Апарати за кръвно налягане

Апарати за кръвно налягане

Табличен изглед:
Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E

(0)
125.12 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя. Характеристики:  Технология IntelliSense™ (Интелисенс);  Универсален маншет с обхват на ръката над лакътя 22-42 см;  Индикация за високо кръвно налягане чрез светлини;  Индикатор за неравномерен пулс; &n..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 COMFORT

(0)
125.57 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 COMFORT Точен и надежден електронен апарат за измерване на кръвно налягане. Характеристики: Клинично валидиран електронен апарат за измерване на кръвно налягане над лакътя и пулс; С технология Intellisense за правилно напомпване на маншета и съответно точно и бързо измерване на кръвното налягане; Универсален..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E

(0)
170.98 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E Ръководство за употребаАпаратът M6 Comfort позволява бързо и точно измерване на кръвното налягане.M6 Comfort съдържа технологията „интелигентен маншет за увиване“, която дава 360 градуса точност за да получите точни резултати във всяка позиция около бицепса. Характеристики:• Предотвр..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-42СМ 925304

(0)
110.56 лв.

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-42СМ 925304Hartmann Veroval Upper Arm Blood Pressure Monitor представлява апарат за бързо и лесно измерване на кръвно налягане и пулс, който разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии). Апаратът Veroval® за измерване на кръвно налягане на китката е тестван и признат като ..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504

(0)
135.58 лв.

HARTMANN VEROVAL DUOCONTROL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504Апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя- Hartmann Veroval duo control M. Уникалната DUO SENSOR технология комбинира два професионални метода на измерване: Осцилометричен и този на Коротков. Докато повечето автоматични апар..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ЗА РЪКА 925424

(0)
81.25 лв.

HARTMANN VEROVAL COMPACT / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ЗА РЪКА 925424Специално разработен прецизен и изцяло автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на ръката над лакътя. С компактни размери и лесен за употреба. Подходящ за ежедневно наблюдение и упражняване на контрол над стойностите, включително и при диагностицирана аритмия.Характеристики:..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО AG1-20

(0)
27.65 лв.

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО  AG1-20  Микролайф AG1-20 е стандартен механичен апарат за измерване на кръвно налягане произведен от висококачествени материали, подходящ както за професионалан така и за домашна употреба. Окомплектован е с мек маншет за измерване на кръвното над лакътя и стетоскоп опаковани в удобна чантичка за съхранение. Ап..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО BP A3L COMFORT

(0)
138.58 лв.

АПАРАТ МИКРОЛАЙФ / MICROLIFEBP A3L COMFORTСпецификации на продукта:Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане;Предупреждава за аритмия;PAD технология за точно измерване дори и при наличието на аритмия;IMT режим - апаратът измерва кръвното в момента на напомпване на маншета за по-бърза и по-комфортна процедура;MAM технология;Памет за 99 стой..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP AG1-30

(0)
32.84 лв.

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP AG1-30 1. Въведение1.1 Модел1.2 Важни указания за самостоятелно измерване на кръвното налягане2. Важна информация относно кръвното налягане и неговото измерване2.1 Как възниква високото или ниското налягане?2.2 Кое налягане е нормално?2.3 Какво да се прави, ако редовно се отчита високо или ниско нал..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP A3 PLUS

(0)
158.79 лв.

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP A3 PLUS Спецификации на продукта: Автоматичен апарат за кръвно налягане. С уникална технология - открива причината за тромбообразуване и инсулт (предсърдно мъждене). Притежава AFIB и МАМ технология. Памет за 99 стойности на кръвното налягане с дата и час за двама ползватели. Технология "Светофар" за цв..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М2 АВТОМАТ HEM-7143-E

(0)
86.99 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М2 АВТОМАТ HEM-7143-E Omron M2 2022 е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с памет за 30 измервания.Бърз, надежден и прецизен, той е идеалното устройство за домашна употреба.Omron M2 открива наличието на аритмия и съобщава за това със символ на екрана.Ще ви предупреди и ако маншета е хлабаво по..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М7 INTELLI IT HEM-7361T-EBK

(0)
172.34 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М7 INTELLI IT HEM-7361T-EBK Апаратът OMRON M7 Intelli IT за измерване на кръвно налягане е първият, който притежава мобилно приложение за Android и iPhone. Той е изцяло автоматичен, поставя се над лакътя и може да се използва както в домашни условия, така и за професионална употреба. Работи с осцилометричния метод на..

Бърз преглед

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА

(0)
92.36 лв.

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА Електронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Модел..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 2

(0)
120.02 лв.

Автоматичният апарат за измерване на кръвното налягане и пулса над лакътя Сендо Адванс 2 е подходящ за всички възрасти с клинично тествана технология с висока точност. Той е лесен за използване, точен и с изключителна надеждност при дългосрочна употреба. Извежда съобщение на екрана, когато отчита аритмия (нарушения в сърдечния ритъм) и предсърдно м..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3

(0)
147.68 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО АДВАНС 3 Сендо Адванс 3 хидра е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, който осигурява лесен и удобен начин за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия, с натискането на един бутон. Sendo Advance 3 Hira е висококачествен апарат за измерване, притежаващ функцията Хидра, коя..

Показани 1 от 15 | 32 (3 Страници)