Апарати за кръвно налягане

Апарати за кръвно налягане

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504

(0)
141.54 лв.

HARTMANN VEROVAL DUOCONTROL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504Апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя- Hartmann Veroval duo control M. Уникалната DUO SENSOR технология комбинира два професионални метода на измерване: Осцилометричен и този на Коротков. Докато повечето автоматични апар..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E

(0)
131.76 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя. Характеристики:  Технология IntelliSense™ (Интелисенс);  Универсален маншет с обхват на ръката над лакътя 22-42 см;  Индикация за високо кръвно налягане чрез светлини;  Индикатор за неравномерен пулс; &n..

Бърз преглед

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА

(0)
99.99 лв.

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА Електронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Модел..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3

(0)
159.99 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО АДВАНС 3 Сендо Адванс 3 хидра е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, който осигурява лесен и удобен начин за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия, с натискането на един бутон. Sendo Advance 3 Hira е висококачествен апарат за измерване, притежаващ функцията Хидра, коя..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕКОНОМИ ПОЛУАВТОМАТ

(0)
89.99 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА СЕНДО ЕКОНОМИ Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Висококачествен и лесен за употреба апарат за кръвно, разработен и патентован от водещия японски производител на медицински уреди Sendo. Сендо Економи е око..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1120-E

(0)
514.84 лв.

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1120-EАпарат за кръвно Omron HBP-1120-E e професионален апарат за кръвно налягане предназначен за горната част на ръката.HBP-1120 е специално проектиран за използване в професионални условия и е клинично доказан, че дава бързи и надеждни резултати през целия ден.Оборудван с изключително издръжлива по..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1320-E

(0)
755.14 лв.

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1320-EАпаратът за кръвно налягане Omron HBP-1320 е предназначез за използване основно в лекарски кабинети и медицински заведения. Моделът разполага с два режима на работа - осцилометричен режим и режим на ръчна аускусия.Оборудван е със система, която изключва апарата при движение, за да се премахне в..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 2

(0)
129.99 лв.

Автоматичният апарат за измерване на кръвното налягане и пулса над лакътя Сендо Адванс 2 е подходящ за всички възрасти с клинично тествана технология с висока точност. Той е лесен за използване, точен и с изключителна надеждност при дългосрочна употреба. Извежда съобщение на екрана, когато отчита аритмия (нарушения в сърдечния ритъм) и предсърдно м..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E

(0)
177.26 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E Ръководство за употребаАпаратът M6 Comfort позволява бързо и точно измерване на кръвното налягане.M6 Comfort съдържа технологията „интелигентен маншет за увиване“, която дава 360 градуса точност за да получите точни резултати във всяка позиция около бицепса. Характеристики:• Предотвр..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
159.99 лв.

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪРПромо Комплект Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + пулс оксиметър включва:Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс IMDK C101A2 Fingertip Pulse OximeterСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвн..

Бърз преглед

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАНАПАРТАТ ЗА КРЪВНО ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ПЛЮС 925104

(0)
103.64 лв.

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАНАПАРТАТ ЗА КРЪВНО ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ПЛЮС 925104Апаратът за измерване на кръвно налягане за ръката над лакътя от Хартман Веровал Плюс осигурява бързо и лесно автоматично измерване. Апаратът разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии) и открива предсърдно мъждене благодарение на Afib инфикатора. Снабден с те..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-42СМ 925304

(0)
107.34 лв.

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-42СМ 925304Hartmann Veroval Upper Arm Blood Pressure Monitor представлява апарат за бързо и лесно измерване на кръвно налягане и пулс, който разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии). Апаратът Veroval® за измерване на кръвно налягане на китката е тестван и признат като ..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ЗА РЪКА 925424

(0)
84.83 лв.

HARTMANN VEROVAL COMPACT / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ЗА РЪКА 925424Специално разработен прецизен и изцяло автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на ръката над лакътя. С компактни размери и лесен за употреба. Подходящ за ежедневно наблюдение и упражняване на контрол над стойностите, включително и при диагностицирана аритмия.Характеристики:..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО AG1-20

(0)
30.68 лв.

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО  AG1-20  Микролайф AG1-20 е стандартен механичен апарат за измерване на кръвно налягане произведен от висококачествени материали, подходящ както за професионалан така и за домашна употреба. Окомплектован е с мек маншет за измерване на кръвното над лакътя и стетоскоп опаковани в удобна чантичка за съхранение. Ап..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО BP A3L COMFORT

(0)
144.68 лв.

АПАРАТ МИКРОЛАЙФ / MICROLIFEBP A3L COMFORTСпецификации на продукта:Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане;Предупреждава за аритмия;PAD технология за точно измерване дори и при наличието на аритмия;IMT режим - апаратът измерва кръвното в момента на напомпване на маншета за по-бърза и по-комфортна процедура;MAM технология;Памет за 99 стой..

Показани 1 от 15 | 35 (3 Страници)