ДОПЕЛХЕРЦ / DOPPELHERZ СИСТЕМ МАГНЕЗИЙ 250 Х 10 ФЛАКОНА

ДОПЕЛХЕРЦ / DOPPELHERZ СИСТЕМ МАГНЕЗИЙ 250 Х 10 ФЛАКОНА

11.71 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 92675
Наличност: В наличност
Прегледан 1038 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ДОПЕЛХЕРЦ / DOPPELHERZ СИСТЕМ МАГНЕЗИЙ 250 Х 10 ФЛАКОНА

Doppelherz Magnesium 250 LIQUID e хранителна добавка, която допринася за нормална функция на мускулите и нервната система. Магнезият е един от най-често срещаните елементи в човешкото тяло. Той изпълнява важна роля в организма, която се свързва най-вече с правилното функциониране на мускулите и нервната система. При активно спортуващите адекватното снабдяване с магнезий е от изключително значение. Магнезият е малък йон, който лесно се отделя при прекомерно изпотяване, особено в по-топлите месеци от годината или след интензивна тренировка. От друга страна, той е определящ за мускулната функция, тъй като участва в структурата на ензимите, метаболизиращи високоенергийната храна до глюкоза (основният енергиен източник за мускулите). Отговорен е и за нормалния синтез на белтъчини. Недостигът на магнезий се свързва с мускулни схващания, лесна уморяемост, раздразнителност. Допелхерц систем Магнезий 250 LIQUID ви дама 250 mg магнезий под формата на цитрат с витамин В6 в индивидуален флакон

Допелхерц® систем Магнезий 250 LIQUID съдържа 250 mg магнезиеви йони в органична форма – магнезиев цитрат, което осигурява пълноценното усвояване на съставката. Магнезият допринася за:

  • Нормалното функциониране на мускулите и нервната система
  • Намаляване на чувството за отпадналост и умора
  • Поддържане на електролитния баланс в организма
  • Нормалното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия

Добавеният витамин В6 е важен за нормалното протичане на метаболизма на протеините и гликогена, нормалното образуване на червени кръвни клетки и нормалната функция на нервната и имунната система.

Полезните съставки са под формата на течност, което осигурява бърз ефект след прием.

Продуктът има и приятен плодов вкус на портокал и лимон.