ГРЕВИЯ ВИРАЛЦИД ПРОТЕКТ / GREWIA VIRALCID PROTECT X30 ТАБЛЕТКИ

ГРЕВИЯ ВИРАЛЦИД ПРОТЕКТ / GREWIA VIRALCID PROTECT X30 ТАБЛЕТКИ

28.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000643
Наличност: В наличност
Прегледан 750 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ГРЕВИЯ ВИРАЛЦИД ПРОТЕКТ / GREWIA VIRALCID PROTECT X30 ТАБЛЕТКИ
ВИРАЛЦИД ПРОТЕКТ е топ продукта с марката Grewia.Той представлява хранителна добавка в 30 броя таблетки в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Хумусна киселина/Humic Acid50%Humic acid-30%Fulvic acid/, Андрографис/Andrographis paniculataAndrographolide-10%/, Астрагал /Astralagus Membranaceus-90%/, Радикс Исатидис/Radix Isatidis/, Хлорела/Chlorella powder/ и Африкански здравец/Pelargonium sidoides/ за подкрепа и активиране на защитните сили на имунната система във превенция и максимална защита при простудни възпаления, грип и остри вирусни инфекции /ОВИ/.  

 Чрез приема на ВИРАЛЦИД ПРОТЕКТ и благодарение на уникалната му комбинация в състав от 6 билкови екстракта и минерали, е надеждно и доказано средство за нормално функциониращ имунитет, особено когато защитните сили на организма са подложени под въздействието на стресогенни и външни фактори. Продуктът допринася за повишаване както на вродения, така и придобития имунитет и нормалното им функциониране и сигурност срещу респираторни инфекции и усложнения

 ВИРАЛЦИД ПРОТЕКТ е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Tя е чудесно средство, допринасящо гарантиран ефект във лечението на различни заболявания на горните дихателни пътища, белодробни възпаления, както и при различните вирусни патологии.Основното действие се характеризира като цялостна подкрепа на организма.

Добавката е полезна за: – хора склонни към чести заболявания (грип, простуди и т.н.),  – преди, по време и след антибиотични, химио и лъчеви терапии, както и всички останали имуноотслабващи терапии. – при хора в напреднала възраст. – за превантивна профилактика през есенно-пролетния грипен сезон. – при хора с често изявена отпадналост и мигрени, хронична умора, при хепатити, различни видове инфекции и всички заболявания влияещи върху имунитета, както и за цялостно укрепване на организма.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо, тъмно и проветриво място.
След отваряне да се съхранява в оригиналната опакова.

Съставки за 4 таблетки

Хумусна киселина

Humic Acid-50%Humic acid-30%Fulvic acid

600 mg

Екстракт Андрографис (корен) 10% андрографолид

Andrographis paniculata-Andrographolide-10%

400 mg

Корен от Астрагал на прах

Astralagus Membranaceus-90%

280 mg

Екстракт Радикс Исатидис (корен)

Radix Isatidis

280 mg

Екстракт Хлорела (микроводорасли прах)

Chlorella powder

200 mg

Екстракт Африкански здравец (корен)

