ГАСТРОФОРТ КАПС х 30 КАПСУЛИ

ГАСТРОФОРТ КАПС х 30 КАПСУЛИ

12.55 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 92495
Наличност: В наличност
Прегледан 9 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ГАСТРОФОРТ КАПС х 30 КАПСУЛИ

Фортекс Гастрофорт е показан при затруднено храносмилане и допринася за намаляване на повишеното образуване на газове. Действа благоприятно при състояния, свързани с преяждане и злоупотреба с тежки храни. Подпомага храносмилателните процеси. Допринася за нормалното протичане на метаболизма. Подпомага поддържането на стомашно-чревен комфорт.

  • Артишок (Cynara scolymus) - благоприятните свойства на артишока се дължат на комплекс от биоактивни вещества, най-важното от които е цинарин - биофлавониоид, мощен антиоксидант. Екстрактът от артишок активизира дейността на стомашно-чревния тракт като усилва перисталтиката. Екстрактът от артишок е ефективен при храносмилателни нарушения – намалено образуване на ензими и влошено отделяне на жлъчен сок. Артишокът подобрява усвояването на хранителните вешества като бързо разгражда приетата храна. Той облекчава тежестта в стомаха.
  • Екстрактите от резене, сладък корен и лайка са комплекс от подбрани екстракти, които допринасят за доброто храносмилане. Те действат успокояващо на раздразнената лигавица на стомаха.
  • Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) е един от най-популярните и ефективни пробиобиотични щамове. Допринася за нормална чревна среда и стомашно-чревен комфорт. Подпомага поддържането на естествената стомашно-чревна флора.
  • Vegpanzyme е ензимна смес от неживотински произход, осигуряваща трите най-важни храносмилателни ензима - Липаза, Амилаза и Протеаза. Липазата помага за разграждането на различните видове мазнини. Амилазата е ензим, който подпомага за обработката на въглехидрати в организма, основно от тестени изделия. Тя преработва скорбялата, превръщайки я в глюкоза. Протеазата улеснява преработването на протеините още в стомаха.

Внимание:
Хранителна добавка.
Не е заместител на пълноценното и здравословно хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
При бременност, кърмене, алергия или непоносимост към някоя от съставките се консултирайте с лекар преди употреба.
Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.