ТЕСТ ЗА C-РЕАКТИВЕН ПРОТЕИН (CRP)

ТЕСТ ЗА C-РЕАКТИВЕН ПРОТЕИН (CRP)

29.99 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001863
Наличност: В наличност
Прегледан 38 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ТЕСТ ЗА C-РЕАКТИВЕН ПРОТЕИН (CRP)

C-реактивния протеин (CRP) е жизненоважен маркер на възпаление в тялото. Повишените нива на CRP са показатели за възпаление, инфекция или тъканно увреждане. Предлаганият от нас тест помага да се оцени наличието и интензивността на различни възпалителни състояния, като например артрит. Нормалните нива на CRP обикновено са под 1 mg/dL(милиграма на децилитър), но могат да се наблюдават леки повишения в отговор на леко възпаление. По-високите нива могат да предполагат по-тежки състояния, изискващи допълнителна медицинска оценка.

Индивидите, които трябва да обмислят теста за CRP, включват тези със съмнение за възпалителни състояния, инфекции или хронични заболявания. Този тест е от решаващо значение за оценка на степента на възпаление в тялото, като помага при диагностицирането и наблюдението на състояния като ревматоиден артрит, лупус, сърдечно-съдови заболявания и инфекции.

Интерпретиране на резултат

Негативен (<10 mg/L)

Концентрацията на CRP е под 10 mg/L, която предполага липса на инфекция/възпаление.

Положителен (10-40 mg/L)

Тези стойности обикновено се свързват с инфекция от вирусен произход или поява на бактериална инфекция. Препоръчително е да се свържете с Вашия лекар.

Положителен (40-80 mg/L)

Този резултат може да бъде свързан с вирусна или бактериална инфекция или физическа травма. Препоръчително е да се свържете с Вашия лекар.

Положителен (> 80 mg/L)

Този резултат може да бъде свързан с бактериално възпаление или тежко възпаление. Препоръчително е да се свържете с Вашия лекар.


Техническа спецификация

Тестът за С-реактивен протеин е бързо имунохроматографско устройство за полуколичествено откриване на C-реактивен протеин в кръвни проби.

  • Специфичност – 96.0%
  • Чувствителност – 98.7%
  • Точност – 97.6%

Съдържание

  • 1 бр. Тестова касета
  • 1 бр. Флакон с капкомер, съдържащ разредител
  • 2 бр. Стерилни ланцети
  • 1 бр. Пипета за вземане на кръв
  • 1 бр. Почистваща марля
  • Инструкции за употреба