Pelargonium sidoides 

80 mg

Други съставки: пълнител: микрокристална целулоза, вегетариански капсули

СЪДЪРЖАНИЕ

Хумусна киселина/Humic Acid-50%Humic acid-30%Fulvic acid/
Хумусната киселина е един от двата класа естествен кисел от органични полимери, от който може да се извлече хумус. Прието е в медицината, че при приемът ѝ, тя се натрупва постепенно в организма като остатък от метаболитните процеси. Причината да е толкова подходяща за човешкия организъм и да се съдържа в редица медикаменти, подходящи за тежко протичане на вирусни заболявания, се дължи на изолираните от нея: полизахараиди, витамини, пептиди, хормони, мастна киселина, полифеноли, кетони, катехини, танини, изофлавони, токофероли и над 70 други полезни микроелементи, които са в помощ на здравето. Хумусната киселина изиграва ролята на ,,противоотрова“ и мощен адаптоген. Приемът ѝ води до поддържане на химическия баланс в организма. Приета е за изключително мощен антиоксидант, който се бори активно със свободните радикали и има мощен терапевтичен ефект. Влиянието върху човешкото тяло е доказано следното: има свойството да инхибира вирусите, като не им позволяват да проникнат в клетките; стимулира защитните сили на имунната система; изчиства организма от тежките метали; участва активно в метаболитните процеси на черния дроб; унищожава напълно бактериите и микроорганизмите в организма; бори се активно с всякакви проблеми на храносмилателната система; образува защитен „филм“ в чревната микрофлора и предпазва червата от негативното въздействие на микроорганизмите; забавя туморния растеж; бори се с лошия холестерол и плаките в червата;  подходящ продукт за артериосклероза; изчиства организма от алергени; намалява стреса; води до успокоение; улеснява насищането на червени кръвни клетки с кислород; помага при бронхит и заболявания на горните дихателни пътища; помага при травми на опорно-двигателния апарат; помага при заболявания на щитовидната жлеза; има подмладяващ ефект; помага за детокс; снабдява организма с необходимите му минерали; има силно антибактериално, антимикробно и противовъзпалително свойство; в козметиката намира приложение срещу пърхот, за намаляване на възпаленията на скалпа и кожата; подобрява цялостното здраве на човека и е особено подходяща за прием при Covid19-болни пациенти, заболели от SARS и MERS; както и др.

Екстракт от Андрографис /Andrographis paniculata-Andrographolide-10%/
Андрографис е билка, която е приемана с изключителна почит в азиатската, ориенталската и аюрведическата медицина. Нейно отличително свойство е горчивият ѝ вкус, затова в аюрведа носи името „краля на горчивото“.  Изолираните от билката активни вещества са: абданови дитерпеноидни лактони, флавоноиди и различни съединения, като андрографолид. Андрографолидът е едно от най-известните съединения в билката, като той е вид терпеноид. Благодарение на този състав от полезни съединения, билката се гордее с антимикробно, антипротозойно, противовъзпалително, антиоксидантно, имуностимулиращо, антидиабетно, антиинфекциозно, противотуморно, защитаващо бъбреците и черния дроб, модулиращо половите хормони, модулиращо чернодробните ензими и т.н. Тя доказано се бори с: вирусни заболявания, включително и грип тип А; различни щамове като H5N1, H1N1, Covid19 вируси; намалява белодробните усложнения и увеличава продължителността на живота; бори се активно срещу различни видове бактерии като: Bacillus subtilis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa и др; намалява възпаленията в организма; има добро противоалергични свойства; помага за защита на черния дроб, сърцето, бъбреците, белите дробове, далака; извежда свободните радикали от тялото и защитава организма от оксидативен стрес; стимулира имунитета; според скорошни проучвания влияе пряко върху раковите клетки и намалява техния растеж; регулира нивата на кръвната захар и помага при диабет; помага при заболявания на бъбреците; предпазва черния дроб; помага при алкохолнозависими пациенти;  помага при болести свързани с възпаление на горните дихателни пътища; модулира половите хормони; модулира чернодробните ензими; намалява усложненията свързани със заболявания на белите дробове и др.

Корен от Астрагал/Astralagus Membranaceus-90%/
Астрагалът е растение в семейството на Leguminosae (вид бобови растения) и служи като мощно средство за борба с болести и стимулиране на имунната система. Коренът на тази билка се използва от стотици години още в традиционната китайска медицина, както и в аюрведа практиките. Полезен е, тъй като съдържа три компонента, които са: сапонини, флавоноиди и полизахариди. Сапонините имат способността да понижават холестерола, да подобряват имунната система и имат противораково свойство. Флавоноидите стимулират клетките, унищожават свободните радикали и помагат за предотвратяване на сърдечно-съдови, вирусни и ракови заболявания. Полизахаридите имат силно антимикробно, антивирусно и противовъзпалително свойство.

