Търсене - МАРСИАНЦИ

Табличен изглед:
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ГУМЕНИ ВИТАМИНИ С ЕХИНАЦЕЯ Х 60

11.15 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ГУМЕНИ ВИТАМИНИ С ЕХИНАЦЕЯ Х 60  Вкусни желирани марсианчета, които осигуряват нужната дневна доза от витамини, необходими за растежа и развитието на детето. Екстрактът от ехинацея е известен с благоприятния ефект за правилната функция на имунната система. Този продуктът подпомага общото състояние и жизнеността на ..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЖЕЛИРАНИ ВИТАМИНИ С ЧЕРЕН БЪЗ Х 60

22.31 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЖЕЛИРАНИ ВИТАМИНИ С ЧЕРЕН БЪЗ Х 60Черният бъз допринася за нормалната функция на имунната система.Витамин С и цинк засилват защитните сили на организма.Продуктът подпомага физиологичния растеж и жизнеността на детето.Марсианци Гъми /Маррсианци Gummi/ с черен бъз са вкусни желирани марсианчета, съдържащи препоръчваната дн..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЗАЩИТНИ СИЛИ Х50 желирани таблетки

22.31 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЗАЩИТНИ СИЛИ  Х50  желирани таблеткиВАЛМАРК / WALMARK Марсианци гъми Защитни сили описание:За подкрепа на имунната система.Витамини С и D3,  цинк и облепиха допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Екстрактът от облепиха подкрепя здравето на храносмилателната система .Витамин C и цинк им..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЗАЩИТНИ СИЛИ Х50 ТАБЛЕТКИ

22.31 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ЗАЩИТНИ СИЛИ Х50 ТАБЛЕТКИМарсианци Гъми на Валмарк са желирани таблетки, предназначени за деца над 3-годишна възраст. Те съдържат витамини и минерали, обогатени с екстракт от плодове на облепиха, които осигуряват на детето повече жизненост, енергия и имунитет. В състава са включени още витамин С, витамин D3, K1, фолиева ..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ПОРТОКАЛ Х 30

12.73 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ПОРТОКАЛ Х 30 Мултивитамини и мултиминерали за по-силна имунна система при децатаПодходящ за ежедневна употреба в есенно-зимния сезон за подпомагане на имунната система.Хранителна добавка с подсладителиЕфекти:Допринася за нормалното функциониране на имунната система;Подпомага жизнеността и доброто общо със..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ЯГОДА Х 30

12.73 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ЯГОДА Х 30 Мултивитамини и мултиминерали за по-силна имунна система при децатаПодходящ за ежедневна употреба в есенно-зимния сезон за подпомагане на имунната система.Хранителна добавка с подсладителиЕфекти:Допринася за нормалното функциониране на имунната система;Подпомага жизнеността и доброто общо състоя..

Временно изчерпан
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ЯГОДА + ИГРАЧКА Х 80

26.09 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ЯГОДА + ИГРАЧКА Х 80  Мултивитамини и мултиминерали за по-силна имунна система при децатаХранителна добавка с подсладители Ефекти: Допринася за нормалното функциониране на имунната система; Подпомага жизнеността и доброто общо състояние; Подпомага физиологичния растеж и развитие на детето; Оказва п..

Временно изчерпан
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ЯГОДА Х 80 + ГОВОРИТЕЛ

23.49 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ИМУНАКТИВ ЯГОДА Х 80 + ГОВОРИТЕЛ Мултивитамини и мултиминерали за по-силна имунна система при децатаПодходящ за ежедневна употреба в есенно-зимния сезон за подпомагане на имунната система.Хранителна добавка с подсладителиЕфекти: Допринася за нормалното функциониране на имунната система; Подпомага жизнеността и добро..

Временно изчерпан
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ПРОИМУН АКУТ Х 5 САШЕТА

14.99 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ПРОИМУН АКУТ Х 5 САШЕТАИзцяло естествен, мощен имуностимулант за деца. Той е с изключителен състав, включващ безценния в борбата с простудата, грипа и вирусите екстракт от плод на черен бъз. Продуктът е нежен към организма на детето за бърз ефект при първи признаци на инфекции на горните дихателни пътища: кихане, кашлица..

Временно изчерпан
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ С ИНУЛИН ГОРСКИ ПЛОД Х 30

10.49 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ С ИНУЛИН ГОРСКИ ПЛОД Х 30 Мултивитамини и минерали за деца Марсианци с Инулин е комплексен мултивитаминен продукт за деца. Представлява таблетки за смучене с формата на малки марсианчета. Всяка таблетка съдържа всички витамини и минерали, необходими за физиологичното израстване и развитие на детето. Продуктът е обогате..

Временно изчерпан
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ Х 30 ТАБЛЕТКИ

11.59 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ Х 30 ТАБЛЕТКИ Мултивитамини и мултиминерали за по-силна имунна система при децатаХранителна добавка с подсладители Ефекти: Допринася за нормалното функциониране на имунната система; Подпомага жизнеността и доброто общо състояние; Подпомага физиологичния растеж и развитие на детето; Оказва положителен ефект върху ..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)