ШУСЛЕРОВИ СОЛИ - КОМБИНАЦИЯТА ЗА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ - КОМБИНАЦИЯТА ЗА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

205.33 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001835
Наличност: В наличност
Прегледан 291 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - КОМБИНАЦИЯТА ЗА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА 

С ПОДАРЪК  ШУСЛЕРОВА СОЛ №12 В ОПАКОВКА ОТ 80 ТАБЛЕТКИ + КНИГА


Комбинацията за пълна реминерализация на организма включва 12-те оригинални Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU). Шуслерови соли №1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 в опаковка от 200 таблетки, Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки + подарък Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки.

При често или тежко боледуване, хронични заболявания, ограничаващи диети, преумора, хроничен стрес, в периодите на бърз растеж (в детска и юношеска възраст), при резки хормонални промени, свързани с бременност, предменопауза и менопауза, минералните соли бързо се изчерпват, a те са от основно значение за нормалното функциониране на организма. Затова е препоръчително два пъти годишно да се прави курс за пълна реминерализация и детоксикация на организма.

Начин на приложение: 

Приемат се по 2 таблетки от всяка сол от Комбинацията за пълна реминерализация на организма по схемата за прием по-долу в продължение на две седмици. Програмата за пълна реминерализация може да се прилага за по-дълъг период от време – месеци наред при необходимост.

Понеделник - сутрин ШС №8; обед ШС №9; вечер ШС №10

Вторник - сутрин ШС №3; обед ШС №3; вечер ШС №3

Сряда - сутрин ШС №4; обед ШС №5; вечер ШС №6

Четвъртък - сутрин ШС №7; обед ШС №7; вечер ШС №7

Петък - сутрин ШС №1; обед ШС №2; вечер ШС №12

Събота - сутрин ШС №11; обед ШС №11; вечер № 11

Неделя - почивка

+ ПОДАРЪК - Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки.

Пълната реминерализация с 12-те оригинални Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) помага да се регулират дефицитите от минерали, да се завърши лечебният процес и цялостно възстановяване след заболяване, да се поддържа профилактично минералния баланс.
Реминерализация е важно да се направи след всяко дълго боледуване или след изтощаване поради умствени, физически или психо-емоционални натоварвания. Много добре действа и при силни реакции при смяна на сезоните като пролетна или есенна умора. Цялостното попълване на минералните дефицити е много важно преди и след раждане, в сезона на често развитие на остри респираторни заболявания, при смяна на мястото на живеене, при прием на много медикаменти при хронично болни. Реминерализацията е подходяща и при чести неразположения, които не могат да се определят като болести (например, безсъние, главоболие, изтощение, сковани стави с леки болки, чест стомашен дискомфорт, спадове на кръвното, растежни проблеми и други). Идеята е организмът да се снабди с всички минерали, от които има нужда, за да функционира правилно и да реагира адекватно.

Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и мехлеми са подходящи за употреба при деца и възрастни. Преди употреба на таблетната форма при деца под 1 год. е необходима консултация с лекар. За повече информация прочетете листовката.
*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU.