин(Липаза-Амилаза-Протеаза комплекс)         100 mg

Папаин                                                                                     75 mg

Витамин В1                                                                           0,5 mg

Фолиева киселина                                                               150  µg

Биотин                                                                                  100  µg

 

Препоръка за консумация: По 2 таблетки дневно с малко течност, преди хранене.

 

Забележка: Таблетките Теразим® са с покриващ агент, който прави таблетките по-лесни за преглъщане, без вкус и мирис. По този начин, съставът на таблетките Теразим®, по отношение на ензимите и витамините, остава непроменен.

Теразим® е без глутен, без фруктоза, лактоза, желатин, мая и без консерванти.

Може да има слабително действие, ако се консумира в излишък.

Опаковки: Теразим® се предлага в опаковки от 25 таблетки.

 

Хранителна добавка с Теразим

Таблетките Теразим са хранителна добавка, която може да помогне за облекчаване на храносмилателни проблеми. Основните компоненти са ензимите папаин, бромелаин и панкреатин, както и биотин, фолиева киселина и тиамин. Панкреатинът помага на организма при храносмилателни проблеми. Ензимът разгражда съдържащите се в храната въглехидрати, така че те да могат да се използват от организма. Бромелаинът съдържащ се в таблетките Теразим, е ананасов ензим , който има ефект на намаляване на отока след операции или възпаления от всякакъв вид. Друг ефект на бромелаинът е , че той помага при храносмилателни проблеми , причинени от липса на ензими.

Ензимите са протеини, чиято функция е да контролират биохимичните реакции. По този начин ензимите играят важна роля в организма на всички живи същества. Още древните египтяни са описвали ефектите на ензимите да променят някои неща в организма или да превръщат едни веществата в други.

За правилното протичане на биохимичните реакции на много ензими са необходими вещества, които не са протеини и които тялото не може да произведе само. Те се наричат ​​коензими. Те включват например витамините фолиева киселина, биотин и витамин В1.

Благодарение на съвременните аналитични методи, най-важните ензими и коензими от живата природа са изследвани в детайли. В този контекст диетолозите установиха значението на взаимодействието на ензимите и коензимите за здравето на човешкото тяло.

Когато човек е изложен на замърсена околна среда като UV лъчение и отработени газове, както и на тежък физически стрес, организмът има повишена нужда от ензими.

Въпреки че организмът (за разлика от витамините), може сам да произвежда ензими, те могат да се набавят и от подходящи храни като например пресни плодове и зеленчуци. Ананасът и папаята са известни като естествени източници на ензими. Трябва да се отбележи, че ензимите са чувствителни към температурата. Активността на ензимите намалява значително, когато храната се нагрява, както и когато се замразява.

Теразим съдържа ценна комбинация от ензимите бромелаин, панкреатин и папаин, както и коензимите витамин В1, фолиева киселина и биотин.

 

Внимание: Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура( 15°С- 25°С) на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.