Covid-19

Covid-19

Табличен изглед:
Бърз преглед

BIOTRADE / БИОТРЕЙД МАКСИ ПРОТЕКТ АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ ТУБА 50 МЛ

(0)
3.71 лв.

BIOTRADE / БИОТРЕЙД МАКСИ ПРОТЕКТ АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ ТУБА 50 МЛАнтибактериалният гел Макси Протект на Biotrade е със 70% етилов алкохол. Почиства, освежава и предпазва ръцете, без да е необходимо измиване с вода и сапун. Подходящ е за ежедневна употреба и е в компактна опаковка от 50 мл. Освежава кожата, оставяйки ..

Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС

(0)
4.64 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС Бърз антиген тест-касета (тампон) за коронавирус (SARS-Cov-2) Ръководство за употреба Опаковката съдържа: Бърз тест за коронавирусен антиген при назофаренгиален и орофаренгеален секрет. Предназначение Тестът за антиген на коронавирус (SARS-Cov-2) (тампон) е диагностичен, с цел откриване на коронавирусни антиг..

Бърз преглед

БОЧКО АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ 50МЛ

(0)
2.78 лв.

БОЧКО АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ 50МЛБиоциден продукт, който почиства и дезинфекцира без вода, оставяйки свежо приятно ухание. Антибактериалният гел Бочко отстранява бактериите от ръцете, без да уврежда кожата. Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от гела върху дланите си и обтривайте в продължение на минута. През цялото ..

Бърз преглед

ЖИВАСЕПТ / ZHIVASEPT ГЛЮКОНАТ 200МЛ. СПРЕЙ

(0)
3.99 лв.

ЖИВАСЕПТ / ZHIVASEPT ГЛЮКОНАТ 200МЛ. СПРЕЙ Номер на разрешението за пускане на пазара: 0013-2/2009.СЪСТАВ:Активни вещества: Хлорхексидин диглюконат 0.6 g / 100 g; Изопропанол 60 g /100 g. Други съставки: Омекотители за кожа; Оцветител Е 122; Парфюмна композиция; Дейонизирана вода. ВИД НА БИОЦИДНИЯ ПРЕПАРАТ:Светлорозова ароматиз..

Бърз преглед

ЖИВАСЕПТ / ZHIVASEPT ТЕЧНОСТ ЗА РЪЦЕ 1Л ПОМПА

(0)
10.50 лв.

ЖИВАСЕПТ / ZHIVASEPT ТЕЧНОСТ ЗА РЪЦЕ 1Л ПОМПАРазфасовка: 1 литър Готов за употреба алкохолен препарат за дезинфекция на ръце и кожа с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV/HCV, адено, рота вируси) и фунгицидно действие, което продължава до 2 часа след нанасяне.  Един от най-масовите и предпочитани дезинфектанти в Бъ..

Бърз преглед

ЛАВЕНА / LAVENA AНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ 500МЛ. ПОМПА

(0)
7.43 лв.

LAVENA / ЛАВЕНА Aнтибактериален гел 500мл. ПомпаУнищожава бактериите по ръцете без да вреди на кожата.Оставя чувство за чистота и свежест. Съдържа 70% етанол.Предназначение и приложение: Гел с бактерицидно действие за хигиенна дезинфекция на ръцете. За професионална и масова употреба.Начин на употреба: Нанесете част от гела колкото грахово зърно и ..

Бърз преглед

ТЕО SENSITIVE GEL АНТИБАКТЕРИАЛЕН САПУН 400 МЛ. ПОМПА

(0)
2.69 лв.

ТЕО АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ СЕНЗИТИВ 400 МЛ. ПОМПА Течен сапун за хора с чувствителна кожа/ с деликатен аромат и екстракт от алое вера...

Временно изчерпан
Бърз преглед

SMARTTEST / СМАРТТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНА ВИРУС

(0)
7.09 лв.

SMARTTEST / СМАРТТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНА ВИРУСБърз антитела тест за COVID 19Какво определеля изследването? Изследването определя наличие на антитела на Covid 19 в кръвта. Какво показва изследването? Положителният резултат означава наличие на антитела в организма.Как се провежда изследването? Провеждан..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС В ХРАЧКА

(0)
12.99 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС В ХРАЧКАБърз тест за откриване на CoVid-19 е подходящ за качествено откриване на нов коронавирус в проби от храчки / гърло / изпражненияТой осигурява помощ при диагностицирането на инфекция с новия коронавирус.Комплектът за откриване на антиген COVID-19 е имунохроматографски мембранен анализ, който използва силно чувс..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС СПЕСЕРА С ОРАЛНА ТЕЧНОСТ

(0)
3.79 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС СПЕСЕРА  С ОРАЛНА ТЕЧНОСТ Spesera AndLucky Covid-19 antigen dedication kit (Oral fluid) е комплект за имунохроматографски анализ за качествено откриване на SARS-CoV-2 антиген в храчка и задна орофарингеална слюнка от човек. ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНАВИРУС

(0)
13.29 лв.

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНАВИРУС Предназначение Касетата за бърз антигенен тест за COVID-19 е имуноанализ на латералния поток, предназначен за качествено откриване на SARS-CoV-2 нуклеокапсидни антигени в назофарингеален тампон и орофарингеален тампон от лица, за които техният лекар има подозрения, че са болни от COVID-19. Резу..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВЕЛСАКЕЪР / WELLSACARE ГЕЛ АНТИБАКТЕРИАЛЕН 270 МЛ

(0)
8.64 лв.

ВЕЛСАКЕЪР / WELLSACARE ГЕЛ АНТИБАКТЕРИАЛЕН 270 МЛ Състав: Етилов алкохол - 70 гр. / 100 гр. Област на приложение: Биоцидът е с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicanis) и ограничено вирусоцидно действие, за хигиенна дезинфекция на ръце. Вид на биоцида: готов за употреба - гел. Главна група 1 Дезинфектанти. Продуктов тип 1 Хигиена на чо..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЕЗИНФЕКТАНТ ХЕНДИСЕПТ СТОП ВИРУС СПРЕЙ 120МЛ

(0)
3.29 лв.

ДЕЗИНФЕКТАНТ ХЕНДИСЕПТ СТОП ВИРУС СПРЕЙ 120МЛЕтанолът, използван в дезинфектанта е международно сертифициран като биоцидна съставка от Европейската агенция по химикалите (ЕСНА) съгласно чл. 95 от Biocidal Products Regulation. Високото му качество е гарантирано от непрекъснат контрол по време на всяка фаза от производствения цикъл. За производството..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЕЗИНФЕКТАНТ ХЕНДИСЕПТ СТОП ВИРУС СПРЕЙ 1Л

(0)
8.99 лв.

ДЕЗИНФЕКТАНТ ХЕНДИСЕПТ СТОП ВИРУС СПРЕЙ 1ЛГотов за употреба алкохолен препарат за за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, предприятия за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение и промишленоста. Притежава бактерицидно (включително MRSA), микобактерицидно (включително ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЕЗИНФЕКТАНТ ХЕНДИСЕПТ СТОП ВИРУС СПРЕЙ 35 МЛ

(0)
1.13 лв.

ДЕЗИНФЕКТАНТ ХЕНДИСЕПТ СТОП ВИРУС СПРЕЙ 35 МЛ Наименование на активното вещество: Етилов алкохол (CAS № 64-17-5 и EC № 200-578-6) Съдържание на активното вещество: 63 g / 100 g Вид на биоцида: течност Главна група 1: Дезинфектанти Продуктов тип 1: Хигиена на човека Област на приложение: Биоцид с бактерицидно, фунгицидно (включително дро..

Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)