Хрема

Хрема

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA SILVERTUSS / СИЛВЪРТУС СПРЕЙ ЗА НОС 15 МЛ

(0)
16.91 лв.

ABO PHARMA SILVERTUSS / СИЛВЪРТУС СПРЕЙ ЗА НОС 15 МЛ Спреят за нос SILVERTUSS на Абофарма е медицинско изделие. Съдържа морска вода с ефективно деконгестантно действие чрез осмотичен ефект. Съдържа производни на зародиш от плод на касис - естествен антиоксидант и етерични масла от ниаулин и евкалипт с освежаващ балсамов ефект. Колоидното сребро и ..

Бърз преглед

ABOCA / АБОКА ФИТОНАЗАЛ СПРЕЙ КОНЦЕНТРАТ 30МЛ

(0)
22.46 лв.

ABOCA / АБОКА ФИТОНАЗАЛ  спрей концентрат 30мл Fitonasal спрей е защитен деконгестант. Използва се при алергия, при всички случаи на настинка, при наличие на конгестия и възпаление на носните кухини, свързани както с остри или хронични проблеми. Формулата му е подсилена с TANNISAL-FL - натурален молекулен комплекс. Той е съставен от флавоноид..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN DUO / СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
15.03 лв.

WALMARK SINULAN DUO / СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавкаПри кашлица и хрема Намалява времето на боледуване; Улеснява дишането; Спомага за по-лесното отхрачване и отделянето на секрети от белите дробове и бронхите. Синулан Дуо Форте съдържа комбинация от натурални растителни екстракти, които подпомагат функциите на горните (..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN EXPRESS / СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР СПРЕЙ 20МЛ

(0)
13.90 лв.

СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР 3+ спрей за нос 20 мл ВАЛМАРКСпреят за нос с CAPTOMUCIL® подпомага лечението на респираторни заболявания, протичащи с повишено отделяне на мукус, в т.ч. състояния като настинка и ринит, които могат да преминат към остър или хроничен риносинузит.Действие:CAPTOMUCIL®стимулира бързото и ефективно отвеждане на мукуса чрез ..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN EXPRESS / СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ СПРЕЙ 15МЛ

(0)
14.56 лв.

WALMARK SINULAN EXPRESS / СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ СПРЕЙ 15МЛПоказания: За лечение на ринит и синузит.Механизъм на действие:Синулан Експрес Форте е вискозен продукт за отпушване на носа и лечение на симптоми на ринит и синузит с различен произход. Той съдържа хипертоничен разтвор с висока концентрация на глицерол, както и етерични масла. При впръскван..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР СИРОП 120МЛ

(0)
14.84 лв.

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР СИРОП 120МЛ Синулан Форте Джуниър е комбинация от растителни екстракти, които допринасят за нормалните функции на дихателните пътища и имунната система; обогатен е и с биотин за нормалното състояние на лигавиците: Екстрактът от андрографис подпомага физиологичните функции на горните дихателни пътища..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
14.75 лв.

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка при синузит и хрема Синулан Форте е хранителна добавка, съдържаща комбинация от натурални растителни екстракти, които подпомагат функциите на горните дихателни пътища и синусите. Действие: Облекчава напрежението и болката в синусите; Улеснява дишането; Спомага за по-лесн..

Бърз преглед

АБОКА / ABOCA ГРИНТУС СИРОП ЗА ВЪЗРАСТНИ 180ГР.

(0)
18.79 лв.

АБОКА ГРИНТУС / ABBOCCA GRINTUS FOR ADULTSСИРОП ЗА ВЪЗРАСТНИ 210ГР. Grintuss е продукт на основата на мед и молекулни комплекси, който действа защитно и впоследствие успокояващо на горните дихателни пътища. Създава защитен филм под формата на "ефектна бариера", който успокоява кашлицата като предпазва горните дихателни пътища. Всичко това е ..

Бърз преглед

АЦЦ / ACC 200МГ. Х 20 ПРАХЧЕТА

(0)
10.89 лв.

АЦЦ / ACC 200МГ. Х 20 ПРАХЧЕТА Листовка: информация за потребителяАЦЦ 200 mg прах за перорален разтворАСС 200 mg powder for oral solutionацетилцистеин (acetylcysteine) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е опи..

Бърз преглед

АЦЦ / ACC МЕД И ЛИМОН 600МГ Х10 САШЕТА

(0)
13.81 лв.

АЦЦ / ACC МЕД И ЛИМОН  600МГ Х10 САШЕТА Листовка: информация за потребителя АЦЦ Мед и Лимон 600 mg прах за перорален разтвор АСС Honey and Lemon 600 mg powder for oral solutionацетилцистеин (acetylcysteine) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Вина..

Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ

(0)
18.79 лв.

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ Biozin Kids Syrup е хранителна добавка с уникална формула, разработена специално за деца. Имуностимулантът е с приятен вкус на ягода и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от коластра, витамин D3, Цинк и ..

Бърз преглед

БРОНХИКУМ / BRONCHICUM СИРОП 130ГР

(0)
12.93 лв.

БРОНХИКУМ / BRONCHICUM СИРОП 130ГР Бронхикум на фармацевтичната компания Санофи е лекарствено средство на растителна основа, което се препоръчва за симптоматично лечение на кашлица, като улеснява втечняването на гъстия жилав секрет в бронхите и неговото по-лесно отхрачване. Bronchicum Elixir S е билков сироп за лечение на инфекции на дихателните пъ..

Бърз преглед

БРОНХИКУМ / BRONCHICUM ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
10.61 лв.

БРОНХИКУМ / BRONCHICUM ТАБЛЕТКИ Х 20 Бронхикум е лекарствено средство на растителна основа, което се препоръчва за симптоматично лечение на кашлица, като улеснява втечняването на гъстия жилав секрет в бронхите и неговото по-лесно отхрачване. При треска, задух и ако оплакванията са неясни или продължават повече от 7 дни, моля консултирайте се с Ваши..

Бърз преглед

БРОНХОЛИТИН / BRONCHILITIN СИРОП 125МЛ

(0)
9.03 лв.

БРОНХОЛИТИН / BRONCHILITIN СИРОП 125МЛТова лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт...

Бърз преглед

БРОНХОСТОП / BRONCHOSTOP СИНЕ СИРОП 120МЛ

(0)
15.03 лв.

БРОНХОСТОП / BRONCHOSTOP СИНЕ СИРОП 120МЛ БРОНХОСТОП СИНЕ 0,12 g/0,83 g/I5 ml перорален разтвор BRONCHOSTOP SINE 0.12 g10.83 g/15 ml oral solution Градинска мащерка, сух екстракт от стръкове/Лечебна ружа, течен екстракт от корениThymi herba extractum siccum/Althaeae radix extraction fluidum Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнет..

Показани 1 от 15 | 131 (9 Страници)