ПРОТЕФИКС / PROTEFIX Х 32 ТАБЛЕТКИ

ПРОТЕФИКС / PROTEFIX Х 32 ТАБЛЕТКИ

5.35 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 35301
Наличност: В наличност
Прегледан 1413 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ПРОТЕФИКС ТАБЛЕТКИ Х 32

Protefix Cleaning Denture Tablets са висококачествени почистващи таблетки за зъбни протези и ортодонтски апарати, които ефективно елиминират остатъците от кафе, вино, чай и никотин, само за 3 минути след приложение. Разработената формула действа антибактериално и премахва плаката и 99,99% от бактериите, а съдържащият се активен кислород дезинфекцира и доставя усещане за перфектна чистота. Същевременно не вреди на протезите и ортодонтските апарати, ами напротив - увеличава "живота" им, благодарение на това, че почиства замърсяванията и предотвратява вредното им въздействие. Със страхотните таблетки от Protefix ще се радвате на усещане за комфорт и свежа, чиста и уверена усмивка по всяко време и на всяко място.

Внимание:Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца. Продуктът е само за външна употреба! Прочетете листовката преди употреба! Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Начин на употреба:Разтворете една таблетка от Протефикс® Почистващи таблетки в чаша с хладка вода (100-200 мл, около 35 °C) и веднага след това поставете протезата /ортодонтското апаратче/ в чашата. Протезата /ортодонтското апаратче/ трябва да е напълно покрито от течността. След 3 минути протезата /ортодонтското апаратче/ е чисто и освежено, а след 10 минути - дезинфекцирано. Възможно е и да оставите протезата /ортодонтското апаратче/ в чашата през цялата нощ.