Търсене - нахткерцен

Табличен изглед:
-20%
Бърз преглед

СЕНСИБЕЛ / SENSIBEL НАХТКЕРЦЕН БАЛСАМ ИНТЕНЗИВ 50ГР

13.35 лв. 16.69 лв.

СЕНСИБЕЛ / SENSIBEL НАХТКЕРЦЕН БАЛСАМ ИНТЕНЗИВ 50ГР Sensibel Nachtkerzen на Dr. Theiss е специален балсам, който е предназначен за много суха и чувствителна кожа. Той е подходящ за бебета и малки деца. Балсамът може да се използва при процеси, които протичат с обилно образуване на люспи и рагади, както и при увреждане на кожата от производствени н..

-20%
Бърз преглед

СЕНСИБЕЛ / SENSIBEL НАХТКЕРЦЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СПЕЦИАЛ 50МЛ

14.23 лв. 17.79 лв.

СЕНСИБЕЛ / SENSIBEL НАХТКЕРЦЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СПЕЦИАЛ 50МЛ ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА С ЦЕННОТО МАСЛО ОТ НАХТКЕРЦЕ И ЛЕЧЕБНА ИЗВОРНА ВОДАЗа суха, чувствителна кожа.Подходящо и за деца и бебета.Сухата кожа е значително по-чувствителна от нормалната. Тя има твърде ниско съдържание на мазнини и влага, поради което е по-податлива на дразненията от околната среда...

-20%
Бърз преглед

СЕНСИБЕЛ / SENSIBEL НАХТКЕРЦЕН ШАМПОАН 200 МЛ

7.99 лв. 9.99 лв.

СЕНСИБЕЛ / SENSIBEL НАХТКЕРЦЕН ШАМПОАН 200 МЛСпециална грижа за суха и лющеща се кожа на скалпа. Успокоява и облекчава сърбежа. Шампоанът е богат на есенциални мастни киселини, добити от семената на вечерна роза (нахткерце), който подхранват сухата кожа на скалпа. Не съдържа парфюм и оцветители. Дерматологично тестван.Опаковка: 200 мл...

-20%
Бърз преглед

СЕНСИБЕЛ / SENSIBELL НАХТКЕРЦЕН БАЛСАМ 100МЛ

15.75 лв. 19.69 лв.

СЕНСИБЕЛ / SENSIBELL НАХТКЕРЦЕН БАЛСАМ 100МЛСензибел Нахткерцен на д-р Тайс e формула с грижа за сухата и чувствителна кожа. Подходящ за употреба от деца и бебета. Sensibel Nachtkerzen осигурява интензивна грижа за кожата благодарение на ценното масло от Нахткерце и лечебната изворна вода. Спомага за интензивно обогатяване на кожата с липиди и влаг..

-20%
Бърз преглед

СЕНСИБЕЛ / SENSIBELL НАХТКЕРЦЕН ДУШ-ОЛИО 200МЛ

11.03 лв. 13.79 лв.

СЕНСИБЕЛ / SENSIBELL НАХТКЕРЦЕН ДУШ-ОЛИО 200МЛСенсибел Нахткерцен на -д-р Тайс е олио за под душа, предназначено за много суха и чувствителна кожа. То съдържа важни поддържащи масла, които активно овлажняват и омазняват кожата, предпазвайки я от дехидратация. Благодарение на високата концентрация на масло от вечерна роза и съдържащите се в него есе..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)