Екстракт от Радикс Исатидис/Radix Isatidis/
Билката е позната на китайската медицина и до ден днешен учените изследват нейните ползи.  През 2003-та година при епидемията от SARS-1, Радикс Исатидис влиза като основно средство за борба с вируса. В проучване от 2005-та година, учените доказват, че това е много добро средство за борба с коронавирусните заболявания. Причината да е толкова полезна е, че в нея има над 29 различни съединения, които са със здравни ползи за човешкия организъм, някои от тях са: хидромексил фурил, изохинолин, глюкозид; ларицирезиноли, бензендикарбоксилна киселина, манитол и др. Доказано е, че билката има силни противовирусни, антибактериални и имуностимулиращи свойства. Билката защитава човешките клетки от заразяване, капсулира вирусите и им противодейства при разпространяване. Помага на пациенти с коронавирусни инфекции, бори се активно срещу вируси от тип А и тип B, както и херпес вируси, вируси от семейството на коронавирусите и др.

Екстракт от Хлорела/Chlorella powder/
Хлорелата представлява едноклетъчно сладководно водорасло, което е изключителен източник на желязо и витамин B12. В нея има високо съдържание на аминокиселини (9 от които с основно значение за човешкия организъм); Омега- 3 мастни киселини;  протеини като левицин; хлорофил, витамини C, B12, и други витамини от групата B; минерали – магнезий, цинк, калий, калций, мед, желязо, фибри и уникални фактори на растежа, известни като фитонутриенти (CGF), наситени мастни киселини като – палмитат, лаурат или миристат и високо съдържание на фибри. Приемът ѝ води до: укрепване на имунната система; засилва защитите на организма; активно се бори с вирусите и попадналите в организма микроорганизми; помага на тялото да се освободи успешно от натрупването на тежки метали; помага на алкохолнозависими пациенти; повишава производството на червени кръвни телца; помага за борбата с ,,лошия холестерол“; намалява глюкозата в кръвта; помага за регулиране на хормоните; подобрява кръвообращението; подпомага мозъчната активност; подобрява паметта; бори се активно с възникването на заболявания като болест на Алцхаймер и Деменция; помага при заболявания на централната нервна система; помага при заболявания като Фибромилагия; подходящо средство срещу Анемия; увеличава хемоглобина и др.

Екстракт от Африкански здравец/Pelargonium sidoides/
Името на билката идва от Южна Африка, където коренът от африканския здравец бил използван като традиционно билково лекарство. В края на 19-ти век в Англия билката добива популярност като средство срещу туберкулоза. В корените на африканския здравец се съдържат: галова киселина, метилови естери на галова киселина, катехинови полифеноли (катехинови димери), галокатехин, протеини, минерали, хидроксикумаринови деривати, кумаринови гликозиди, бета-ситостерол. Позната е в медицината като билка, която помага при: заболявания и инфекции на горните дихателни пътища; помага при най-различни респираторни заболявания; помага при грип и настинка; помага при хора страдащи от белодробни заболявания; лекува остър риносинуит; помага при херпес и др.

ПРИЕМ

Първи ден 4 (четири пъти) по 1 бр. таблетка дневно;
Втори ден 4 (четири пъти) по 1 бр. таблетка дневно;
Трети ден 4 (четири пъти) по 1 бр. таблетка дневно;
Четвърти ден 3 (три пъти)        по 1 бр. таблетка дневно;
Пети ден 3 (три пъти)        по 1 бр. таблетка дневно;
Шести ден 3 (три пъти)        по 1 бр. таблетка дневно;
Седми ден 2 (два пъти)        по 1 бр. таблетка дневно;

Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
Да не се приема от бременни и кърмещи жени;
Да не се приема от пациенти с непоносимост към някоя от съставките;
Да не се употребява като заместител на разнообразно хранене;
Да се съхранява на сухо, хладно място и проветриво място, недостъпно за малки деца;
При прием на допълнителни медикаменти, да се извърши консултация с лекар;
За максимални резултати, специалистите препоръчват минимален прием от 2 месеца;
Възможно е да почувствате подобрение от първите седмици;