ГАСТРОТУС / GASTROTUS СИРОП САШЕТА 20МЛ X 20 БРОЯ

ГАСТРОТУС / GASTROTUS СИРОП САШЕТА 20МЛ X 20 БРОЯ

23.24 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 88319
Наличност: В наличност
Прегледан 1677 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ГАСТРОТУС / GASTROTUS СИРОП САШЕТА 20МЛ X 20 БРОЯ

Гастротус е медицинско изделие под формата на перорална суспензия - сашета, с механично действие за лечение на гастроезофагеален и / или фаринголарингеален рефлукс, като намалява симптомите и признаците свързани с него. Подпомага процесите на реепителизация на гастроезофагеалната лигавица. Намалява времето на престой на стомашното съдържание в стомаха. Облекчава състояния като регургитация на киселото или алкално стомашно съдържимо, ринофарингиално възпаление, усещане за напрежение в корема, дисфония (промяна на гласа), пироза (парене в стомаха), оригване, кашлица, тяло при хипофарингса (усещане за чуждо тяло в гърлото), както и всички смущения причинени от стомашен рефлукс.

Гастротус няма метаболитни взаимодействия и не се резорбира в организма. Не променя стойностите на рН на стомаха.

За перорално приложение, като може да се приема самостоятелно или като допълнение на терапии с H2 блокери и инхибитори на протонна помпа.

Състав:

магнезиев алгинат, течни екстракти от бяла ружа и полски мак, цинков оксид, натриев бикарбонат, симетикон, мед, натриев пропил р-хидроксибензоат, D-пантенол, натриев метил р-хидроксибензоат, натриев хидроксид, фруктоза, ксантанова гума, естествени аромати, еритрозин (E127, пречистена вода.

Без съдържание на:

глутен и лактоза

Начин на употреба:

За възрастни и деца над 12 години: 1 саше от 20 мл - 20 минути след хранене и преди лягане, или по съгласувано лекарско предписание.

Внимание:

Не приемайте в случай на свръхчувствителност, към някоя от съставките на продукта.
Спрете употребата при поява на нежелана реакция и се консултирайте с лекар.
Не превишавайте указаната дневна доза.
Не приемайте продукта, ако е изтекъл срока на годност, обозначен на опаковката.

Съхранение:

Съхранявайте опаковката далеч от топлинни източници, на стайна температура, плътно затворена и на недостъпно за малки деца място.

Опаковка:

20 сашета х 20 мл