АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ

12.29 лв. 14.19 лв.
- 14%
НАМАЛЕНИЕ
Продукт от брошурата
-13%
Период на промоцията от 10.07.2024 до 09.08.2024
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 71266
Наличност: В наличност
Прегледан 2720 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ

Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.

Как работи:
Anaftin® Spray съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, покриващ отвора, в качеството на механична бариера на засегнатите зони, като по този начин облекчава болката, причинена от възпаление, на което са изложени нервните окончания. Включените в състава хиалуронова киселина и екстракт от алое вера подпомагат естествения лечебен процес на увредените тъкани.

Инструкции за ползване:
Преди първата употреба отстранете капачката и поставете накрайника за спрея. Насочете накрайника към мястото на раничката (афтата) в устата и пръснете 3 пъти, или толова, колкото е необходимо за да покриете засегнатата зона. За най-добри резултати, да не се яде и пие в продължение на най-малко един час след прилагането. Използвайте 3-4 пъти на ден или по-често, ако се налага.

Състав: Пропилен гликол, поливинил пиролидон (PVP), малтодекстрин, алое вера (Aloe Barbadensis), калиев сорбат, натриев бензоат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, динатриев едетат (EDTA),  бензалкониев хлорид, натриев хиалуронат, аромат,  захарин натрий, дикалиев глициризат, вода.

Моля, обърнете внимание:
Използването на Anaftin® вода за уста е противопоказана при пациенти със свръхчувствителност към някоя от съставките. В случай на бременност, преди да използвате продукта, следва да се консултирате с Вашия лекар. В случай на често повтаряне на орални язви е желателно да се направи медицинска консултация.

Предупреждения и предпазни мерки:
Не използвайте след срока на годност или в случай на повреда или изтичане на бутилката.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте при стайна температура, далеч от източници на топлина.
Да не се замразява.

Опаковка: 15 мл.