ТЕСТОВЕ ЗА КОРОНАВИРУС

ТЕСТОВЕ ЗА КОРОНАВИРУС

Табличен изглед:
Временно изчерпан
Бърз преглед

SMARTTEST / СМАРТТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНА ВИРУС

(0)
7.09 лв.

SMARTTEST / СМАРТТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНА ВИРУСБърз антитела тест за COVID 19Какво определеля изследването? Изследването определя наличие на антитела на Covid 19 в кръвта. Какво показва изследването? Положителният резултат означава наличие на антитела в организма.Как се провежда изследването? Провеждан..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС

(0)
4.64 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС Бърз антиген тест-касета (тампон) за коронавирус (SARS-Cov-2) Ръководство за употреба Опаковката съдържа: Бърз тест за коронавирусен антиген при назофаренгиален и орофаренгеален секрет. Предназначение Тестът за антиген на коронавирус (SARS-Cov-2) (тампон) е диагностичен, с цел откриване на коронавирусни антиг..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС В ХРАЧКА

(0)
12.99 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС В ХРАЧКАБърз тест за откриване на CoVid-19 е подходящ за качествено откриване на нов коронавирус в проби от храчки / гърло / изпражненияТой осигурява помощ при диагностицирането на инфекция с новия коронавирус.Комплектът за откриване на антиген COVID-19 е имунохроматографски мембранен анализ, който използва силно чувс..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС СПЕСЕРА С ОРАЛНА ТЕЧНОСТ

(0)
3.79 лв.

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС СПЕСЕРА  С ОРАЛНА ТЕЧНОСТ Spesera AndLucky Covid-19 antigen dedication kit (Oral fluid) е комплект за имунохроматографски анализ за качествено откриване на SARS-CoV-2 антиген в храчка и задна орофарингеална слюнка от човек. ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНАВИРУС

(0)
13.29 лв.

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНАВИРУС Предназначение Касетата за бърз антигенен тест за COVID-19 е имуноанализ на латералния поток, предназначен за качествено откриване на SARS-CoV-2 нуклеокапсидни антигени в назофарингеален тампон и орофарингеален тампон от лица, за които техният лекар има подозрения, че са болни от COVID-19. Резу..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС И ГРИП A+B

(0)
9.87 лв.

ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС И ГРИП  A+B   Комбинираният бърз антигенен тест за COVID-19 и грип A+B от „Търговска Лига – Глобален Аптечен Център“ АД е бърз комбиниран имунохроматографски метод за качествено определяне на антигени на вирусите на SARS-CoV-2, грип A и грип B в проби, взети чрез назофарингеален (носен) секрет. За гарантирано запазв..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)