Хрема

Хрема

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA SILVERTUSS / СИЛВЪРТУС СПРЕЙ ЗА НОС 15 МЛ

(0)
15.39 лв.

ABO PHARMA SILVERTUSS / СИЛВЪРТУС СПРЕЙ ЗА НОС 15 МЛ Спреят за нос SILVERTUSS на Абофарма е медицинско изделие. Съдържа морска вода с ефективно деконгестантно действие чрез осмотичен ефект. Съдържа производни на зародиш от плод на касис - естествен антиоксидант и етерични масла от ниаулин и евкалипт с освежаващ балсамов ефект. Колоидното сребро и ..

Бърз преглед

ABOCA / АБОКА ФИТОНАЗАЛ СПРЕЙ КОНЦЕНТРАТ 30МЛ

(0)
22.09 лв.

ABOCA / АБОКА ФИТОНАЗАЛ  спрей концентрат 30мл Fitonasal спрей е защитен деконгестант. Използва се при алергия, при всички случаи на настинка, при наличие на конгестия и възпаление на носните кухини, свързани както с остри или хронични проблеми. Формулата му е подсилена с TANNISAL-FL - натурален молекулен комплекс. Той е съставен от флавоноид..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN DUO / СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.59 лв.

WALMARK SINULAN DUO / СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавкаПри кашлица и хрема Намалява времето на боледуване; Улеснява дишането; Спомага за по-лесното отхрачване и отделянето на секрети от белите дробове и бронхите. Синулан Дуо Форте съдържа комбинация от натурални растителни екстракти, които подпомагат функциите на горните (..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN EXPRESS / СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР СПРЕЙ 20МЛ

(0)
13.39 лв.

СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР 3+ спрей за нос 20 мл ВАЛМАРКСпреят за нос с CAPTOMUCIL® подпомага лечението на респираторни заболявания, протичащи с повишено отделяне на мукус, в т.ч. състояния като настинка и ринит, които могат да преминат към остър или хроничен риносинузит.Действие:CAPTOMUCIL®стимулира бързото и ефективно отвеждане на мукуса чрез ..

-8%
Бърз преглед

WALMARK SINULAN EXPRESS / СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ СПРЕЙ 15МЛ

(0)
14.59 лв. 15.79 лв.

WALMARK SINULAN EXPRESS / СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ СПРЕЙ 15МЛПоказания: За лечение на ринит и синузит.Механизъм на действие:Синулан Експрес Форте е вискозен продукт за отпушване на носа и лечение на симптоми на ринит и синузит с различен произход. Той съдържа хипертоничен разтвор с висока концентрация на глицерол, както и етерични масла. При впръскван..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР СИРОП 120МЛ

(0)
13.49 лв.

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР СИРОП 120МЛ Синулан Форте Джуниър е комбинация от растителни екстракти, които допринасят за нормалните функции на дихателните пътища и имунната система; обогатен е и с биотин за нормалното състояние на лигавиците: Екстрактът от андрографис подпомага физиологичните функции на горните дихателни пътища..

Бърз преглед

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.99 лв.

WALMARK SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ Х 30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка при синузит и хрема Синулан Форте е хранителна добавка, съдържаща комбинация от натурални растителни екстракти, които подпомагат функциите на горните дихателни пътища и синусите. Действие: Облекчава напрежението и болката в синусите; Улеснява дишането; Спомага за по-лесн..

Бърз преглед

АБОКА / ABOCA ГРИНТУС СИРОП ЗА ВЪЗРАСТНИ 180ГР.

(0)
17.79 лв.

АБОКА ГРИНТУС / ABBOCCA GRINTUS FOR ADULTSСИРОП ЗА ВЪЗРАСТНИ 210ГР. Grintuss е продукт на основата на мед и молекулни комплекси, който действа защитно и впоследствие успокояващо на горните дихателни пътища. Създава защитен филм под формата на "ефектна бариера", който успокоява кашлицата като предпазва горните дихателни пътища. Всичко това е ..

Бърз преглед

АМБИКСОЛ / AMBIKSOL 15 МГ/5 МЛ

(0)
4.69 лв.

АМБИКСОЛ / AMBIKSOL15 мг/5 млАмбиксол сироп се използва за улесняване на отхрачването и облекчаване на кашлицата при остри и хронични заболявания на дихателната система, които са свързани с образуването на гъст и жилав секрет в дихателните пътища. Амбиксол сироп съдържа активното вещество амброксолов хидрохлорид, което втечнява гъстия секрет в брон..

Бърз преглед

АТОМЕР / ATOMER СПРЕЙ ЗА НОС МОРСКА ВОДА 150МЛ

(0)
9.19 лв.

ATHOMER / АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС МОРСКА ВОДА 150МЛСтерилен изотоничен разтвор с морска вода. Предназначен за почистване, хидратиране и отпушване на носните кухини. Премахва натрупания секрет, овлажнява лигавицата и улеснява дишането. Произведен с вода от Егейско море от региона на Света гора на разстояние 5 км от брега и дълбочина 10 метра.Предназнач..

Бърз преглед

АЦЦ / ACC 200МГ. Х 20 ПРАХЧЕТА

(0)
9.59 лв.

АЦЦ / ACC 200МГ. Х 20 ПРАХЧЕТА Листовка: информация за потребителяАЦЦ 200 mg прах за перорален разтворАСС 200 mg powder for oral solutionацетилцистеин (acetylcysteine) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е опи..

Бърз преглед
Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ.

(0)
23.09 лв.

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ. Biozin Kids Syrup е хранителна добавка с уникална формула, разработена специално за деца. Имуностимулантът е с приятен вкус на ягода и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от коластра, витамин D3, Цинк и..

Бърз преглед

БРОНХИКУМ / BRONCHICUM СИРОП 130ГР.

(0)
8.69 лв.

БРОНХИКУМ / BRONCHICUMСИРОП 130ГР." Бронхикум на фармацевтичната компания Санофи е лекарствено средство на растителна основа, което се препоръчва за симптоматично лечение на кашлица, като улеснява втечняването на гъстия жилав секрет в бронхите и неговото по-лесно отхрачване. Bronchicum Elixir S е билков сироп за лечение на инфекции на дихателните п..

Бърз преглед

БРОНХИКУМ / BRONCHICUM ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
6.29 лв.

БРОНХИКУМ / BRONCHICUM ТАБЛ. Х 20" Бронхикум е лекарствено средство на растителна основа, което се препоръчва за симптоматично лечение на кашлица, като улеснява втечняването на гъстия жилав секрет в бронхите и неговото по-лесно отхрачване. При треска, задух и ако оплакванията са неясни или продължават повече от 7 дни, моля консултирайте се с Вашия ..

Показани 1 от 15 | 123 (9 Страници)