БИЛКА / BILKA ЗАЩИТЕН ГЛИЦЕРИНОВ КРЕМ ЗА РЪЦЕ С НЕВЕН 75МЛ

БИЛКА / BILKA ЗАЩИТЕН ГЛИЦЕРИНОВ КРЕМ ЗА РЪЦЕ С НЕВЕН 75МЛ

2.18 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 91654
Наличност: В наличност
Прегледан 529 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

БИЛКА / BILKA ЗАЩИТЕН ГЛИЦЕРИНОВ КРЕМ ЗА РЪЦЕ С НЕВЕН 75МЛ


Защитен глицеринов крем за ръце с Невен, 75мл., Bilka Collection Daily Care е предназначен да защитава, подхранва и възстановява кожата, като поддържа естествения воден баланс и подобрява кръвообръщението. Този крем за ръце съдържа глицерин, Д-Пантенол и екстракт от невен. Глицеринът ефективно овлажнява кожата, тъй като привлича влагата от долния кожен слой – дермиса, към повърхностните епидермални слоеве, където и я задържа. По този начин се редуцира усещането за сухота и дискомфорт на кожата.

Провитамин B5 или D-Panthenol придава мек и гладък вид на кожата на ръцете. Има свойството да прониква във външния слой на кожата, поддържайки естествения воден баланс, докато в същото време стимулира растежа и регенрацията на клетките.

Невенът има противовъзпалително и антигъбично действие, което подпомага в редица отношения функциите на организма. Освен това повишава имунните сили и спомага гъбичното излекуване. За разлика от редица антибиотични препарати, невенът е в пъти по-щадящ организма. Това неминуемо спестява естествените сили, необходими за справяне с инфекциите и защитава организма. Екстрактът от невен се справя успешно с неинфекциозни кожни заболявания като атопичен дерматит, което се характеризира със суха и раздразнена кожа.

Продуктът се предлага в опаковка от 75 мл.